gmler forumda bile online degiller.
Printable View
gmler forumda bile online degiller.
yan karakterlerdeki itemlerin hepsini sattım şuan tek bir karakterimde itemler kaldı . Telafiyi bekliyorum oyunu tamamen silecekmiyim yoksa devam edecekmiyim diye :D bakalım hayırlısı :D
konuya objektif yaklaşmak ve oyuncu olsam da tarafsız düşünmek istiyorum.
Konuyu;
NTTgame şirketi üstünden değerlendirmek gerekirse, hiçbir kurum veya kuruluş hedef kitlesinin negatif tepkisini almak istemez ki negatif tepkiler beraberinde şirkete maddi kaybı da getirmekte kuruluşlar bunu da istemez. Söz konusu bağlantı kopmaları ve bunun onarımının uzun sürmesi maddi kaybın yanında şirkete yönelik olumsuz imaja da neden olur. Bu nedenle nttgame'in elinden geleni yaptığına yönelik ve sorunun mümkün olan en kısa sürede çözüleceğine inancım tam.
Oyuncular gözünden değerlendirmem gerekirse; dünya şu an karantina sürecinde ve eve hapsolmuş durumdayız. İlgilenecek, vakit geçirecek, bu sıkıntılı günlerde keyif verecek araç sayısı az. Oyun, insanların kafasını dağıtması için mükemmel bir araç fakat sürekli kopma problemlerinden ötürü oyuncuların sürekli motivasyonu dağılmakta dağılan motivasyonda stres yaratmaktadır. Sonuç olarak ortaya çıkan stres de şirkete ve oyuna yönelik öfkeye neden olmakta.
Oyunla ilgili yaşadığımız bu stresli sürecin asıl nedeninin kopma problemi ikincil nedeninin ise iletişimsizlik olduğu kanaatindeyim. Şöyle ki; burda öfke kusan insanların büyük kısmı Game Master'ların ne iş yaptığını tam olarak bilmediği için suçu emekçi arkadaşlara atmakta.
Çözüm önerisi; Görsel olarak yapılan çalışmaları paylaşın ki insanların sorun için uğraştığınıza yönelik inancı pekişsin. Mesela destek ekibinden bir emekçiyi sizin için uğraşıyoruz şeklinde videoya alıp paylaşın. Bizler görsele inanan insanlarız. Örnek olarak korona virüs salgınının ülkemize geldiği ikinci günde Fahrettin Koca'nın yorgunluğunun verdiği röportajda belli olmasını ve halkta bu adam çalışıyor imajının oluşmasını, verebilirim.
Kolay gelsin, şahsen çalıştığınıza ve bu problemi kısa sürede çözeceğinize inancım tam.
[IMG]https://i.hizliresim.com/giyulV.jpg[/IMG]
Takılmacalar işte bu kacıncı bılemıyorum sabır en büyük umut ...
Sorun çözüldüğü filan yok. Vodafone, türknette sorun yoktu. Ttnet ve diğer internetlerde sorun vardı. Baktılar vodafone türknet kullanı sayısı az, vodafone ve türknettekiler girmesin ttnetliler girsin bari. Çözdükleri bu. 15 gün oldu inanılmaz. Eşi benzeri örneği yok ya. Şu oyunu acaba düzgün bir şirketin elinde görebilecekmiyiz. Bu kadar yıllanmış kronikleşmiş sorunları olan başka bir oyun örneği varmı .
hala olmadı premıumlar ucuyor havaya gıdıyor
vodofon 10 dk oyun 10 dk dc start yok
Vodafone internet kullanıyorum 2 gündür dc sorunu yaşıyorum start gelmiyo bu sorun nezaman çözülecek
türknet dc sorun devam etmekte start gelmiyor canı sıkıldıkca acılıyor :)
ben artık ilgilediğinden de şüpheliyim ya yoksa 15 günde yapılmıcak bir problem yok