ip değil dns değiştireceksin..dns :8.8.8.8
8.8.4.4
Printable View
pardon onu değiştirdim aslında. adını karıştırmışım. değiştirdim değişen bişey olmadı yine dolmuyo
arkadaşlar ıcs de aktivasyon ayarlarında Ntt game ve Knight online world oyun girişi pasif görünüyor onu aktif mi etmeliyim yoksa ıcs kodu sorununu hallettikten sonra otomatik olarak mı aktife dönecekler ? yardım lütfen
normal konu acsan jet hızıyla kapatan yönetıcıler buraya nıye bakmaz neden bılgılendırme yapmaz ne yani actık konuyu mıllet burdan sıyırsın dursun kendı capında eglensın mantıgımı bu
Bu ay premium ve pus itemleri almayalım premium ve pus itemlerini hiç ettiniz bir tarafı bozuyorsunuz bir tarafı yapıyorsunuz milyarlar hatta trilyonlar dönen oyuna bak
start gelmiyor turknet!!!!
vodafonnet hala sıkıntılı oncelerı tek calışan vodafonnet idi şimdi en sıkıntılı vodafonnnet
QUOTE=qvpp2424;2014018]arkadaşlar ıcs de aktivasyon ayarlarında Ntt game ve Knight online world oyun girişi pasif görünüyor onu aktif mi etmeliyim yoksa ıcs kodu sorununu hallettikten sonra otomatik olarak mı aktife dönecekler ? yardım lütfen[/QUOTE]
aktif etmen lazım
sorarım sizlere türknet vofadonede sorun yoktu diğerlerini düzeltince neden turknet vodafoneyi bozdunuz ?
Premiumlarımızdan giden bu günler ne olacak? Bir premium fiyatı bugün 150 - 200 TL arasında değişiyor. Preimumdan giden bu günler tekrar eklenecek mi öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.