genia 2 saat aralıksız çalıştırmak imkansız geldi bana 3 tane sılah kullanıyorum hepsinin rpr si geldi 2 saat dolmadı 1 tane aldım 2 silah rpr sınde oyunda hata varmış demekki 2 ncıyı alamadım 3 sılah rpr sinde
Printable View
genia 2 saat aralıksız çalıştırmak imkansız geldi bana 3 tane sılah kullanıyorum hepsinin rpr si geldi 2 saat dolmadı 1 tane aldım 2 silah rpr sınde oyunda hata varmış demekki 2 ncıyı alamadım 3 sılah rpr sinde
Event Coupon eşyasının süresiyle alakalı, sistemin güncelleme notlarında belirtildiği gibi çalıştığı bilgisi verilmiştir ve eşya belirtilen zaman dilimleri içerisinde 2 saat kesintisiz genie kullanarak alınabilmektedir.
- 1. Kupon alabileceğiniz zaman dilimi: 18:00 – 00:00
- 2. Kupon alabileceğiniz zaman dilimi: 02:00 – 08:00
Not:
Sunucular açıldıktan sonra gerçekleşen acil bakım süreci esnasında Juraid Mountain etkinliğinde bulunan oyunculara, yaşanan aksaklıktan dolayı aşağıdaki eşyalar telafi ödülü olarak gönderilmiştir:
Silvery Gem ×1
Daily Coin2 ×1
Biz dün gece jr de dc olduk oyunun yarısı dc oluyor hiç bişey olmamış gibi davranıp sabah dc olanlara göndermek haksızlıktır 1 aydır belki 2 aydır etkinliklerden yararlanamıyoruz biz üvey evlatmıyız yazık...
Genie güncellemesi cok iyi exp kasanlar için faydalı olmuş
Agartha da 10lu genie 23 24m civarında süper drakı box fiyatı o kadar Yok taksicilerin işine yarayacaktır.
Bende sabah 10:00 da ultimada 10dk genie açtım priestin lettere 1x coin gelmiş :D 10dk açayım ben devamlı gelsin :D
Düzenli exp kasanlar için iyi olmuş. Slotlar nerf yediği için , genie ve genie hammer çok pahalıya geliyordu. Bir nebzede olsa biraz masrafı karşılar. Kalıcı olması iyi olur.
destanda i love yapıp zeroda da görev sıfırlanıyor mu