Sayın yetkililer Gelen ddos saldırısını içerde yakalayıp fixleyin.
Printable View
Sayın yetkililer Gelen ddos saldırısını içerde yakalayıp fixleyin.
vallaha çıldırcam artık. ya oyunu kapatın ya çözün su sktgm dc sorununuuuu
Bu böyle ne kadar sürücek sper online vs. hallettik diyosunuz halletmediniz. türknet i vodafnu bozdunuz
dier alt yapıların sorunlarını giderdiniz. türkneti vodafonu da halledicez diyosunuz 2 gündür bi açıklama yapmıyosunuz.
Gecende de saldırı var diodunuz 2013 den beri aktif olmayan bir gurubun üzerine atıosunuz sucu.
Siz ne ayaksınız abicim.
verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun.premiumun 10 günü boşa geçti. düzelttik dediniz yeni premium aldık 3 gündür oyuna giremiyoruz. 500 tl paramı hiç ettiğiniz için haram ediyorum her bir kuruşumu.
itemlerinizi çarınızı satıp bırakın ne alsanız kardır oyuna girene kadar eyer itemler duruyorsa bu oyun yüzünden sinir stres sahibi olduk
ya yeter 10 gün boşa gitti premium. düzelttik dediniz yeni premium aldık 3 gündür yine giremiyorum oyuna.
Bende hala devam ediyor zor zahmet bi start geliyo giriyorum 2 dk sonra dc ya
oyuna giriyorum bir dakike içersinde dc veriyor sonrasında start gelmiyor artık bu işin boku çıktı allah belasını versin oyunu bu hale getirenlerin.
ttnet turkcell kullanıcılarında sorun vardı kopma start gelmeme gibi olaylar onlarınki düzeldi şimdi sıra vodafone turknet turksat bunlara geldi ben anlam verebilmiş değilim ne yapıyorsunuz acaba yeter bıktım ya evden çıkmayın diyorlar biraz oyun oynayıp oyalanmak istiyor insanlar oyunuda zehir ediyorsunuz verdiğim paraların hepsi haram olsun