Evet, saatler geçmiyor ki bir dc vakası daha. JR tıkladım, girene kadar DC yine giremedim. Güya coin etkinliğini yapmaya çalışıyoruz, yalan oldu sayılır.
6.5.2026 7:48 DC
Printable View
Evet, saatler geçmiyor ki bir dc vakası daha. JR tıkladım, girene kadar DC yine giremedim. Güya coin etkinliğini yapmaya çalışıyoruz, yalan oldu sayılır.
6.5.2026 7:48 DC
Dün akşamdan beri 3.DC, akşam FT sırasında, sabah JR'ye 1dk kala..
sıkıntı yok beyler donjose teknik ekibe bilgi verir birazdan
oyunda 1 tane keyif aldığımız şey jr kaldı ona da giremiyoruz artık
Rezil bir yönetim. Ne bir açıklama ne bir düzeltme. Bıktırdınız!
bilerek yapılsa ancak bu kadar olur, bu nasıl bir amatörlük kardeşim, saldırı mı var bu kadar uzun sürede nasıl halledilmiyor? sırf görev sıfırlama yapabilmek için sabah jr'lerine kalkıyorum, her gün ya sabah ya akşam mutlaka dc yiyorum, bu daily coinleri nasıl biriktireceğim ben, insaf kardeşim bu kadar uzun sürede halledilemeyen şey nedir ya
Artik jr ler de hayal oldu be nttgame deĞİlmİ !!!!!!!!
Artik bİzlerİde kanser edeceksİnİz sustuk sustuk sustuk jr vaktİ olanlar Çildirtiyor !!!!
Yine ddos saldırısı mı var ? Hiç bir açıklama yapmayarak, hiç bir telafi vs vermeyerek oyuncuları oyundan soğutmaya devam edin.
Bekle bekle etkinliklere gir ve dc ol şaka mısınız kardeşim ya siz ? Ftsi ayrı Jrsi ayrı.Özür nihayetine herhangi bir ödül de vermiyorsunuz.