Şimdi vodafonu aradım. Onlarda sistemlerini bakıma almışlar ;) çalıntı ve kayıp dışında işlem yapmıyorlar şuan...
Printable View
Şimdi vodafonu aradım. Onlarda sistemlerini bakıma almışlar ;) çalıntı ve kayıp dışında işlem yapmıyorlar şuan...
Ben bu oyuna bağımlıyım.Sorunu seri halledin
Ben oyunun müptezeliyim :D cabuk halledermisiniz :)
Arkadaşlar ben numaramı Turkcelle taşıyorum karar verdim tavsiye olunur!!!!
Boşuna pc başında bekliyoruz. Bize en azından bi zaman verseniz iki gün bir hafta neyse artık bizde o zamana kadar startın gelmesini beklemesek. Bi umut bekliyoruz zamanımızı start gelecek diye öldürüyoruz yazıktır.
çözümü bizdenmi bekliyorsunuz yoksa siz bir çalışma yapıyormusunuz bir açıklama hak ediyoruz deyilmi
Hattın üstüne telefon olmasa valla bende geçicem :D 3 4 bin lira şimdi nakit veresim gelmiyo tek seferde :D
Ben vodafone net kullanıyorum 17:00 sularında oyundaydım bir problem yoktu yaklaşık 2 saat önce felan dc yedim oyuna giremiyorum, start gelmiyor. Silip yeniden yükledim ama hala aynı şaka gibi
valla şu karantina da oyalanırım diye düşündm tekrar başladım ama olacak gibi değil. bu gece de olmasa oynamayacam arkadaş bu ne böyle :S film dizi izlerim napim