uzun zamandır reb 10 on gelmesini istiyorum ex gelmedigş için hiç bir aktifiyeye katılmak istemiyorum umarım hemen gelir
Printable View
uzun zamandır reb 10 on gelmesini istiyorum ex gelmedigş için hiç bir aktifiyeye katılmak istemiyorum umarım hemen gelir
gelmesin
istemiyoruz
Hem düşüncelerimizi merak ettiğinizi soruyorsunuz hem yorumları siliyorsunuz.
Ben yıllarca mmorpg oynayan birisiyim böyle rebirth gibi saçma bir sistem hiç bir oyunda görmedim. Benim düşüncem bunun yerine 85-90 gibi yeni level, yeni skill ve animasyonları oyuna büyük zevk verecektir.
Yorumum silinmiş , çok güzel... Reb 10 gelsin , gelecektir diyorum yorum siliniyor.
Mevcut cash fiyatlarına ve yaratıklardan gelen exp oranlarına bakıldığında gelmemesi lazım. Reb yerine yeni lvl sınırı ve skiller gelmesi oyuna biraz daha renk katacaktır.
Gelsin veya Gelmesin Farketmez Ayrıca Müşteri Herzaman Haklıdır Gençler Bunu Unutmayın. Müşterisine Atarlanan Esnaf Gibisiniz. Egonuzu Kenara Bırakın Oyunun Gerçek Sahiplerine Kulak Verin.
Sevgiler
Zaten oyuncularin %80ni daha reb 5 bile değilken reb 10 seviyesinin gelmesi oldukca gereksiz ve mantıksız buluyorum
14k hp sınırı 15 16k çıkartılırsa düşünülebilir..
Rebirth 10 sistemi demek server birleşimi demektir bunu unutmassanız seviniriz.
Şuan diez serverinde gözle görülür bi düşüş var cz boşalmaya başladı reb 10 geldiği anda bu tamamen bitecektir umarım bunuda göz önünde bulundurursunuz.