08:40 dc sorunu devam ediyor
Printable View
08:40 dc sorunu devam ediyor
Ama size helal olsun Bunca insanı bunca zorluklar içinde oyun oynatabiliyorsunuz. Normal şartlarda Gerçek hayatta başına gelse insanların böyle dirayet göstermezler. Helal olsun. Bravo. Tebrikler.
Oyunun yarısı dc oluyor yarısı içerde. ( horozcu çocuklar ) içerde İnsanlar Dc yazık.
Ya rica ediyoruz bakın. Bir açıklama bir sorun çözme odaklı yaklaşın. 1’nci sunudan sonrası hep dc oluyoruz bu sorun çözülecek mi ?
Bir Dc yi oyun çözemez mi bu kadar aciz olunamaz. Saldırı varsa defans da vardır ve koskoca nttgame buna karşı koyabilir bu kadar zor olmamalı
Yine yurtdışında yaşayanlar DC, yine öldük :)
Bu konu üzerinden takip etmeye calisiyorum ve geriye dönüşte her zaman bakamasamda bakmaya çalışıyorum. Her hangibir açıklama olmadı sanırım.
3 aydır günde 2-3 kez dc oluyoz ne zaman çözülcek bu sorun yetkili birisi bi aciklama yapcak mı acaba ?
Sürekli dc yiyorum.
Bakalım bu yorumum ne zaman silinecek. Eleştirel konu veya yorumlar silinir. Amacımız para kazanmak olup dc den hile den şikayet etmek yasaktır. Olan sorunları yazın biz size yazılı kuralların veya aylardır çözülmeyen sorunların linkini atalım siz oradan inceleyin ve ilgilenmediğimizi açıkça anlayın. (Beklediğim şeffaf açıklama bu yönde)