@AndrePaul kolay gelsin. Uzun zamandan beri Knightonline'a girmediğimden dolayı bilmiyorum doğru yerden mi yazıyorum yoksa yanlış yerden mi; ancak yardımcı olursan sevinirim. Ben Xigenon serverı varken knightonline oynayan bir oyuncuydum.İşlerim ve özel hayatım nedeni ile uzun zaman oyuna giremedim. Xigenon ve bazı serverlar Gordion adı altında birleşmiş, bugün itibari ile yani 29.03.2015 tarihinde oyuna girdiğimde oyunda bulunan karakterimin ve karakterimdeki np ile clanımın durduğunu ancak üzerinde bulunan tüm itemlerin silindiğini gördüm. charımda sadece bir zamanlar yılbaşında hediye edilen latern balkabağı lambası ve 41 lvl olan farm köpeğim duruyordu. bankada bulunan paralarımda aynı zamanda silinmişler. Server ismi değişmeden önce charımda bulunan itemlerimi ve bankada bulunan paramında oyunda bulunan karakterime iade edilmesini talep ediyorum. bunun ne ve nasıl hangi şekilde yapılacağına dair yardımcı olursan sevinirim.Karakterime ait ekran görüntülerini 2007 yılında yanlış hatırlamıyorsam bir cdye kaydetmiştim.Cdnin cd çantasında olduğunu düşünüyorum. istenildiği takdirde nasıl resimleri ibraz edebiliceğimi iletirsen sevinirim. ayrıca karakterin data geçmişinden de dediklerimi doğruluğunu teyit edebilirsiniz. bu konuda yardımcı olursan sevinirim. şayet bu olayla sen ilgilenmiyorsan ilgili kişi veya kurumlara yazımı gönderirsen mutlu olurum. şimdiden teşekkürler. oyundaki nickim TheCycleKiller