Başka servere gir bas, dc yicen atacak zaten seni oyundan.. İstediğin yere gir,Oyna..Hediyeler Letter (L) oyun içi mektup kutusunda olacak ordan al kullan.
Printable View
Ddos saldirilarindan sonra hala daha en ufacik bir düzelme yok yurtdişindan oynayanlar için ve bilgi de verilmiyor çocukluğumdan beri oynadigim knight para harcadigim ve hala daha premiumun oldugu oyunu oynayamiyorum premiumum boşa gidiyor onu geçtim önemli değil resmen oyun oynanmiyor 15 dkda bir dc oluyoruz artik yardimci olun magdur durumdayiz kopma sorunuyla ilgilenin yurtdişindan baglananlar için amerikadan oynanmiyor resmen oyun
reis türkiyede de var sorun buraya baktıklarını sanmıyorum oylesıne yazıyoruz
ne bi bilgilendirme ne bi calısma hiç bisey yaptıkları yok
sadece sorun oldugunu biliyolar sagolsunlar
Discord kanalında şöyle bi mesaj var. Orayı takip etmeyenler ve sadece foruma bakanlar için yazayım;
Quote:
Bildiğiniz gibi Türknet, Millenicom ve Vodafone internet kullanıcıları oyuna bağlanmakta problem yaşıyorlar. Kullanmaya başladığımız güvenlik hizmeti sunucularımıza gelen trafikleri kontrol ederek oyuna girişi sağlıyor veya anormal bir durumda bağlantınızı koparıyor.
Yukarıdaki üç servis sağlayıcısının trafik kontrollerini denetlemek yerine trafiği kesmek üzerine bir çalışma prensibi olduğu için oyuncularımız oyuna bağlanmak ve oyunda kalmakta sorunlar yaşıyor.
Bu konu hakkında ilgili birimimiz servis sağlayıcılar ile iletişime geçmekte ve tüm bilgilendirmeleri yapmaktadır.
Bu süreçte sizler de servis sağlayıcılarınızdan destek alarak bu sorunun hızlıca çözülmesinde yardımcı olabilirsiniz.
Türknet Destek Hattı – 0850 288 80 81
Millenicom Bireysel Müşteri Hizmetleri – 0850 333 0 333
Millenicom WhatsApp Destek Hattı – 0539 333 0 333
Vodafone Destek Hattı – 0850 542 0 542
Merak ediyorum ne diyeceğim arayıp da.
Hızımda düşüş yok, bağlantımda kopma yok. Başka online oyunlarda kopma yaşamıyorum.
Sorun tamamen nttgame kaynaklı. Türknet'e ne demem gerekiyor.
Bıraksınlar artık internet sağlayıcılara çamur atmayıda düzeltsinler oyunu.Yıllarca aylarca aynı servislerle oyun oynadık saldırı oluyor oyuna diyene kadar. Saldırı var mı yok mu oda mechul ,belkide yoğunlukdan çöküyor event zamanlarında .Salgın var diye sattılar kapasitesinin çok üzerinde premiumu onu düzeltiyorlar belkide.
Swisscom u arayip knight online da dc mi oluyorum diyeyim :D Eger aldiginiz guvenlik onlemi nedeniyle yurtdisi oynayamacaksa soyleyinde bilelim ona gore pozisyon alalim.