25 dk bekliyip pk atmak için oyuna gırdım biraz once z1 e ,15 dk gectı durat cekem dedım pustan direk maus klavye takıldı mecbur relog attım bi 35 dk dır sıradayım akşamım boşa gitti resmen ty ntt
25 dk bekliyip pk atmak için oyuna gırdım biraz once z1 e ,15 dk gectı durat cekem dedım pustan direk maus klavye takıldı mecbur relog attım bi 35 dk dır sıradayım akşamım boşa gitti resmen ty ntt
bu olayların asıl sebebı uzak masa üstü ,uzak masa üstünü kapattılar arkasına maus klavye takılma sorunu arkasına dc ler falan başladı 2 aydır coğalarak gıdıyor sorun
Bu sorunlar ne zaman düzeltilecek artık bıktık
@nttgame, @ngame bu nasıl bir sorumsuzluk? merak ediyorum sabah markete gittiniz kasada devamlı hata var ve size cevap bile vermiyorlar yüzünüze bile kasiyer bakmıyor, siz ne yapardınız?? yani olaylarla canlandırma mı yapmamız lazım, yazı yazma tenezzülü bile duymuyorsunuz abi bu relax lık nedir?
Bakın yemin olsun 2 günde bir bu konuya bakıyorum, çözüldü kelimesi görünce oyuna gireceğiz demektir. Yani ne diyelim ... siz doldurun,, hayırlı işler..
Abi yanlış anlamayın da gerçekten herhangi bir cevap bile yok biz kiminle konuşacağız acaba?Sorunlarımızı anlatacağız?
Bize her mana çekme atıldığında partimden birkaç kişi dc yiyor. Hem manam çekiliyor hem de yiyorum bu nasıl iş:D
Şeffaflaşma sorunu sebebiyle clan komutçumuz ve bazı arkadaşlarımız 6 aydır oyuna girmiyor, bu sebepten premium & pus almıyor, Pk'larımızı engelleyen bu oyundan atma sonucu biz kalanlar da oyunu etkinlikten etkinliğe oynayanlar tayfasına geçmiş olduk. Bu durum daha ne kadar sürecek? Ekonomik güçlükler zaten belimizi bükerken, tüm bunlardan uzaklaşıp arkadaşlarımızla akşamları 1-2 saat pk atıp, etkinlik yaparak vakit geçirip eğlenmeyi çok görüyorlar sanırım. İlgi yok, yayın açmak yok, açıklama yok, düzelme hiç yok. Oyuncuyu kendinizden soğuttunuz. Böyle yaparak bu oyunu oynayanları azaltıyorsunuz. Bırakan arkadaşlar epey var. Bir an önce, acilen, ivedilikle... hangi kelimeyi severseniz oradan alın ama şu oyunun sorunlarını çözün artık. Oynanır olmaktan çıktı, zulme dönüştü. Günde 10 kere relog atıyoruz sorun yaşamayalım diye... Çok bir şey istemiyoruz biz, sadece düzgün, olabildiğince akıcı, sorunsuz olsun da demiyoruz ama mümkün mertebe var olan sorunları da çözün lütfen. Sabır çoktan taştı, uzatmaları oynuyoruz. Oyuncularla yönetim olarak aranızı düzeltmek sizlerin elinde. Şapkanızı çıkarın önünüze ve oturun düşünün, nasıl düzeltiriz diye... Oyunun gidişatından ve yönetilmesinden sorunların giderilmemesi sebebiyle memnun değiliz. Bilginize...
Artık YETER. Bardak taştı.