Superbox kullanıyorum ancak start gelmiyor. Superbox'ta problem var mı şuan için ?
Printable View
Superbox kullanıyorum ancak start gelmiyor. Superbox'ta problem var mı şuan için ?
yurtdisi iptal yine gitti
eyvallah hocam teşekkürler pc'mle alakalı bir sıkıntı mı var diye boş boş uğraşıp duruyorum 2 saattir. Bekleyelim madem
Vallahi Su dc olaylarindan dolayi hic zevk alamiyorum cidden 2 carimi satip gidecem en sonda Lutfen Cozun Artik ya Anliyoruz ellinizden geleni yapiyorsunuz ama biraz daha cok ilgilenin
gözlüklü yüzünden dc verdi patch gelmiş oyuna girerken çekti
yurtdışı start gelmiyormuş gelene de 10061 hatası veriyormuş ben ttnet kullanıyorum bende durum iyi şu an.
yurt disi oyuna girdi 5 dk dir sorun yok bakalim nolcak
Geç olsun güç olmasın çok şükür yeni koruma sistemi işe yaramış gibi gözüküyor oyundan düşmüyoruz artık. Elinize sağlık
biz çok çektik birazda turknet ile vodofonlular çeksin şimdi çile sırası onlarda yok öyle kopma yaşamadan sorun atlatmak :D
Şimdide sanırım Vodafoneliler çıldırıyor :D
ben Türksat kullanıyorum ne yaptıysam xigncode yüklemiyor. İnternetimle ne resmi foruma ne de Oyuna girebiliyorum. Ancak vpn kullanınca girebiliyorum. Vpn kullanmaktan da bandan dolayı korkuyorum. Vpn ile girip daha sonra vpnyi kapatınca da bu sefer belli bir süre sonra oyundan atıyor. Herkez de rahat rahat oyuna giriyor. Bu problem bir bendemi var anlamadım. :confused: Umarım yetkililer kısa bir süre içinde çözüm bulabilirler :(
2 gün oldu yeter ya bu 3. sabah hala giriş yapamıyoruz start yok bütün pus ürünlerine yazık oluyor bizede yazık oluyor para verdiğimize mi yanalım giremediğimize mi
Kardeşim öncelikle ilgin için teşekkürler. Fakat zaten onu denememe rağmen ben kendi netimden giremiyorum.. Sanki ip ban atmışlar.. VPN dışında hiç bir şey etki etmiyor. Yani ticket bile attım. Düzelmiyor
hala start gelmiyor vodafone internete
gene gitti herhalde
Start yok ne turknet ne turktelekom
Start yok vodafone internette bi halta yarayın yarım yamalak iş yapmayın.
start yine yok vodafonenet ne olacak buna kesin çözüm bulamadınızmı sayın yetkililer
kaç gündür keyfiniz yerindeydi vodefonelu dostlar haksız yere üstünlük de sağladınız. biraz da siz sürünün ne olacak :)
Kardeş sen nasıl bir zihniyetsin beyin hücrelerin nasıl çalışıyor ?
Ben şuan oyundayim sıkıntı yok ama insanlar üzerinden dalga geçiyorsun ayrıca o zamanda adamlar hiç bir etkinliği tamamlayamadı FT jrde tek kaldılar neyin kafası bu. Hep ben hepben bu kafayı bırakın
5 dakka oyunda kalamıyoruz arkadaş kapatın oyunu düzeltin öle açın bu nedir stres sıkıntı önece bir yarısı bakımdan sonra diyer yarısı oyunda duramıyor
oyundan atıyor dc veriyor sürekli türknet
Alınan aksiyonlarda emeği geçen herkese teşekkürler. Geç oldu biraz, umarım tekrarlanmaz ve vodafone ve diğer bağlantı problemleride en kısa sürede çözülür ..
Telafi olarak çıtayı yükselttiniz. Bekliyoruz :)
Vodafon plaza müdürlüğünde çalışan arkadasımla görüştüm. Bilgi almak için. Bu gibi durumlarda bizimle iletişime gecip bağlantının nerde takıldıgını görmek cok kısa bir süre içinde mümkün ve bu gibi durumlarda ortak calışmalarımız sonucunda cok kısa sürede çözüme ulaşıyor cünkü kullanıcıların takıldıgı noktaları tesbit edip ona göre nokta atısı yaparak sorunları buluyor ve bazende firmaya gerek bile kalmadan biz dahi çözebiliyoruz. Ancak Şu kadar vodafonenet baglanmıyor ttnet baglanıyor gibi hiç bir kullanıcıda dahil sunucu firma tarafındanda bize yönelik haber dahi edilmediğini söylüyor.
Ayni sorun bendede devam edİyor sayin arkadaŞlar
start yok vodafone net girsekte oyuna 5 dakka sonra yine dc veriyor düzeltin lütfen
Merhaba öncelikle sadece öğrenmek istediğim konu şuanda saldırılar hala devam ediyor mu ? Eğer saldırılar devam etmiyorsa bir vodafone net kullanıcısı olarak dün gece 01.20 de charımı pazara koydum sabah 11.00 da cz ye geçtim cz ye geçtiğimde 30 saniye sonra dc yedim ve start gelmedi eğer bu işin arkasında saldıran kişiler yoksa teknik destek ekibinize bi dur deyin benim tahminimce oyun düzeldi fakat teknik ekibiniz kurcaladıkça vodafone ve turknetliler oyundan düşüyor tabi eğer saldırılar devam etmiyorsa teknik ekibinizi 1 saatlik de olsa deneme amacıyla durdursanız zaten oyun stabilleşdimi stabilleşmedimi anlarız çünkü şu anda start gelip oyuna girdiğimizde max. 5 dakika sonra lag giriyor ve 2 dakika sonra dc yazısı geliyor birde bu şekilde bir deneme yapsanız şayet saldırılar devam etmiyorsa hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar
Ayni sorun bendede devam ediyor sayin arkadaşlar
Sorunu çözmekle le birlikte bunu yapan adamı bulma dava açma gibi bir girşiminşz yokmu? Siz bi devlete başvurun devletinde yazılım uzmanları ve imkanları var bu kadar vatandaşın magduriyeti dikkat çeker burdan herkezi bimer e şikeyet dilekçesi oluşturmaya davet ediyorum. Anladıgım kadarıyla ntt bunu çözemicek. Kendi göbegimiz kendimiz keselim bari
Gelıyo gıdıyo ne oluyor arkadas kafayı yedım ya bune
Gece charı pazara bırakıyorum gece 1 ila sabah 11 arası bir kopma olmuyor ama diğer saatlerde start gelmiyor Vodafone mobil den kullanıyorum İnterneti steam ko da hiçbir sorun yaşanmıyor ama usko ya giremiyorum birilerinin önerisi üzerine 4.2.2.4 4.4.2.2 dns ayarladım çözülmedi 4.2.4.2 4.2.2.4 ayarladım yine çözülmedi lütfen Bi çare lütfen Bi yardım edin herkes oyunda ben giremiyorum arada start geliyor 5 dk sonra geri düşüyor yine start yok Bi türlü oyun oynayamadım olaylardan dolayı eve kapandık düzgün Bi şekilde oyun oynama zamanımız varken sorunların çözülmesini sağlayalım lütfen..
dalgamı geçiyorsunuz 5 dakkada bir dc strat yok dezeltin artık kapayın oyunu bakım filan ne yapıyorsanız yapın
sana yorum yapma diye baskı yapan mı oldu sorun yaşıyoruz bu oyuna para veriyoruz
bu nasıl bir cahillik gülüyorsun bide ayıp biz siz girmeyin biz girelim mi diyoruz aldıkları paranın hakkını versinler diyoruz anladınmı sen formda çobanmısın allah akıl versin başka söz bulamıyorum sana güzel kardeşim
Açıklamada yazdığı gibi vodafone ve Turknet de sorun var çözmeye çalışıyolar start gelmeyenler bu yüzden gelmiyor.
İnşallah bu saçma sapan telafi ödülleriyle bizleri kandırma calısmassınız 25 mart'a kadar değil 31 mart'a kadar problemi çektik biz walkrymiz pathosumuz wip keyimiz premiumumuz jr etkinlikleri herşey bombok oldu rica ediyorum zararımızı karşılayın extrem bırsey ıstemıyoruz bu gonderdıklerınızı çöpe atıyorum aynen bilginiz olsun.
oyuna dünden beri en fazla 5 dakika girebildim toplasanız start gelmiyo '' login server '' uyarısı veriyodu start ekranında fakat şuan o bile gelmiyo '' checking version '' uyarısı alıyorum oyunu silip yükledim.