Eukodaki Karekterim Halen Taşınmadı Entegre Yaptım 50 Gün Geçmesine Ragmen Halen taşıma İşlemi Gerçekleştirilmedi Oyuna Eski ID İle Giriş Yapabiliyorum Ama PUS Acılmıyor Pazar kuramıyorum Trade Yapamıyorum Euko ID: cano1617 Taşıdıgım ID 42tezcan1453
Printable View
Eukodaki Karekterim Halen Taşınmadı Entegre Yaptım 50 Gün Geçmesine Ragmen Halen taşıma İşlemi Gerçekleştirilmedi Oyuna Eski ID İle Giriş Yapabiliyorum Ama PUS Acılmıyor Pazar kuramıyorum Trade Yapamıyorum Euko ID: cano1617 Taşıdıgım ID 42tezcan1453
2 aydır beklemekteyiz fakat hala bir çözüm yok.
lütfen artık birşeyler yapın .
eski id : alsd6fe1qg
yeni id : alsd6fe1qg152
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
sonuç hala koskoca husran
Değerli Knight Online Oyuncuları,
USKO ve EUKO'nun birleşmesiyle birlikte bazı oyuncularımızın karakterlerinin kaybolduğu yönünde şikayetler almıştık.
Yaptığımız çalışmalar sonucunda bu karakterlerin tekrar hesaplara eklenmesini sağladık. Yaklaşık 100 hesaptaki karakterler iade edilmiştir.
Eğer halen sorun yaşayan oyuncumuz var ise lütfen bize bildirin, gerekli çalışmayı en kısa süreçte tamamlayıp karakterinizi hesabınıza ekleyelim.
DEDİĞİNİZİ YAPTIK AMA SİZ HALA DEDİĞİNİZİ YAPMADINIZ LÜTFEN ŞU HESAPLARI DÜZELTİN ARTIK
hergün kontrol etmekten bıktık artık birşeyler yapın
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charım banlandı.
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim .
usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
2 ay bitti.
Bütün herşeye eliniz deydi. Bir bizim charlara o eliniz uzanamadı.
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
Server : Rosetta
Merhaba Benimde Usko-Euko birleşmesinde characterıme giremez oldum yardimci olursaniz çok sevinirim.
Karakter Adı:ConverseAllStar
Server:Rosetta
Benimde son birleşmede yaşanan sorundan ötürü Resurrection (Eskiden: Diez) serverında bulunan 65 Level Warrior Karakterim silinmiş. Nicki: I1963I'tü.
Özet ile;
Server: Resurrection
Karakter Adı: I1963I (65 ya da 66 level tam hatırlamıyorum baya oldu oynamayalı 2.5 sene olabilir.)
Neden hala bir cevap verilmiyor?
biri şu konu ilgilensin artık sorunumuz çözülmüş değil.