milletin eleştirisini engellemek için mod onayı getrimişsiniz sorun çözmek yerine kısıtlama çok iyi
Printable View
milletin eleştirisini engellemek için mod onayı getrimişsiniz sorun çözmek yerine kısıtlama çok iyi
10053 dc 3 sorunu nedir ?
Oyuna girer girmez DC 3 - 10053, bu da yeni çıktı herhalde. Ortada bir sorun var, sayfalarca tartışılıyor ama hiçbir açıklama yok. 2 aydan fazla etkinliğe giremedi yurtdışındakiler, telafinin t'si yok. Şuraya 2 cümle yazı yazalım diyoruz, tak diye siliniyor. Oyunun tabutuna son çiviyi de çakmak için elinizden geleni yapıyorsunuz gerçekten.
10053 artık şu soruna ya bir cevap verin yada bir düzeltme getiri. Yazık günah verdiğimiz pre parasınamı yanalım . Exp ye yattığımızda ya. Gına geldi artık... Cevap bekliyoruz.
Modemi kapatip açtım düzedi bende
Sorumuza cevap vermemelerinin sebebi kendilerinden kaynaklı olmadığıdır.
Yapımcı firmaya iletecekler sonra onlar dönüş yapacak vs vs.
Uzun sürüyor olayları görüntü itibariyle.
Bu arada hafta sonu olan işlemler ticket atsanız bile hafta içi çalışma saatlerinde cevaplıyorlar.
Yani cumartesi pazar olan bir olay düzenlenmesi pazartesiye aksıyor.
Hata kodları ve dc olan sebebleri detaylı bir şekilde yayınlasalar daha iyi olurdu.
Yurtdışı ko oynamakdan gına geldi. ALMANYA SUNUCUSU KANSER BİR SUNUCU OLDU ARTIK
dc 3 hatasıda yeni mi çıktı anlamıyorum hergün yeni yeni şeyler türemekte oyunda.
sabah işe gidiyorum pazara bırakıyorum karakteri eve geliyorum dc 3 birşeyler yapın artık bu kadar insanın yorumuna bir cevap yazın en azından
Sanırım güvenlik sistemi yetersiz ki bu kadar problem çıkıyor. Biraz önce Zero 2'de 15 saniyelik lag vardı.
21:50 dc sorunu devam edİyor