Türknet kullanıyorum günlerdir dc oluyorumm gelmeyen startala kesişmmekten bıktık artık bi ççözüm üretsenniz koskoca 2 firma kendi arasında böyle problemleri nasıl çözemiyor
Printable View
Türknet kullanıyorum günlerdir dc oluyorumm gelmeyen startala kesişmmekten bıktık artık bi ççözüm üretsenniz koskoca 2 firma kendi arasında böyle problemleri nasıl çözemiyor
Oyuna giremiyorum start yok aradım bu arada vodofone ilgileneceğiz dedi ama bekliyorum.
1 saat oldu start yok
Oyuna giremiyorum start yok aradım bu arada vodofone ilgileneceğiz dedi ama bekliyorum.
Bir nisan şakası gibisiniz.
Ben senin yapamadığın ping sorununu ddos sorunu çözmek için turknete kayıt acıcam siz o trafiğe bakmayın ntt sorunu cozemıyor o yüzden ben o trafikte oyun oynayacağım kesmeyin ne olur hatlar full pingde calıssın yok kardesım bu senın sorunun sen cozeceksın gerekırse kapatıp oynatmayacaksın ınsanlarla dalga gecmeyeceksın.Son yazım budur oyun gelene kadar arada bakarım.Saygılarımla
Siz " Yukarıdaki üç servis sağlayıcısının trafik kontrollerini denetlemek yerine trafiği kesmek üzerine bir çalışma prensibi olduğu için oyuncularımız oyuna bağlanmak ve oyunda kalmakta sorunlar yaşıyor." yazmışsınız. Böyle bir çalışma prensibi doğrumu sizce. Yapmayın lütfen eğer güvenlik firmanız bu yükün altından kalkamıyorsa bunu sorun yaşamamış olan biz turknet kullanıcılarına yüklemeyin.
1 saattir start yok. Son bakımda ne yaptıysanız o günden beri oyun zevkimi söndürdünüz. Ve şimdi de internet sağlayıcısına suç atıyorsunuz; sorumlusu siz olduğunuz ve bunu bile bile bır kısım oyuncuyu gözden çıkardığınız halde. Oyunu bırakıyorum ve boşa giden 20 günlük Premium sürem için her türlü hukuki seçeneğe başvuracağım. Allah sizi ıslah etsin
Bence 2 gün sonra türknet kullanıcıları için de düzelecek maksat telafi ödüllerinde eşitlik sağlamak. Sonra ortalık karışmasın. :)