İlerisi için net bir bilgi şimdiden vermek istemiyorum ama hesabınıza ekleyeceğiniz telefon numarasına önem vermenizi tavsiye ederim, şu an için söyleyebileceğim daha fazla detay yok bu konu hakkında.
Printable View
Bende yeni eklediğim numara ile OTP numarası aynı, sms onay (Eski trade onay numarası farklı ama erişimim var) eklediğim numaranın 3 otp 3 sms hakkı doluydu ama bu 3 hesaptan 1'ine ekledim, bu hesapla yeni sunucuda oynayabilir miyim?
Sıkça sorulan sorular kısmında ki açıklama kafa karıştırıcı.
Telefon Numarası bilgisini eklediğiniz hesapla yeni sunuculara kayıt olabilirsiniz.
Ama bu telefon numarası bilgisini eklediğiniz hesabın SMS onayı, yani pazar ve takas özellikleri aktif edilmediyse ve kullanmak istediğiniz numarayı halihazırda başka 3 hesapta SMS onayı için kullandıysanız, SMS onayı yapamazsınız.
Telefon Numarası eklediğiniz hesabın OTP'si aktif ise, yeni sunuculara giriş de yapabilirsiniz.
Şu an için OTP numarası ile hesabınıza eklediğiniz Telefon Numarası bilgilerinin herhangi bir bağlantısı bulunmuyor.
şuan oynadığım 2 farklı hesap var birisi pazar çarım , ikisine de aynı telefon numarası ile doğrulama yaptım ? yeni serverlere 2 hesap ile giriş yapabilecek miyim ? yoksa 2ci hesabın farklı telefon numarada mı olması gerekli ? @DonJose
Sms guncellemesi yaptiktan sonra oyun hizmetleri bolumunde yer alan Knight ICS servisinin aktif olmadigini goruntuluyorum. Aktif etmek icin tiklayinca otp istiyor ve otp yi girince herhangi bir sey olmuyor. Ancak bu sirada gorunenin aksine otp servisi acik. Yani oyuna otp ile giriyorum.
peki 2 hesapla da girebilmem için 2ci hesabın numarasını değiştirmem gerekiyor mu tekrardan ? yoksa yeni sunuculara kayıt zamanı farklı bi numara kullansam yeterli olur mu ? çünkü 2 hesabı tek telefon numarası ile doğrulama yaptım ? tşk ederim hızlı cevabınız için.