Şuraya yazmaktan sıkıldık artık etkinliklerde dc yiyoruz çözüm üretemiyorsunuz.
Printable View
Şuraya yazmaktan sıkıldık artık etkinliklerde dc yiyoruz çözüm üretemiyorsunuz.
arkadaşlar bu böyle olmayacak tüm oyuncular bir platformda toplanıp sesimizi duyurmamız lazım adamlar burda mesajları siliyor forumlarda olmıycak oyuncular olarak tepkimiyizi koymalıyız
Neden bu Dc ler hep Jr ve bdw zamanı oluyor
telafi yapsalar biraz içimiz soğur ama kim söylüyor kim çalıyor :D
15 dakika önce premium aldım. BDW girer girmez dc oldum. İşte oyunun şuan ki durumu böyle arkadaşlar.
Mükkemmel bir atlayış....
hocam sıkılmaya başladık artık yeter yani...
dc event devam ediyor, bugünde UTC var... artık işimiz ddos cuların insafına kaldı
Bizene arkadaşım saldırıdan. Biz hizmet istiyoruz bahane değil!!
Hergün etkinlik saatlerinde dc oluyoruz.Bu bir saldırı ise yapanları bulup gereğini yaptırsınlar ve buna karşı önlemelr alsınlar artık.
Sıkıldıkça bi jr de dc ettiriyorlar bi bdw de . Pandemi zamanındaki gibi sıkıldıkça dc ettirmeler başladı . Ama yönetimde suç görmüyorum . suç bizde kardeşim
şimdi birdaha attı oyundan bdwye giremedik ne yapalım bilerek mi yapıyorsunuz bırakalım mı oyuna
Yahu Haftasonu Haftasonu bırakın da millet oyununu oynasın birader.
4 aydır bu sorun var. Bir tane gm açıklama yapmıyor yazık
Kaul etkinliği umrumda değil. Ben bdw ft jr girerken dc yemek zorundamıyım? Nasıl bir sorunmuşta çözülemedi hala?
Arkadaşım bak ben DC Premium ile exp kasmaya çalışıyorum görevler sıfırlanacak diye her gün %2 %3 kassam görev sıfırlamasıyla reb alırım hesabı yapıyorum. Sizin bu çözemediğiniz sorun yüzünden benim günlerdir kastığım exp'i çöpe gitti bunun yanında eksiye düştüm neredeyse verdiğim genie parası, hammer parası zaten direk çöp oldu. Öyle özür dilemekle cartla curtla bu exp, genie masrafları geri gelmiyor. Bıktırdınız artık. Sorunu belirtiyoruz yorum siliniyor, konu siliniyor. Şu oyunda stabil çalışan tek şey cash ile ürün almak ve o cash ile alınan ürünlerin süresinin dolması. Sorun sizi etkilediğinde anlık çözüm üretmeyi biliyosunuz da kullanıcıyı etkileyen sorunlarda bu süre niye ayları buluyor? Ne bu? Biz sizi kime şikayet edeceğiz?
Birazdan sitem edilen konu ve yorumları silerler, bir kaç kişiyi de hakkını arıyor diye forumdan banlarlar hiçbir şey yaşanmamış gibi herkesi sustururlar. Her şey güllük gülistanlıkmış gibi devam ederler. Bunlara çok ağır bir bedel ödetmek gerekiyor, yoksa akıllanmayacaklar.
Yetkililere bildirdik kontroller sağlanıyoruz beyler sakin.
bakalım bir sonra ki dc ne zaman olacak
Bildirildimi teknik ekibe knk :D:D asjkldqwhkjdhas
valla yeter bıktık usandık ya
Evden öğlen çıktım şimdi geldim baktım yine dc.
Teknik ekip galiba uzaktan eğitim mezunu. Aylardır hiçbir iyileştirme yok bilgi yok düzelme ibaresi yok. Fix devam ediyor zamanı belirsiz sonraki DC'lerde görüşürüz.
telafi ödülü verin artık yeter etkinlik koyuyonuz faydalanamadıktan sonra kusur oyuncunun degil yöneticilerindir
Çok ciddi bir telafi gerekiyor. Telafnin yanında sorunda çözülecek tabikide yoksa telafinin bir anlamı yok.
Dünyanın en iyi oyunu ama işte .
bol delirmeli utc sırasında dc ye hazrolun
Sayın Yönetim ekibi haftalardır gün içerisinde min 3-4 kez dc oluyorum özellikle etkinlik saatlerinde birden fazla char aktif olup sürekli pazar kurulması iyice sıkıntı olmaya başladı lütfen dc problemleriyle ilgili bir açıklama çözüm üretin .
JR sonrası yine farklı ülke/ISP'lerden birçok kullanıcı DC oluyor.
bu dc olayı sıktı.
Alttan ne patch attıysanız en son o patchten beri oyun 1 gün bile dayanmıyor.Bazem 2 gün dc yemediğimiz oluyordu şimdi günde 4-5lere çıktı sayı bilginize.
09.55 dc.
Bu sabah da şaşırtmadı mübarek
dc olmaya devam ediyoruz.
Bugün Dc olayı iyice arttı
3 saatte 2 kere dc daha artık zevk alıyorum
Devam harikasınız
Sevgili oyun yetkilileri sürekli dc problemi artti sene olmuş 2026 bununla alakali biz çözüm üretseniz mi acaba ya
Belli ki oyuna saldırıyorlar DDOS atıyor birileri bu normal bi durum değil
16 sayfa konuda 150+ bağlantı kopması (dc) sorunu iletilmiş ve halen bir çözüm ya da adım atılmıyor? Görev bile yapamaz olduk, günlük rutinlerimizi dahi yapamıyoruz farkında mısınız? Oyunu oynayamıyoruz! Draki kulesine girdim, girişimin 3. dakikasında dc... Oynadığımın serverın 2. kanalında bulunan arkadaşım da 1. sunucuya gelen dclerden 4 dakika sonra 2. sunucudayken dc olduğu bilsini verdi.
Çözüm? Çözüm? Çözüm?
YOK!
Ne yapalım sevgili yönetim, siz söyleyin onu yapalım? Bizde artık sabır veya anlayış kalmadı. Bizden artık sabır ve anlayış beklemeyin. O tren çoktan kaçtı, bilginiz olsun. İnsanların artık bekleme ve umutlarla işleri kalmadı, tüketildi o duygular...
En hızlısından çözüm gelecekse değil gelmesi elzem. Kimsenin sabrı da, umudu da, anlayışı da yok, bilginiz olsun.
İyi günler :@