Originally Posted by
ScORp_LiON
Selam,
Bu konuyu aslında çok çok fazla konuştuk ve her seferinde konu gerçekçi olmak gerekirse siyasete gelmişti, sonuçta yaşadığımız tüm bu sorunların kaynağı herhalde bizim mahalle muhtarı değildir. Forumda siyaset konuşmak yasak olduğu için bu tür konulara fazla girmeden ülkenin durumunu da göz önüne alarak bu durumu çok farklı yerlere atmaya gerek yok, kaldı ki bir zamanlar dış güçler, papaz, amariganın oyunu diyenler bile bugün başka şeyler konuşmaya başlamışlardır.
Ben de bir oyuncuyum elbette bu fiyat artışları benim de hoşuma gitmiyor ancak ne yazık ki sadece bu oyunun tl fiyatları zamlanmıyor, iğneden ipliğe gelen zamlar yetmiyormuş gibi bir de ürünlerin gramajları ile oynamaya başladılar. Pazar, marketle bu aynı mı sonuçta dijital ürün diyenler olabilir ancak bunu önceki yazılarımda anlatmıştım. Steam'de bile en kral oyunu 70 80 liradan aldığımız dönemler tarih oldu ve bu fiyatlar popüler fps oyunlarında 200 liranın üstüne çıkmıştır.
İndirim konusunda şirketin politikası bellidir, yapımcıdan ülkenin durumu göz önüne alınarak sürekli indirim talep ediliyor ve bu bu şekilde devam edecektir.
Bir de birisi yazmış sayfa başlarındaydı, sunucu kapasiteleri düşürülerek premium almaya zorlandırılıyoruz diye böyle bir şey kesinlikle yoktur. Sunucuların sunucu kapasiteleri en çok oyuncu girecek şekilde (stabiliteyi bozmadan) maksimum seviyede tutulmuştur ve bu zırt pırt oynanan değiştirilen, düşürülüp yükseltilen bir işlem değildir.
Kafanıza takılan soruları mutlaka sorun arkadaşlar, elimden geldiğince, bilgimin olduğu kadar yanıtlamaya çalışacağım.