Hadi inş bekliyoruz güzel haberi
Printable View
Oyuna Vega'da başlamışsın ve SADECE6 AY SONRA serverdaki durgunlugu görmüş ve şöyle bir yorum yapmışsınız.Bu yorumdan 3 AY SONRA başka bir konuda yapılan yoruma şöyle bir yanıtla cevap vermişsiniz.İtemlerimizi ucuzdan mı satalım yazmışsınız. :D
Simdi siz YENİ SERVER ACILDIKTAN SADECE 6 AY SONRA serverdaki durgunluğu görüp neden başka bir servere geçmiyorsunuz? Siz Vega'da oynarken full +3/10 itemlere mi sahiptiniz? Full iteme sahipseniz neden itemlerinizi sattınız & oyuna ara verdiniz? Satmayıp geri döndüğünde kaldıgın yerden devam edebilirdiniz.
https://i.hizliresim.com/t4t6lf9.jpg
Bu bir oyun ama sizin amacınız bu oyunu bir KAZANÇ KAPISI OLARAK GÖRMENİZ.Derdiniz oyun falan değil.Bırakın bu işleri siz istiyorsunuz ki "bir server olsun, o serverde +8 +9 +10 itemler sadece bende olsun, satıp satıp cebe para indireyim" Başka bir derdiniz yok.Neymiş YENİ SERVERDE HERKESTE FULL 3/10 İTEM VARMIS, SERVERE BAŞLAYAN YOKMUŞ!!.Sen de yap kardeş tutan mı var.Adam emek vermiş 3. senesine girecek serverinde oynamaya devam ediyor.Vega'da itemlerin dursaydı cebe para indirmeseydin.Destan 2012'den beri açık ve hala birleşmeyen TEK SERVER (AVS HARİÇ) Destan'a 3. kanal neden acılıyor? İnsanlar bilmiyor mu Destanda Krowaz var DARK KNIGHT ıtem var UTC var o var bu var.
inşallah en az 3&4 yıl daha yeni server gelmeyecek, insanlar artık 3 5 ayda bir server değiştirmek istemiyor.
2025'TE TEKRAR DENEYİNİZ.
burada yeni server gelsin diye çığlık atanların %90 ı bu oyunun klonunu üreteceğini duyuran oyuna geçiş yapmak için varını yoğunu satıp oyundan ayrılan kitle muhtemelen. kalanı da oyunun ilk zamanları piyasa çok yüksekken kârını kovalayıp aç karnını doyurma gayesi güdenler.
derdi gerçek manada oyun oynamak ve keyif almak olanlar zaten tam şu anda bile karakterini bikaç ay içinde iyi kötü bi hale getirebilir. çünkü piyasada eşyalar arttı haliyle fiyatları düştü, bu da bi karakterin daha kolay dizilebilmesi demek.
dizmek istedikleri karakterleri yayınlarda gördükleri +10 item +3 takı setli charlara kıyaslayıp " böyle oyun mu olur yağğ " diye feryat figan etmeleri ise boş. sen o karakteri cz de karşında bile görmeyeceksin çünkü muhtemelen. senin onla onun senle işi pek yok.
kısacası. yeni sw diye tutturan tayfa bu oyunu para olarak gören asıl tayfa :) yemezler yiğidim, koçum. yemezler.
Aynı alamancı dayılar gibisiniz , düzenimiz bozulmasın yeğenim kafasındasınız .
Evet 3 yıl önce açılan 3 sunucuda , 3 ay boyunca etkinlikleri kovalayarak , günlük 2-3 saat farm yaparak ne elde edersin biliyor musun ? 3 ay boyunca etkinliklerin sana bırakacağı max ama max 20 gb , farmdan ise max 2-3 gb kalır çünkü ortalama slotlar saatlik 5-6 m atıyor , 2-3 saat farm yapacağını düşünürsek 12-13 m anca kasarsın bireysel farmdan bu da ay sonu 3-4 gb yapar , pus maliyetlerini düştüğünde 2-3 gb arası bir şey kalır yani 3 ay sonunda max 27-28 gb'lik bir karakter dizebilirsin ki buna da sadece +6 dragon-mythril set , +8 raptor,shard,ib tarzı silah alırsın takıları ise max +0 almak zorunda kalırsın , +1 e gücün yetmez hatta +0 sağlam takıları bile alamazsın . Ama serverdeki diğer adamlara bak , sanki belediye dağıtıyormuş gibi tüm warriorlerde +9 raptor , +7 dragon set , +2 & +3 karışık takı var , priestlerde,asaslarda keza öyle.
Bu adamlarla rekabet EDEMEZSİNİZ,EDİLMEZ... !
Yeni sunucu şart.
Şuan yeni sunucuyu istemeyen net olarak ya pazarcıdır bu oyunu gelir kapısı olarak görüyordur ya da itemlerini reel para karşılığı dizmiş pk atan bir oyuncudur , zarar etmek istemiyordur bunun başka açıklaması olamaz .net ( Bunu eski sunucularda oynayanlar için değil , son açılan 3 sunucuda oynayanlar için söylüyorum.)
" bı ıdımlırlı rikibit idilmiz "
3 yıldır açık olan sunucuda 3 yıldır niye yoksun derler adama. bırakın bu işleri. yeni server açılır, oyuna başlarsınız. her kuruşu charınıza basmak yerine sitelere satarsınız, kastığını charına basanlar charlarını geliştirirken siz geride kalırsınız sonra açlıktan nefesiniz kokmaya başlar rekabete giremediğiniz için çünkü dönerci olduğunuzdan her kuruşu sağa sola sattığınızdan elinizde item olmaz char olmaz haliyle boş boş aylak aylak gezmek kalır 3 yılın sonunda elinizde. ardından yeni server gelsin diye buralarda feryat figan edersiniz çünkü başka şansınız yok. çünkü 3 yıllık sunucuda geçirdiğiniz süre 2 ise tümünü para kazanma derdiyle aldığınızı sağa sola satıp nakit kovalama derdiyle geçirdiniz. charınıza 5 kuruşluk item bile koymadınız.
ciğerinizi biliyoruz. hala daha konuşmayı sürdürün. herkes biliyor ne olduğunuzu.
Oyun bu oyun oyun bunu anla oyun bu ticaret kapısı değil , çık şu kafadan artık,oyunu para için oynama.
Birinin ne zaman hangi oyuna başlayacağına sen karar veremezsin , milletin keyfinin kahyası değilsin. İster yeni açıldığında başlar , ister 1 ay sonra ister 2 yıl sonra başlar . Şuan oyuna başlamak isteyenler de mevcut sunucularda başlamak istemiyor , çünkü rekabet edemeyeceğini biliyor , reel para yatırmadan bir yere gelemeyeceğini biliyor ve bundan dolayı yeni server istiyor oyunu gelir kapısı olarak gören arkadaşım.
oyunu nakit para olarak görüp kastıklarını charına yatırmak yerine sitelere satan adamlarsınız dediğim adam bana " oyun bu oyun, oyunu para için oynama " diyor.
siz gerçekten sokakta çıkar cebindeki telefonu diyen dayılarsınız, anlaşıldı.
demek yeni oyuncular gelmek istiyor? hadi ya. hemen yeni server açalım onlar istiyorsa.
bu oyuna yeni oyuncu hype'ı yayıncıların günde 20-30k kişiye canlı olarak ulaştığı dönemde yaşandı. bu dönemin sonucu da 3 yeni sunucu zaten açıldı. bu saatten sonra " yeni oyuncu " dediğin, orada katılan yeni oyuncunun yanında 1000 de 1 oranında belki eder belki etmez. yani bahsettiğin yeni oyuncu kitlesi o sıra buraya zaten girdi, sunucuları da doldurdular. hala daha pek çoğu aktif oynuyodur, kastıklarınız da sizin gibi sitelere değil, charlarına basıp karakterlerini geliştiriyorlardır. yani o bahsettiğin yeni oyuncular zaten şu an oyundalar. bu saatten sonra herhangi bir hype dönemi yokken, ciddi bir tanıtım ve farklı hedef kitleler yokken yeni oyuncu dediğin kitle çok çok az bi kitle olacak. bunlar için de tutup yeni server falan açılmaz. 3 tane bak 1 değil 2 değil tam 3 tane yeni server zaten açıldı. normal şartlarda 2-3 yılda bir yeni server gelmiyor muydu? evet. adamlar 3 yeni server getirdi. bu ne demek? kafalarında en az 5-6 yıl bu 3 sunucuyu götürme düşüncesi var demek yoksa 1 yeni sw getirirler 2 yıl sonra yenisini açarlar sonra yenisini açarlardı. zor bi şey değil tek sunucu açıp 6-7 sirius3 sirius4 sirius5 sirius6 diye yayıp tüm oyuncuları almak. ama 3 yeni sw ı zaten getirdi adamlar. haliyle boşu boşuna buralarda goygoy yapmayın. 2015 te foruma kayıt olmuş adam en az 6 yıldır oyunu aktif takip eden adam hala burada " item yapamıyoruz " goygoyu çeviriyorsa
o tüm kastıklarını nerelere götürdüğü belli olan adamdır. bırakın bu işleri, fazla sırıtıyorsunuz.
Yeni oyuncu başlayınca lafından anladığın oyunu hiç bilmeyen birinin başlamasıysa büyük bir yanılgı içerisindesin.
Knight Online gibi mmorgp kültüründe olan oyunlarda bir kişi 2011 de oyunu bırakıp 2021 de tekrar oyuna başlamak isteyebilir . Bu da yeni bir oyuncudur.
Yani knighta yeni başlayacak olanlarda bu oyuncular işte.
Ayrıca ben sitelere falan bir şey satmıyorum , bunu nereden uyduruyorsun ? Neden olmadık bir şeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun ?
4-5 ay sonra göreceğiz ocağın sonu,şubatın başında burada ol . Yeni server açılacak mı , açılmayacak mı göreceğiz.
Bunlar istiyor ki ; 2025 yılına kadar yeni server gelmesin , biz elimizdeki 6-7 basamak değerinde itemlerimizi kaar koyup satalım , zarar etmeyelim istiyorlar ama hepsi büyük patlayacak.
Ntt ve Mgame bir oyun şirketi ve her şirkette olduğu gibi amaçları para kazanabilmek . Sonuç olarak Yeni serverin gelmesi hem oyuncular açısından hem de şirket açısından bir şekilde zaruri olacak ve oluyorda.
2022'nin ilk aylarında yeni server gelince bunların yüz ifadesini görmeyi o kadar çok istiyorum ki,anlatamam...
Ee belki adam 2019'da değilde 2022 yılında oyuna başlamak istiyor ? Verdiğiniz örnek cidden aşırı saçma.
Ayrıca dediğin itemleri yapmak için , işsiz olman gerekiyor günlük 8-10 saat bahçe farmı yapıp tüm etkinliklere girmen gerekiyor yoksa ZOR ( argo kullanmak yasak olmasaydı 3 kelimeli başka bir kelime yazabilirdim ) yaparsın.
İşinde gücünde bir insan , akşam 21:00'da oyuna girip 2-3 saat oyununu oynayıp çıkan insanlar bu dediğin itemleri yapamaz . Herkes sizin gibi değil , 7/24 oyunda vakit harcayamıyor.
Ya arkadasım,serverlar canlı.Bak ben premiumlu etkinlik saatlerinde siriusta oyuna giremiyorum.Keza altar-vega da güzel pk var.Rosetta-Destan'ın durumu kötü degil.Her isteyen icin 2 senede 1 server acılırsa bu markanın otoritesi sarsılmaz mı?İnsanlar emek emek ugrasıyor charları icin,bulundukları serverda güzel pk lar atabilmek adına.Hop yeni server getir,oyuncu azalsın,adamın hevesi kursagında kalsın.Böyle sacmalık olamaz.Yine söylüyorum,yeni server gelirse bende gecerim ama oyun bu denli canlıyken şuan böyle bir aksiyona gerek yok diye düşünüyorum.
Yahu ne otoritesi ?
Nttgame , bu oyunun yayıncılığına 2012 yılında başladı .
Hatırlar mısın bilmiyorum ama 2012-2015 yılları arasında neredeyse yılda 2 defa server açılıyordu .
Daha sonra steam açıldı 2016 başlarında . Ardından 5 ay sonra uskoya olympia serveri açıldı .
Yetmedi ardından 7 ay geçti uskoya manes-akara sunucuları açıldı .
2 yıl geçti altar-vega-sirius sunucuları açıldı.
O zamanlar otorite sarsılmadıda niye şimdi sarsılıyor peki ? Senin günlük 10 saat farm yapıp emek verdiğin çar , yeni server açılınca değer kaybedeceği için mi acaba ?
Home office calısıyorum.Evet vaktim bol.Tabi ki oyuna cok vakit ayıranla az vakit ayıran bir olamaycak.Ki bunu görüyoruz,kiminin parası kiminin zamanı.Yeni server acılsada oyuna 2-3 saat vakit ayıranlar,ayak altında paspas olacaklar.MMO nun olayı bu zaten.Sen neyi savunuyorsun?
Ya ben oyuna zaten para yatırmamısım.Gene dizerim char yeni serverda.NTTGAME'de bişeylerin farkına vardı bana kalırsa.Sürekli sürekli yeni server acmak ne onlara ne oyuncuya iyi geldi.Sen burda istedigin kadar yaz.Bu kadar oyuncu varken hic mantıklı bir hareket olmaz.Yeni server gelirsede dedigim gibi ayak altında paspastan öteye geçemezsin.
Şimdi şu örneklemeden gidelim .
18 eylül 2021 itibariyle sirius sunucusuna 83 ringli çar ve eser miktarda itemle başlayan birini düşünelim.
Bu adam günlük sadece 2-3 saat oynayacak .
2-3 saat içinde ne yapacak peki ? 30 dakikasını jr'ye ayıracak kalan 2 saatinide farm yapacak değil mi ?
ortalama farm slotları saatlik 5 m bırakıyor ( baskını şusu busu ) 2 saatte bu adam 10 m kasacak . Yani günlük farm getirisi 10 m , jr'ye girmişti , jr'den de 10 m kazanç sağlasa bu adam çara günlük max 20 m koyabilecek ( en iyi ihtimal ) ay sonunda bu adam 6 gb kazanç sağlamış olacak ki bunun en az zaten 3 gb'si pusa gidecek adama 3 gb kalacak itemlerini geliştirmesi için.
Lütfen söyle bana her ay 3 gb koyacak adam çarını nasıl geliştirebilsin ?
Ama yeni sunucu açılınca bu olay farklı.
Çünkü yeni serverde aynı şeyi yapan adam , diğerleriyle nispeten eşit seviyede başladığı için diğer paralı ve çok daha fazla emek veren oyuncularla arasında uçurum fark olmayacak ve oyundan daha iyi zevk alabilecek.
Fark işte bu kadar basit , neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ?
yeni server açılsada açılmasada şuan oynayan kitle belli oyunda vakit geçirmeye oynayan kitle ise yeni server hazirligi yapip ona göre yatirimini stokluyor kisacana ntt ne zaman yeni server açarsa o oynayan kitle bile yeni servera gececeğinden boşa biz memnunuz demenize gerek yok :)
Hocam işinde gücünde bir insan eve zaten akşam 19:00-20:00 gibi geliyor yemeği , duşu şusu busu pc başına 21:00 gibi anca oturuyor adam 6 saat oynasında gece 3:00 de uyuyup sabah 8:00 de mi kalksın yani bunu mu diyorsun ? Az uyumanın beynin gri maddesini küçülttüğünü, erittiğini biliyorsun değil mi ?
4,5-5 saat uykuyla hayat mı geçer ?
Oyun bu yani . Oyun için uykundan mı feragat edeceksin ?
Yeni Server İsteyen Arkadaşlar Daha Önceki Açılan Serverlar İle Bağdaştırmış Konuyu Fakat Knight Online Ekibi Şuan Oyundaki En İyi Ekip Gmler Çok İlgililer Ve Geçmişle Şuan Ki Zamanı Bir Tutmak Çok Büyük Saçmalık. Her Yeni Server Oyunda Eski Serverları Pisletmektedir. Biz Oyun Temizlensin Herkes Bazı Çatılar Altında birleşip Yüksek Userli Serverlar Olsun Peşindeyiz. biz Yapıcı Ve birleştiricilik Peşindeyiz. Siz Bölücülük Peşindesiniz. Yeni Server Gelse Bu Altar-sirius-vega Ne olacak Yarım Yamalak Ortada Kalacak. Sırf Siz Egonuza Yenik Düşüp Milletin İtemlerini Kıskanıyorsunuz Diye Yeni Server Gelmez. Daha Eski Serverlar Birleştirilmeli Ve Artık Oyunda Genel Geçer Düzen Oturtulmalı Yeni Server Mezarlığı Oldu Oyun Ve Buna Yönetimde dahil Herkes Dur Demekte. Yeni Server Beklemeyin Derim. Mevcut Yeni Serverlarda Dark Knight İtemleri gelir İyice Serverlar Yerine Oturur Buda 2-3 Sene Alır Ardından Yine Bir 2-3 Sene Millet İyice Dark Knight İtemlere Kadar Olan İtemlerle Zevkini Alır. Ancak Benim Tahminim 5-6-7 Sene Alır Yeni Server Gelmesi.
Selam,
Forum kuralları dahilinde konuya katılabilir ve fikrinizi özgürce belirtebilirsiniz. Bunun yerine polemik oluşturup, konuyu ikili tartışmaya getirir üstüne düzgün bir üslup kullanmazsanız hem ceza alabilirsiniz hem de bu konunun kapatılmasına neden olur.
Lütfen konuya kurallar dahilinde katılmaya özen gösterelim.
Oyun yönetimi daha önce yaptığı hatalardan ders almış. Tüm güncellemeleri üst üste getirip oyuncuları soğutuyorlardı. Sonra çok sık yeni server açılıyordu ve oyuncular nerede oynayacağı konusunda tereddüt yaşıyordu. Bu sefer adımlar daha doğru atılıyor. Son üç server hala yeni sayılır. Herkes +9 / +10 olmuş bahanesine sığınmayın. Ben siriusta iki defa çarımı bozup sıfırdan yenisini yaptım. Akıllı oynarsanız siz de aynı itemlere sahip olabilirsiniz. Sabrınız ve oyun görüşünüz yoksa yeni serverlarda da tutunamazsınız zaten...
Saçma saçma konuşmayı bitirmediniz 3 yıllık bir sunucuda nasıl başlanabilir ? Hani nerde eşitlik nerde adalet herkes 9 10 bahanesine sığınmayın yazmışsın birde utanmadan. Son 3 server nasıl yeni sayılıyormuş bana bir açıklar mısın merak ediyorum gerçekten? full item olmadan czde iş yapamıyorsun kalkmış sw yeni diyorsun birde. Yayın falan da izlemiyorsunuz siz galiba kafadan dolma bilgilerle buraya yazıyorsunuz.
peki 3 yıl önünden gelenlerin emeğini neden çöpe attırmaya çalışıyosun? yeni server geldi başladın o kadar şanslısın ki eslantta talos-sq falan kestiniz arkadaşlarınla iron neck iron belt topladın karakterleriniz sapasağlam oldu. üstüne quest eşyalarınızda +7 oldu üf sizden kralı yok sunucuda. sonra 6 ay geçti mızık mızık yeni server isteyenler başladı. sen olsan onlara ne derdin?
işin en kötü yanı yeni servere karşı olan herkes yeni servere başlayacak :D
Yapılacak En Mantıklı Adım İlk Ares-Diez-Gordion Ve Rosetta-Olimpia Birleştirlmeli Ve Eski Sunucular Düzene Oturtulmalı Ardından Yeni Serverlara Sırayla Krowaz, Utc, Dark Knight İtemleri Getirilmeli Ve Bu Serverların Piyasaları Bu İtemler İle Tümden Yerine Oturmalı Ve Playerler İyice Bu İtemlerle Oyunda Zevkini Almalı. Ardından Birleşmeler Sonucunda Oluşan 3 Eski Ve 3 Yeni Sunucudan Artık Tabi Yeni Eski Kavramı Fazla Ortada Olmayacak Hale Geldikten Sonra Ve Standartlaşmış Ve Yerine Oturmuş 6 Sunucunun Ardından Oyuna 2 Adet Daha Yeni Sunucu Eklenmeli Diye Düşünüyorum. Ama Bu İşlemler Gerçekleşmeden Gelecek Olan Yeni Sunucular Tümden Var Olan Sunucuların Olmayan Düzenlerini İyice Bozacaktır. Ancak Bu Adımlar Sırayla Uygulandıktan Sonra Yeni Server Getirilmelidir. Tabi Bu İşlemlerin Oluşması 2-3 Seneyi Alır 2-3 Senede Yeni İtemlerin Oturma Sürecini Sayarsak 4-5-6 Yıl Sonra Yeni Server yada Serverlar Açılmalıdır. Ve Düzeni Oturtulmuş Bu Sistem İle Oyun Yoluna Emin Adımlarla İlerler. Daha Sonra O Açılan 2 Yeni Serverda Aynı Şekilde Yerine Oturduktan Sonra 3-4 Yıl Mytiral Dönemi 2-3 Yıl Utc Krowaz Dark Knight Dönemi 2-3 Yıl Bunların Piyasa Oturma Dönemi Ve Zevk Alma Dönemi Derken Tekrardan Talebe Göre Bugünden İtibaren Bir 15 Yıl Sonrada 1-2 Yeni Server Daha Açılır. Böyle Böyle Düzenli Ve Sistemli Şekilde Oyun Kendini İleriye Taşır Diye Ümit Ediyorum. İnşAllah Umarımda Tam da Bu Gibi Olur. Bugünden İtibaren Bir 40-50 Sene Sonrada +4 +5 Takılar Ve +30 Rebirth İtemler Açılır Diye Ümit Ediyorum. Tabi Çoğu Kullanıcı Bunu Göremeyebilir. Ben Şahsen 80 Yaşıma Gelmiş Olurum Ölmez Sağ Kalırsak Görürüz. Ama Belki Çoluk Çocuk Torun Allah-u Teala Nasip Ederse Görür. Knight Online İşte Böyle Bir Oyun. Bu Oyun Aceleye Gelmez Arkadaşlar. Bu Oyunda Aç Gözlü Olan Acele Edenler Ya Bırakır Yada Büyük Zararlar Görürler. Tabi Bırakabilirlerse. Siz Sabırlı Olun Ve Ömürlük Hareket Edin Bu Oyunun Yolu Daha Çok Uzun Allah-u Teala'nın İzniyle Her Şey Yolunda Giderse.
Senin bu dediğin olmayacak çünkü oyuna yeni kimse başlamıcak bu oyun kaç yıllık oyun kimse 0'dan açıpta öğrenmeye çalışmıyor maalesef. Sürekliliği olması içinde yeni server açılması gerekiyor. Ares ve Dies oyuncuları birleşme istemiyor. YSon açılan 3 serveri hala YENİ olan adlandıran arkadaşlar SİRİUStaki item seviyesinin destanı geçtiğini daha bilmiyor sanırım. :D
Siriustaki Oyuncu Sayısı Da Hiç Bir Sunucuda Yok Yalnız. Zaten Siriusta Ki İtemlerin Destan'ı Geçtiği Lafını Ben Söylüyorum Herkese Belki De Benden Duydun Ve Bana Satıyorsun. Oyuna Yeni Başlayan Kimsenin Olmadığı Sadece Senin Çevren İçin Geçerli Oyunu Öğrenen Ve Yeni Başlayan Çok Kişi Var Ve Öğrenmek İsteyende İnanılmaz Kişi Var. Çocuğu Olanlar Bile Çocuklarına Öğretiyorlar. Kardeşlerine Öğretiyorlar. Evlenmiş Olanlar Eşlerine Öğretiyorlar Ama Tabi Siz Yapıcı Değil De Yıkıcı Olduğunuz İçin ve Olaya At Gözlüğü İle Sadece Kendi Küçük Dünyanızdan Baktığınız İçin Böyle Düşünüyorsunuz. Ayrıca Vizyonsuzsunuz Ve İlereye Dönük Hiç Bir Düşünceniz Yok Sadece Kendi Adınıza O Şu Bu Bunu İstemiyor Diye Ağlıyorsunuz Biz Burada Konu Açtık Server Birleşimi İçin 2.000 Kişi Gördü Ve Hiç Kimse Karşı Çıkmıyor Birleşimlere. Yeni Server Gelmesi İçin Ve Kendiniz Mevcut Kişilerin İtemlerini Kıskandığınız İçin Burada Ağlıyorsunuz. Arkadaş Bitti O Sizin Eski Knight Yönetimi Zırt Pırt Yeni Sw Açma Dönemleri Oyun Artık Bir Standarta Ve Düzene Oturtulmuş Durumda Ve Daha Da İyileştirilmeye Çalışıyor. Ama Siz Sadece Elinizde Hiç Bir Şekilde İmkanınız Olmadığı İçin Ve Ezildiğiniz İçin Ve Sürekli Kazandığınız Her Parayı Satıp Sabırsız Davranıp Dımdızlak Ortada Kaldığınız İçin Sürekli Yeni Server İsteyip Milletin Emeğini Umursamıyor Ve Oyunun Geleceğinin de Olmadığını Düşünüyorsunuz. Unutmayın Ki Bu Oyun Başına Gelebilecek Her Türlü Pisliği Gördü Ve Tecrübe Sahibi Oldu. Artık Aynı Hatalara Düşmeyeceklerini Düşünmekte Herkes Ve Knight Online Ekibine Güvenmekte Ama Siz Halen Virüs Gibisiniz. Belki De Koxper Olabilirsiniz De.
Malum oyun açıldığı zaman maalesef yeni server gelecek şirket politakası gereği ama siz dar görüşlü olduğunuz için maalesef düşünemiyorsunuz sanırım :D aynen koxperim ben yeni sw gelsede milyarlar indirsem diye bekliyorum hey allahım ya :D