Yıllardır Knight oynuyorum ilk defa bu kadar saçma birşey gördüm. Düzenli dc olmak nedir allah aşkına. (Vodafone)
Printable View
Yıllardır Knight oynuyorum ilk defa bu kadar saçma birşey gördüm. Düzenli dc olmak nedir allah aşkına. (Vodafone)
ne zaman oyuna girebilcem ama
Arkadaşlar sakin olun yazıyorsunuz yazıyorsunuz ama boşa görmüyormusunuz kaale alan yok ne bakım ne çalışma verdiğimiz paralar hiç oluyor sadece yarın bir telafi adı altında 2-3 parça saçma sapan şey verirler bakın böyle sizi sallamadık ama bununla idare edin derler emzik misali ağlayanın ağzına sokarlar sonra susarlar nttgame gibi bir şirket 1 kişinin yaptığı ddos saldırısını engelleyemiyorsa bunun üzerinden konuşmak çok doğru olmaz şuan ufak bir kitle oyuna giremiyor zaten diğer müşterilerinin keyfi yerinde neden bu kadar uğraşsınlar bir açıklama bile yapamıyorlar kaç gündür çalışıyoruz diyen nttgame yetkilileri sizlerin buradan yazmış olduklarınızı okuma bile okumuyorlar boşuna yormayın kendinizi kitap okuyun müzik dinleyin film izleyin belgesel izleyin zamanınızı orada geçirin oyun düzelene kadar muhtemelen bi 17 gün daha sürer bu iş zaten buralarda telef olmayın
gerçekten bakıma alırmısınız artık bu oyunu ?
su karantina günlerinde evlerinde oyun oynamak isteyen insanları mağdur ediyorsunuz ya baskada bişey söyleyemiyorum.
siz oyunu düzeltene kadar virüse aşı bulacaklarına kesinlikle eminim
oyunu kısa bir süre oynuyabiliyorum dc oluyo pazara bırakim diyorum dc ,bu sefer bilg başına oturuyorum sürekli start ekranındayım.ttnet mobil,turknet ev den hiçbirşekilde bağlanamıyorum vpnin her türlüsünü denedim kesinlikle giremiyorum oyuna ,ara sıra start geliyo yaklaşık oyuna girdikten 1 saat sonra dc ve feci şekilde lag oluyo zaman zaman.down 34 upload 2.94 dns vpn hiçbirişe yaramıyo bende.
siz oyunu düzeltene kadar virüse aşı bulacaklarına kesinlikle eminim
hersey hikaye ne saldırı yürütemediler eline yüzüne bulaştırdılar
Tamam anladık evet oyunda oyuncuların kopma ve start gelmeme problemleri var bunu da anladık . Abi bunun çözümü bu kadar mı zor 15 gün oldu kurban olim bu kadar mı zor bunu onarmak? (Vodafonenet)