Harika bir oyun muhteşem eski günleri yad ediyorum nostalji olsun diye char kasıyorum ve item yapıyorum çok güzel oyun herkese başarılar gmlere saygılar.
Printable View
Harika bir oyun muhteşem eski günleri yad ediyorum nostalji olsun diye char kasıyorum ve item yapıyorum çok güzel oyun herkese başarılar gmlere saygılar.
21.19 agartha 1 turknet dc
bir şey demeyeceğim, premiumum bitiyor az kaldı.
21.19 superonline dc
ben artık sizinle değil direk mgame ile iletişime geçmek istiyorum, burada duvara konuşmaktan daha iyidir hiç olmazsa.
Yönetim ve oyuncular arasında ki köprü yıkılalı çok olmuş.
Yetkililer çözüm bulmayı düşünmüyor heralde 1 haftadan fazladır aynı sorun devam ediyor saldırı alıyor belli ki önlem alın kardeşim milyonluk şirketsiniz burada ki oyuncuları mağdur edemezsiniz.
1 haftamı ? Yaklaşık 6 aydır dc sorunu var bu aralar arttı sadece.
Bu oyunu stabil hale getirmek bu kadar zor olmamalı. İsteseler 10 dakikada yaparlar bunu. Ama bağlantı sorunu yaşatmanın oyuna ne gibi katkı katacağını bir oyuncu olarak inanın ki anlayamadım.
Sadece ben mi dc'yim?
Exp kasıyorum bastığım shaula boşa gidiyor.
geçen akşam zero 2 de jr saati dc , sonrasında öğlen bdwsi bütün server dc :D telafi ile ilgili bir şey olmayacak sanırım, son 12 gün premium bitiyor.
11 saattir dc yok bi sorun mu var oyunda
Tam jr ye çekecekken dc artık cılkı çıktı bu işin rezalet bir duruma döndü
100 ladder pointimi geri istiyorum.... biktik be kardesim
Jr 22 sn kala dc verdi teşekkürler nttgame
JR saati dc yedim başka dc yiyen oldumu? 22:51 civarı
Allah bize akıl fikir versin ki hala bu oyunu oynuyoruz..
JR vakti dc olduk yine.
Dc online oynarken bizden nasıl bekliyorsunuz görev 0 lama coini biriktirmemizi ?
Artik resmİ bİr aÇiklama yapsaniz ya ..
11.05.2026 Akşam jrsinde serverın yarısı dc oldu. Daily coin alamadık. bunu telafi edecek mi acaba yönetim ??
Dc oldum.
Yine.
+1 Telafi istiyoruz akşamdan akşama oynayabildiğimiz oyunda bir BDW , JR keyfimiz oluyor onda da dc oluyoruz
Daily Coin Kasamıyoruz lütfen telafi...
Konular silinerek sorun yokmuş gibi davranmaya devam mı edeceğiz ?
Konu silmek için mesai harcamak yerine konu ile ilgili açıklama yapmak topluluk için daha faydalı olmaz mı sayın yöneticler ?
Jr Saatlerinde dc ve lag sebebiyle etkinliklere girememiz ile ilgili bir çalışma mevcut mu ? captcha sistemi ile yaşanan lag nedeniyle neredeyse haftada 1-2 kere girebiliyoruz , aynı giriş yöntemi ft de mevcut ancak ft saatlerinde böyle bir lag olmuyor bunun sebebi ile ilgili bir açıklama yapılabilir mi ?
Yaşanan sorunun çözümü cidden yok mu ? Varsa neden çözülmüyor , yoksa eski sisteme dönmeyi düşünüyor musunuz ?
Sadece ben dc yedim sanmıştım etkinliğe girer girmez 10 sn yürümedim. Etkinliğe girmeden önce dc yemeyen char ne hikmetse içeri girmemi bekliyor.
Yahu dclerden dolayı 82/10 a düşmüştüm. Level kasıyım dedim aaaaaaaaa bir de ne tekrar expe gittik!!!!
Bıktırdınız gerçekten...
Ya siz dalga mı geçiyorsunuz , daha 2 saat önce olanın aynısı tekrar oldu. Çözemiyorsanız sorunu SÖYLEYİN EXP KASMAYALIM!!!
Teknik ekip formunda. Bugünde işlerinde çok kötüler... 00.55 DC
Bdw öncesi bir dc daha . Helal olsun!!
2:07 pandora patladı yıne komedi valla
Madem bir çalışma vs bir şey deniyorsunuz KAPATIN oyunu bizde etkinlik için uykumuzdan olmayalım
02:09 pandora yine dc. BDW'ye 2 dk kala. :)
alooooo çarlar askıda kaldı pandora alooooooo
ee ne zaman acılacak yetkılıler uyuyor :D
destan patladı bu sefer 3:10 :D
bu gün dc ler iyice arttı
agartha 1 dc. 03.05
Ft bekliyoruz zar zor giriyoruz tam etkinlik başlayacak hop dc.Abi artık bir çözüm bulsanıza aloooo
ft de çoğu dc oldu ft yide bitiremedik daha çok zarar ettim dünya mana yaktım
Yazıkar olsun
Evet Ft'nin ortasında sunucu gitti. Ve bitiremedik. Artık ne diyelim ki...