Devam ya sabırla devam Ettiğim dualar la yaşıyorlar resmen. Size gerçekten helal olsun. Bu kadar sabırlı bir kitle topladınız.
Printable View
Devam ya sabırla devam Ettiğim dualar la yaşıyorlar resmen. Size gerçekten helal olsun. Bu kadar sabırlı bir kitle topladınız.
Z8 Ultimaya 30 40 saniye kala DC :)
Yine DC. Acaba diyorum şu oyunun içinden geçen 3. Part yazılımla uğraşan arkadaşları mgame bünyesine alsa oyunu uzaya çıkarırlar aslında bi deneseniz mi? Yazılım konusunda bilgi ve becerileri mgame kadrosundan çok ileride olduğu kesin. Ne dersiniz?
Ultima 2 dakika kala dc yedik Destan...
Ultima vakti dc yemek koyuyor yine 1 etkinlik baltalandı.
Yine yeniden attı maşallah bize
Bu gece bakım varmış yeni gördüm bu hafta Res haftası mıydı
oyunun adını ne zaman DcOnline yapacaksınız?
6 aydır oyun böyle oldgunu biliyorsunuz (oyuncular ) neden dün olmuş gibi konuşuyorsunuz
oyun böyle düzelmiyor dc lag bence bir düşünün artık sorun sizde mi yönetim de mi
Oreads serverında şuan ki dc ile bu hafta 3 kez reb15 charı dc yüzünden yatırdım. 1 ayda kastığımı 1 haftada 3 dc ile aldınız. Yazıklar olsun daha premium felan çekmem. Ne sanıyorsunuz DC olunca sadece oyundan düşüp tekrar ID Pass gir devam et mi? Kardeşim emek, zaman, paramız boşa gidiyor hiç mi utanmıyorsunuz bu kadar insan sürekli isyan ederken bu kadar umursamaz olmaya. Char DC oluyor ID Pass giriyorum hala oyunda diyor char bu nasıl bir kötü yönetim arkadaş şunu bile beceremiyorsunuz. DC oluyorsa Char anında düşsün oyundan madem ben veya biz sizin umuramadığınız hatalardan dolayı neden ceremesini çekiyoruz bıktırdınız artık. Allah için satın şu oyunu hevesli, istekli bu işi benimseyecek birilerine.