akşam işten geldim 500 sıra sayıyordu 2 saate yakın sıra bekledim oyuna girdim 5 dakika sonra dc yedim akşam 6 dan beri giremedim dert sahibi olmak için oyun oynuyoruz vallahi . 2002 den beri server kapasitesi neden arttırılmadı abi nedeeeeen
Printable View
akşam işten geldim 500 sıra sayıyordu 2 saate yakın sıra bekledim oyuna girdim 5 dakika sonra dc yedim akşam 6 dan beri giremedim dert sahibi olmak için oyun oynuyoruz vallahi . 2002 den beri server kapasitesi neden arttırılmadı abi nedeeeeen
agartha dışında çok şikayet yok sanırım herkes burda. cz o kadarda dolu değil ama çok sıra sayıyor nedense
Çözüm o kadar kolay ki, aç bir server içinde sadece cz ve cz cheat görev mobları dışında mob olmasın. bütün serverlar rahatlasın.
clan alım sadece 1. serverda
cz sadece 1. serverda
cz Cheat sadece görevi 1. serverda
delos sadece 1. serverda
5 saat sıra sayması normal
Bu nedir bekle bekle?Eslant geciyorsun cop slotlari genie party gorev yapamiyorsun,md farmindan baska birsey yok,yok server zor olacakti,item zor dusecekti,yeni server duyurusundan beri sira beklettiriyorsunuz.
Ön kayıtları boşuna mı aldınız siz? madem bu kadar adam olacağı(sözde :)) belliydi 4 tane değil 10 tane server açsaydınız.
2 den fazla yasak vardı başta devam ettirilseydi keşke 2 den fazlasını aynı ip den girenlere blok getirilseydi. server başındaki yasak kaldırlınca yeni yeni çoklu çarlar giriş yapmaya başladı oyuna gerek yok abi bu kadar fazla çok hesaba. Adam 8 çarla 1 slota çöküp evini geçindircek diye biz oyuna giremiyoz 400 sıra beklemek zorunda mıyız sürekli
Gerçekten üzücü bir durum. Aynı şekilde 2-3-4 ve 5 için bile yüzlerce sıra sayıyor.
Bardak doldu taştı artık buna bir çözüm gelmesse büyük sıkıntı
Her karaktere günlük belirli süre pazar yapma sınırlaması ve aynı yaratığı belirli bir sayının üstünde kestiğinde drop sınırlaması getirseler oyuncular pazara ve slotlara çökemezler. 50 pc li karakterler gideceği için sunucular sıra da saymaz. Yap bunu bak oyun çiçek gibi olur.