Server bile açtınız bizim charlara bakma vaktiniz olmadı demi. Sizde haklısınız çok yoğunsunuz.
Printable View
Server bile açtınız bizim charlara bakma vaktiniz olmadı demi. Sizde haklısınız çok yoğunsunuz.
Yaziklar olsun birşey demiyorum allah hepinizin belasini versin 20 gün oldu ticket attim cevap yok.buraya yaziyoruz cevap ver.forumda olupta yardimci olmayan herkezdende fitil fitil çiksin.
Bu oyunumu övüyorlar rezillik cevap yok sizin serverler birlestirmeniz yuzunden charimi siliniyor yaziklar olsun size
Lütfen ilgilenin..!!
2008 yılında kurmuş olduğum charın şifresini hatılırmamaktaydım fakat oynadığım zamanda şifre değiştirme maillerim veya Premium alma işlem maillerim hala duruyordu..
chara girmeye karar verdığimde şifresini yeniledim fakat ıd hatası (böle bir isim yoktur) yazısı karşıma çıkıyordu...
şifreyi NTTknightonlineda denediğimde yanlış diyor fakat gamefirst ile denediğimde doğru diyor..
benim kendi düşüncem hesabım gamefirstten NTTknightonline a aktarılmadı veya başka bir şey lütfen yardımcı olun dikkate alın..
İD:kundurx78
oyundaki pm: xMcGradyx
Bölüm: Eski bölümlerde beramus yenisinde Ephisus
lütfen yardımcı olun...!!!!!!
Biri artık ilgilensin....
Bu zamana kadar onca yazan kişi oldu ; yahu biri de çıkıp bir açıklama gereği bile duymadı. Kendi hatalarınız yüzünden bizim karakterlerimiz heba oldu. Emeğimize yazık. Bir kerecik olsun kendinizi bizim yerimize koyun ve düşünün.
İyi güzel de server birleşdirme sırasında silinen karekterlerle ilgili çalışmanız var.. Peki server birleşdirme sırasında silinen itemlerle ilgili çalışmanız varmı yada bu durumla karşılaşan .. Ben 2 aydır ticket atıyorum geri dönüş bile olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirm yardımcı olurmusnuz sayın forum adminleri...??
Merhaba ,
Karakter isimleri : Valientee ve IBattaIGaziiI
Class : Assas
2 side 80 level
Geri getirilmesini rica ediyorum
Ne zaman bizim karakterlerle ilgileneceksiniz. Açıklama yapsanız.
ID ve mail çakışmasından dolayı şifreyi değiştiremiyorum. Sizin için zor bişey olmaması gerekli tahminimce.
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
Server : Rosetta
???????????????????????????????????????????
Evet evet çok çok uzun süre geçti bende tekrardan dillendirmek istiyorum. Halen karakterimize ulaşamadik ve çalişmalar hangi aşamada merak ediyoruz ? Ticketlarada gelen cevaplarda nokta ve virgül kadar bi degişme olmadi " konu üzerinde calısıyoruz sorunun farkındayız düzeldiği zaman bilgilendirileceksiniz facebook web sayfamızı takip edin ''
ROSETTA
CHAR ID = eclipse33
NİCK= NoBadyCanStopUs
UZUN ZAMANDIR CHARIM YOK BOŞ BOŞ DOLANIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM