millet artık gelip yazmaya bile üşeniyor dc diye
Printable View
millet artık gelip yazmaya bile üşeniyor dc diye
Bdv tıkladık çekmesine 3-5 dk kala falan yarısı dc yedi sayı yarı yarıa azaldı .
Ben dc yemedim ama şansa yani
Arkadaş ne olacak böyle bu iş.
Aktif olarak WoW, BDO, Rust, Apex, CS2 oynamaktayım. Knight hariç oynadığım hiçbir oyunda DC veya lag sorunu yaşamıyorum. Çevremde de yaşayan görmedim.
Konu Knight'a gelince sürekli DC olmamızın tek sebebi, oyunun milattan kalma, artık günümüz şartlarını kaldırmayan eski oyun motoru ve sunucuların kalitesizliğidir. Saydığım diğer oyunların sistem gereksinimleri, harita büyüklükleri ve sunucu yükleri Knight'a kıyasla katbekat fazla olmasına rağmen tek bir pürüz bile yaşamıyoruz.
Bu oyunun remaster edilmesi kesinlikle şart (bakın remake demiyorum, remastered yeterli). Aksi takdirde ne hilelerin ne de DC & lag sorunlarının önüne geçilebilir. Başka çaresi yok.
Dc sorunu hala devam ediyor sayın yetkililer 20dk oyunda duramıyorum oyuna girdikten 15 20dk sonra 10053 veya 10060 hatası verip dc veriyor
yine dc yine dc yeniden dc...
1 saattir 2 kere dc oldum zero8'de, 10053 hatası yazıyor
Bu şaka mı ya yemın ederım bu kadar olmaz ya bu kadar olmamalı yuh artık yuh dc dc dc yeter da
Gece 00:00 dan 05:20 arasında 4. kez gitti oyun. Komik. Preleri önümüzdeki ay umarım ntt ısmarlar
Destan çar dc yemiş son 30 dik içinde varmı dc olan .
Zero 3 dc yedi gene