bir de şunu ekliyelim server gelmesi zaten bekliniyordu. fakat iki adet birden gelmesi bir anda double penetration etkisi yaratarak steamde ki player sayısını ciddi bir şekilde etkileyeceğini düşünüyorum steam için bir durum var mı
Printable View
bir de şunu ekliyelim server gelmesi zaten bekliniyordu. fakat iki adet birden gelmesi bir anda double penetration etkisi yaratarak steamde ki player sayısını ciddi bir şekilde etkileyeceğini düşünüyorum steam için bir durum var mı
birde iyi yandan baksanız daha iyi olmazmı serv de kasacak yer yok gbciler pazarcılar farmcılar slotları kapamış düzgün bir kasacak yer bırakmamışlar heryer farmcı gb ci benim gibi düşünen yokmu yeni serv gelecek sadece pazarcılar gbciler gidecek oyuncu lar kalacak bence güzel olmuş ellerinize sağlık
Manes ve akarada csw ne zaman aktif olacak acaba? Mesela yarın olmayacaktır bence ama süpriz yaşamamak için soruyorum
Adminin avatara bakın adamda +10 klavye var tek atıyor :D
Merhaba
karakterim hiç bi suçum olmadiği halde hapise atilmiş.
Eğer bi sorun varsa tarafima bildirilmemiştir.
Karakterimin hapisten çekilmesini arz ederim
karakter nick: Balkes
1. Ayın sonu derken hangi gün ?
MERHABA AKARA DA canpolatt ve D00M isimliş kullanıcılar koxp kullanıyor ltfen gerini yapın
Klan sıralamaları ile alakalı ilk ayın sonunda derken ocak bittiğinde mi ?
yoksa server 19unda açıldığı için 19 şubatı devirip 20sine girdiğimizde mi ?
İlk ayın sonunda derken şubat 19 mu bilgi verir misiniz?
C.S.W Savaşının beklenenden erken açılmasının servera ciddi zarar vereceğini,bu nedenle planlanandan erken açılmaması gerektiğini önemle hatırlatır,etkinliğin oyuna ve oyunculara güzel bir rekabet ortamı sağlamasını dilerim.