arkadaşlar şu anda turcell mobil ile bağlandım start geliyor eğer elinizde varsa sizde bu şekilde bağlanın vodafone net ve turknet sorunu düzelene kadar bu şekilde login olmaya çalışın.
Printable View
arkadaşlar şu anda turcell mobil ile bağlandım start geliyor eğer elinizde varsa sizde bu şekilde bağlanın vodafone net ve turknet sorunu düzelene kadar bu şekilde login olmaya çalışın.
Turknet kullanıcı olarak aradım bilgi aldım sorun bizde değil oynadığınız oyunun ip si oyunun moderatörü kapatmış denildi bizimle bi alakası yok denildi bende evimde denedim ev internetimTurknet start yok hattım vodafone ondada start yok kardeşimin hattı turktelekom onda anında start geldi aksilik bunlar diğer operatörleri kötüleyip bizden kaynaklı değil diyorlar akılları sıra işin içinden cıkmaya calısıyolar bu sırada cok oyuncu kaybetcekler
pazartesi akşamı yayın var nttgame nin muhtemelen acıklama yapıcaklar
ne kadar saçma bihata bu ya düzeltin şunu gitti pre hep yıl 2020 hala nedir bu ya..bari bilgi verin ne zaman düzelicek ona göre böle mal gibi paso deniyoruz.
Valla anlata anlata dilimde tüy bitti 10 gündür bogaz patlattım 2 seferde bununla alakalı konu açtım. Bunun tek çözümü OVH OVH OVH. Şu an saglayıcı diye bir yere geçilmiş ama inanın scriptte birkaç ufak değişiklikle birkaç güne kalmaz bunuda patlatacaklar. Ben bu saldırıları 3 yıl soluksuz deneyimledim boğuştum. IT ekibi macera aramaktan başka birşey yapmıyor. Bende artık anlatmaktan vazgeçtim bildiklerini okumaya devam etsinler.
Son 1 aydır aldığım premiumun süresi ve pus itemlerinin süresi uzatılmazsa daha da bu oyuna girmiyorum son 1 gün kaldı bitmesine. 1 aydır oyuna giremiyoruz giriyoruz dc oluyoruz vip key event şeysleri kaç cashse ben veriyim parasını size nttgame. bu kadar küçük düşürücü telafi ödülü olamazdı.
l
servis saglayıcısına gerı donduk adamlara dedıklerınızı ılettım fakat bı degısıklık olmadı yakalım gemılerı vpn le mı gırelım vpn ıle gırıp ıp ban yedigimizde carımızı gerı acıcakmısınız ne olacak ben hıc bsey anlamadım oyuna gıremeyen ufak bı kısmın ıcındeyım moderator arkadaşlar google cloud ıle vpn sunucusu kurup mu gırelım bı yardımcı olun ne yapıcaz sorun duzelene kadar
yüzde 20 lik kısmı hafife alıyorlar şimdi asıl saldırıyı bu yüzde 20 lik kısım yapacak farkında değiller..
vodafonenet e bır cozum bulamadılar yazılan mesajlarda ucuyur
değerli arkadaşlar, vodafone ile 5 dakika önce görüştüm, kendilerine durumu anlattım, kendileri bu durumla ilgili bugün çok şikayet aldıklarını söylediler ve dediler ki, bizim veri trafiğini kısıtlandırma kesme gibi bir politikamız yok, oyunun serverlerinden kaynaklı bir problem bu, başka online oyunlarda problem yaşamadığınızı söylediniz ve vodafone da tek bir oyun için böyle birşey yapamaz dedi. Bilginiz olsun vodafone bizlik problem yok diyor.