Knight Online'ın 22. yılı kutlu olsun!
Printable View
Knight Online'ın 22. yılı kutlu olsun!
Nice Knightlı yıllara
herkese bol şans.
iyiki dogdun knight online, nice yillara :cool:, pasta emojisi ve kutlama emajisi lazim foruma
Her şeyin daha güzel olacağı günleri görmek dileğiyle nice yıllara...
22 yıldır bizimle olan bu efsane oyunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Nice 22 yıllara Knight Online! Emeği geçen herkese teşekkürler, herkese bol şans!
Herkese bol sans
22. yılımız kutlu ve mutlu olsun inşallah
22 yıl dile kolay... kutlu olsun...
Nice mutlu yıllara ko <3
bol şans diliyorum artık bir çekiliş kazanma sırası bana geldi.
:D
Nice yıllara :)
Bugün yalnızca bir yıl dönümünü değil, 22 yıldır süregelen dostlukları, unutulmaz savaşları ve birlikte yazılan sayısız anıyı kutluyoruz
Çekilişe katıldım
Nice mutlu 22. yıllara şövalyeler.
Bana çıkar mı
nice mutlu yıllara Knight Online
Ya hakk dedik bastık mühürü
nice yıllara
Nice nice yıllara
Teşekkürler NTT GAME Ailesi. Birlikte NİCE MUTLU yıllara.
Nice 22 yıllar 400 cashimi ayırın.
22 yıl önce bir oyun doğmadı... Bir dünya doğdu. O dünyada kimimiz dostunu buldu, kimimiz rakibini, kimimiz ise yıllar geçse de unutamadığı anılarını. Bugün geriye dönüp baktığımızda en güçlü itemler değil, birlikte geçirdiğimiz geceler en değerli hazinemiz oldu. Çünkü Knight Online'ın gerçek end-game'i hiçbir zaman +10 itemler değildi; aynı meydanda yıllar sonra bile buluşabilen insanlardı. 22 yıl boyunca sadece bir oyun değil, bir miras yaşattığınız için teşekkürler. Nice yıllara, efsaneler ölmez.
Herkese bol şans. Katıldım.
nice 22 yıllara
Neredeyse çeyrek asır... bir oyundan ziyade ellerimizde, gözümüzün önünde büyüyen bir çocuk, beraber büyüdüğümüz arkadaşımız oldu knight online.Bir çok insan tanıdık, bir çok ders aldık.Nice güzel yıllara, herkese bol şans.
herkese teşekkürler 100 kişiden biri olduğum için :) başarılar
Haksız banın şerefine 22.yılınız kutlu olsun.
22 yılı beraber acı tatlı gecirdik, artık biz yaşlandık bir 22 yıl daha yaşarsam görüşmek dileği ile ,
kesin bana çıkmaz ama yineden yazayım nice yıllara :D
Nice yıllara
Nice güzel yıllara <3
22 yıl kutlu olsun...
Nice senelere
çocukluğumun oyunu 22 yaşında.
Nice yıllara...
Nice uzun senelere hep birlikte
geldik 37 li yaşlara olmuş 22 yıl oynayalı Nice 20 li yıllara birlikte ömür yeterse :D
22 yıl dile kolay, neredeyse çeyrek asır, daha nicelerine ulaşırız umarım.
Forumda gif paylaşımı kapatılmış imzama link ekledim tıklayan mumları söndürür :rolleyes:, yani birileri suistimal ediyor diye özellik mi kapatılır, zati kontrolden geçiyor artık, bişi varsa yayınlamazsınız olur biter. :confused: