Haklısın ama 'cheat' değil 'chat' olarak düzeltmelisin. cheat = hile , chat = konuşma, sohbet.
Printable View
Pandoraya girmek için 1 saat 20 dakika bekledim... Oyun oynarken zamanım zaten gidiyor o benim aptallığım da premium almama rağmen neden zamanım gidiyor? Neden çözüme kavuşturmuyorsunuz? Altı üstü arka planda nasıl bir sitenin sunucusu yükseltilebiliyorsa aynı şekilde sizde oyun sunucusunu yükseltebilirsiniz. Biz sizden bir şey istemiyoruz, sadece IT ekibinize söyleyin zaten onlar halleder. Bizi bekletmek neden hoşunuza gidiyor?
05/12/2022 sabah saat 09:50 de 267 kişiden sıraya katıldım agartha 1 için. Diyecek söz bulamıyorum...
En çok nasıl kazanç sağlarız politikası ön planda olduğu için kurallar sabittir ve oyuncunun mutluluğu dikkate alınmaz. İlk hafta premium yokken 10-15 dk da servera girebiliyorduk, ikinci haftadan itibaren premiumlu oyuncular bile giremiyor. İsteseler her türlü kotayı artırırlar. 25 yıl önce daha çok oyuncu varken oyuna girmek daha kolaydı. Hadi kotayı artırmak işlerine gelmiyor diyelim. Başka bir çözümü daha var. Mesela sırf oyuna giremediği için hiç oyundan çıkmayan oyuncular var. Ya da akşam oynamak için sabahın erken saatlerinde girip gün boyu çarını oturtan oyuncular. Buna çözüm bulunsa oyuna girmek imkansız olmaktan çıkar. Örnek vermek gerekirse her saat başı oyuncuya bir onaylama ekranı iletilebilir aktif mi değil mi diye. 10 dakika içerisinde onaylamazsa oyundan çıkartılır. Pazar kuranlar hariç. Böylelikle aktif olmayan oyuncu yerine aktif (oyunu oynamak isteyen) oyuncu giriş yapabilir.
Forumu biraz kurcaladıktan sonra 2 senelik Sirius sıra sayıyor diye insanların kaç sayfa yazı yazdığını görmek zor olmasa gerek. Sunucu kapasitelerinin maksimum seviyede olmadığını kime sorsan söyler. Bunu açıklamak zorunda olmadıkları için GM ekibi ne söylese doğruymuş gibi görmemek gerekiyor. Onlarda bir çalışan ve ne söylenirse onu bize aktarıyorlar.
Oyun kendini yenileme gereği duymadığı için bunun önüne geçme gibi bir niyet olduğunu zannetmiyorum. Zaten oyun içinde aktif karakterlerin bir çoğu bazı insanların elinde. Yakın zamanda Sirius ve Altar sunucularında bir kişi 50-60 bilgisayar ile çift sunucuda pazar yaparak birçok oyuncunun hakkına girmekteydi. Buna engel olmayı hiçbir zaman düşünmediler.
Aynı şekilde Eslant'ın tek bir camp'ında Stone Golem, Giant Golem, 2 Paramun, Satiros, Nightmare, HTB - HTC slotlarını aynı kişi bir çok bilgisayar ile tutuyordu. Buna bir engel düşünüldü mü? Yine Hayır.
Üzücü olan şey ilettik kabul etmediler, ilettik bekliyoruz cümleleriyle hesaba alınmamak.
Arkadaşlar ben hizmet sektöründe ticaret yapan bir insanım ve sizlere şöyle bir soru sormak istiyorum.
NTTGame bizi oyuna almayarak eline ne geçecek ?
NTTGame bizi hızlı oyuna sokarak eline ne geçecek ?
Bu soruların cevabını şöyle cevaplamak istiyorum.
NTTGame bizi oyuna almayarak para kaybeder. Çünkü oyuna giremediğimiz için KC ile alışveriş yapamayız. Çünkü oyuna giremezsek GB alışverişi yapamayız.
NTTGame bizi hızlı oyuna sokarak para kazanır. Çünkü oyunda hızlı girersek KC ile alışveriş yaparız. Çünkü oyuna hızlı girerek item alınır GB alışverişi olur.
Peki bu kadar sıra neden var ? Çünkü oyuna giren insanların rahat bir şekilde oyun oynaması için belli bir sınır koyuluyor. 500 sıra bekleyen insan ile 500 sıra beklemeyen insan arasında bu oyuna bakış açısı farklıdır. Tabi bu olay zamanı olmayan oyuncular için kötü ama imkanlar bunu el veriyor
bende başlarda söyleniyordum ama gün geçtikce acayip haz almaya başladım sıra beklemekten. çocukluğum geldi aklıma internet cafede 5 saat masa açtırır 2 saat alsın diye beklerken arkada cs 1.6 oynardık heyyyy gidi günlerrrr heyyy.
Premiumlar bitince almayın zaten başta girişte işe yaramıyor :)
Benim yeni serverlerde 1.kanal ile işim yok ama oynayanlar, özellikle yayıncılar için cidden sıkıntı. Bu oyunun destek alan yayıncısı -oyunun reklam yüzü diyebiliriz- en çok yayın izlenen saatinde 1 saat oyuna girmek için bekliyor. Yayın açmış, izleyiciler ve yayıncı 1 saat sıra saymasını bekliyor. Bu adam nasıl içerik üretecek? 5.kanala geçip sadece upgrade mi yapacak? Şimdi bu sizce iyi/başarılı bi tanıtım mı? 2.kanallara cz açılması da pek etkilememiş.
Böyle bi yayını izleyen, gören duyan araştıran biri niye oyuna başlasın? Reklam/tanıtım yapmanın bi mantığı kalmıyor ki. Yoksa nttgame/mgame için bu önemli değil mi? Bence önemli olmalı. "Premiumlu bile 300-500 kişi bekliyor, bizim için önemli olan npoint/premium satışı" diye bi düşüncede olmadığınızı düşünmek istiyoruz.
Oyun 20. yılında tamamen GENIE ONLINE oldu. Bunu da yeni serverlere başlayan herkes çok rahat şekilde görüyor. Bu kadar sıra saymasının tek nedeni GENIE ILE MULTI FARM yapanlar. Abartısız söylüyorum her slotta en az 3-4 char genie açıp kasıyor. EMC/LUFER deru, apost, giant golem, stone golem, uruk tron, uruk hai, uruk blade, manticore, raven harpy, half troll warrior, ape, grell, hell hound. Eslant AOC, paramun, brahman, giant golem, stone golem, raven harpy, htb htc, satiros, gargoyle, aos, aof neredeyse hepsi. Hepsinde de multi genie farmerler var. Moradon 3 camp, emc/lufer 2'şer camp, eslant 2 camp.
Bu kadar slotta bu kadar genie ile kasan olduğu sürece o serverlerin 300 500 sayması kadar normal bir şey yok. Çözüm ya camp sayılarını azaltmak ya da 1.kanalda genie çalışmasını engellemek.
"Maden taşları üst üste biriksin" konusuna "MMORPG emek ve sabır ister, her şey bu kadar kolay olmamalı" diye cevap yazan GM'ye soralım o zaman. Niye genie ile farm yapmak bu kadar basit? Niye bir kanalda genie pasif yapılmıyor? Çözüm olmayacağını mı düşünüyorsunuz yoksa?
İşin görev yapamama olayını filan geçtim. İnsanlar oyuna giremiyor ya. Oyuna giremiyor. Bu gerçekten ciddi bi sorun.
Yıllar sonra tekrar oyuna döndük 20 kişi ile çıktığımız yolda yaşadıklarımızı paylaşayım sizlere;
Serverler açıldı yoğunluk ve lag bekliyorduk burada hem fikiriz, giriş kısmı biraz çileli olsa da sonunda giriş yaptık, oyun içeriğinde lag dan eser yok şaşırdık (bu arada ön kayıt ödülleride gelmedi bana umursamadım açıkçası) . şimdi kafamda ki soru işareti serverin ilk günün de ki yoğunluk kadar bugünler de mi yoğun ? bizler serverin ilk gününde server1 den çıkıp server4,server3,server2 arası tek tıklama ile girerken şuan ne değiştide server5 de bile sıra bekler olduk. birde premium aldık faydasını göremedik, ayrıcalık denilen birşey yok ortada, halbuki bunun çözümü var premiumsuz bir şekilde giren vayahut aynı ip üzerinden 3 pc girişi yapan id kullanıcı premiumlu giriş esnasında dc ettirilmeli eğer bu yapılamıyorsa premiumun ayrıcalığı ve hatta premium içerik açıklamasında ki 7/24 erişim kolaylığı açıklaması tüketici aldatmasına girer. ben bir ürün alırken içeriğini okur bana faydasını sağladığını düşünür ücretini öder ve bana sunulan fırsatların tam anlamıyla yerine getirilmesini beklerim.
Bakınız bu sizin premium açıklamanız;
Premium Eşya nedir?
Daha fazla EXP ve Noah kazanmak ister misiniz? Sunucu dolu olduğu için giriş yapamamaktan da bıktınız mı? Yaratıkları öldürürken daha fazla eşya düşmesini istemez miydiniz?
Premium eşyalar sizin için burada!
Daha hızlı seviye atlamanıza yardım edecek inanılmaz EXP artışları alın!
Eşyalarınızı NPC’lere satarak ya da yok edilen yaratıklardan topladıklarınızla daha fazla Noah elde edin!
Bir daha asla sunucuda beklemek zorunda kalmayacaksınız! Oyuna 7/24 giriş yapma ayrıcalığına sahip olacaksınız!
Bonus eşyalar ve/veya BP krediler, Premium Eşya paketlerinin bir parçası olarak sizlere gönderilecektir!
Eşya düşürme oranlarında artış!
* Tüm yararlarını ve detaylarını görmek için her bir Premium eşyayı incele.
bu açıklamada beklemek zorunda kalmayacağımız yazmasına rağmen bu ürünleri alan kullanıcılar ürün içeriğine aykırı durumdan dolayı mağdur olmaktadırlar, bu da tüketici hakem heyetin de suç teşkil etmektedir.