yok yani demek istediğim start veya login sorunları var şuan size özgü bişey değil :D oyuna gırebılıyormusunuz dedin ya o acıdan söyledim kanka gıremıyoruz :D
Printable View
Turknet geldi ama 109 kişi sıra var :D
bu gözler seri 80, tren party, r bug, silver gem bug .... gibi birçok şey gördü ama oyuna girememe gibi rezillik görmemişti... 5 gün boşa geçen premium üstüne daha şimdi düzeldi diye prem aldım... sonuç kocaman LOGİN SERVER !!!
Hocam Yapmayın Allah aşkına ya cocuk mu kandırıyorsunuz yeter da bıktırdınız yemin ediyorum kaç gündür o bahane bu bahane yetti artık bunalttınız lanet ettik 20 kişi başladığımız oyunda 4 kişi kaldık sizin yüzünüzden verdikleri parayla kaldılar. siz kazandınız biz kaybettik siz aldınız paranızı peki biz emeğimizin verdiğimiz paranın hesabını kime soracaz bunu açıklayın lütfen giden premium gelen 3 günlük saçma bir ürün verdiğiniz hiç bir ürün bizden giden emeği ve premium saatini geri getiremez. Lütfen kandırmayın bırakın
İCS aktif edilmiyor ?
düzeldi.........
yok böyle bişey yemin ederim YOKK 2 saattir start bekle gir jr kaydol ilk mobu cekerken DC !
abi adam jr ye girer girmez dc ettirdi
yok aga geliyor gidiyor sürekli. gece deniycem artık :S
Okadar sıra bekle oyuna gir hazırlık yap zar zor jr'ye gir, priest ac atar atmaz dc ol, lanet olsun böyle bir ızdırap olamaz ya.
dc sorununu on numara cözmüşsünüz haaaaa 5 dk bır dc dönüşmüş bide konusuyorlar çözdük dile atomu parcaladınız helal size
OTP'ye harcadığım cash'lerim de geri gelecek mi bari? Etmediğim küfür kalmadı sayenizde
oyunda dakka tuttum 5 dakka gerçekten arkadaşın dediyi gibi fazla kalamıyorsun süpermaryo oynasak inan bundan daha iyi sizleri ayakta alkışlıyorum bravooo
DC falan yok oyun açıldı açılalı 1 kere dc olmadım
sen vodafonenet mi kulanıyorsun
Sinir hastası olduk çıktık.
ttnet kullanıyorum yakalsık 4 5 saattır de oyundayım dc yemedım ama lag lı oyun biraz
ben dc olmuyorum ama oyunda da hiç birşey yapamıyorum gidiyor herşey ama dc olduğuma dair bildiri gelmiyo
bugün bana yarın sana her an herşey olabilir sakın bana birşey olmaz deme çark tersine dönebilir
ben vodafone net kullanıyorum ama ıkı saatir dc hattta günlerdir dc yiyorum ve aldığım cevaplar aynı
Sinir hastası olduk çıktık.
Anlayışınız için teşekkürler. Der'ler Geçerler.
Vodafone net kullanıyorum şimdiye kadar dc problemim vs. yoktu ama son bakımdan sonra dc problemi başladı ve login server alıyorum start gelmiyo son bakımdan sonra arttı herşey.
exp eventları yapıp çocuk avutsun bunlar maddi zarara uğruyoruz biz
DNS değiştirmeme rağmen xigncode dolmuyor fakat start geliyor. çözümü olan var mı acaba?
not: ttnet ile bağlanmaya çalışıyorum...
start gelmiyorrrrrrrr turknet
premium hiç oldu anasını satim iyiki bir yeniden başlayalım dedik.
tekrar başladım bende npoint aldım bugun. 2 gun sonra maaş yatınca da pre alayım diyordum ama böyleyse sürekli almam aga.
Almayin pre de pusta hİÇ bİŞey almayin lanet gelsin bÖyle oyundan 3200 npoİnt aldim daha oyuna gİremedim bİ nttnow u bozuk bi bilmem ne Şİmdİde dİyorkİ nttnow İÇİn ayri tİcket at yapacaginiz İŞe sİzİn....
bu adamların ne yaptığı belli değil ben daha kurcalamıyorum bunlar bizi evimizden alırlar valla :D
İlk başta sürekli dc oluryorduk. Sonra DNS değiştirdik 1 günlükte olsa 3-4 saat oyunda kalabılır olduk. Daha sonrası sürekli dc olmak ,start gelmemesi, xingcode dolmaması gibi sorunlar yaşarken telefondan internete bağlandım. hadi 1 gün de o şeklde oyun oynadık. Nefret olsun oda hata vermeye başladı. hadi vpn deniyelim, format atalım, modem resetleyelim, DNS kullanalım, oyunu silip tekrar yükleyelim, telefon hattı TURKCELL şimdilik hata alana kadar onu kullanalım, VODAFONE hata vermiyor şimdi onu kullan, (başka neler denedim hatırlamıyorum) şimdi herşey hata veriyor. 2004 yılında tanıştığım ara arada olsa severek oynadığım bu oyunda tam herşeyi gördüm derken yeni birşey daha görmüş oldum. Bunu sağlayan kişi veya kişilere teşekkürler.
Bakalım daha neler neler görücez.
Merhabalar, bu karakterime 6400 cash yükledim ancak bu karakterde pus açılmıyor. Bilgisayarla ilgili sorun vardır diye diğer cihazım da açtım sorun gene aynı.
"Failed account" Hatası vermektedir. Yani bu sorun ttnet ya da başka bir şey kaynaklı değildir sanırım. Ticket atayım diyorum ama site kendiliğinden Sayfayı yenilemektedir. Bu nedenle tickette atamıyorum ki.
Gerekiyorsa Pus açabilen karakterime aktarırsanızda olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ya da çözüm yolu varsa yapabileceğim oda olur..
bir aylık Premium gitti dc sorunu bitmedi bir çözüm bulun insanlar para harcıyor bu oyuna bir sorunla başa çıkamayacaksanız bizde yolumuza bakalım ayıptır kazandığınız paranın hakkını verin yeterli bıktık dc olmaya exp den vazgeçtim oyuna girelim yeter diyoruz ya aldığınız parayı hak edin yada geri ödeyin
Telafi paketinde inşallah hesaplarda ki pusların hepsine ilave gelir.
vodofone kullanıcısıyım start yok bende
ttNET kullanıyorum misss :) dns yide girdim xncode de doluyor.. 8 saattirde onlineyim :D daha ne isteyem
dsmart net kullanıyorum türktelekom alt yapılı start gelmiyor denemediğimiz yol kalmadı
sırayla oynayacaz o belli oldu 1 hafta ttnet turkcell diğer hafta turknet - uydu net bunlar çözemeyecek bu sorunu giden emek zaman premium oda pek umurlarında değil