vay arkadaş jr girdik dc yedim sabahtan beri chat görevi yapıyorum o kadar zorlukla mageyi 77 yaptım devil12 görevinizin haritası zaten bug kaynıyor yolda yürüyemiyoruz her yere takılıyor üstüne oyun gidiyor cinnet geçiricem az kaldı
Printable View
vay arkadaş jr girdik dc yedim sabahtan beri chat görevi yapıyorum o kadar zorlukla mageyi 77 yaptım devil12 görevinizin haritası zaten bug kaynıyor yolda yürüyemiyoruz her yere takılıyor üstüne oyun gidiyor cinnet geçiricem az kaldı
yeniden başlayıp dedik oyuna durduk yere hapise atıldık bide ona para verdik cıkardık şimdide jr gitti düzelmiştir dedik oyun yok yine aynılar
Tüm kullanıcılara 2 silvery gem talep ediyorum.Teşekkürler.
Beyler daha pack dollmadan kaldı öyle ne oldu oyuna oyundan attı dc verdi simdi pack dolmuyor
Tamam hemen yüklüyoruz. Teşekkürler.
Bende start gelmiyor. Giremiyorum oyun açılmıyor.
Size Grup Vitamin - Dokundur parçasını öneriyorum. Tüm stresinizi üzerinizden alacak.
5-0 jr de öndeydik ne olacak şimdi silver gemler? devayı kesip çıkanlar gemini aldı. Bize reva mı bu yapılan ? silver gemimi verin !!!
Birisi çıkıp '' arkadaşlar juraid zamanı dc oldunuz telafi yapılacaktır'' demiyor.