Sonuna kadar haklısında,farkındaysan takmıyor kimse :) Vurgunu yaptılar gerisi önemli deil.Birrr taneee bile açıkklama gelmedi...
Printable View
Bir yönetici çıkıpta birşey demiyor.
++++++++++++++++++++++++++++++++ where is the adaletttt ??
halen sorun çözülemdi ne zaman düzelteceksiniz yönetim
şunu düzeltin artık ya gmler neredesiniz????????????????İnsanlar mağdur chaosa gireriz hileci var bdw gireriz oyundan atar bi madenden eşya kırıcaz 3 5 para kazanacağız onuda düzeltin artık.Bilerek yaptıysanızda söyleyin en azından
Bu konu hakkında ticket atmak istiyorum atamıyorum sıkıntı mı var?
71 level oldum hala kırdıramıyorum.Bu maden kırdırma durumu ne zaman düzeltilecek.Aktif hale getirdiğimiz mattocklarla ilgili bir çözümünüz var mı ? Sonuç için bekliyoruz.
70 olduk maden kıracaz diye banka doldu dc flash bile kasamıyoz nasıl iş bu sırf golden mattock yüzünden dc premium aldım. şaka gibi giden parama mı üzüleyim vaktime mi bilemedim...
Mysterious Gold Mine Doldu banka .. Çöpe attıklarımı saymıyorum bile emekçinin hakkını verin :D Şaka bi yana Sadece dc flash kasabiliyoruz Lütfen bu konuya bi el atın Return Kağıdı meselesi zaten ayrı dert. Okcu olamıyorum kasamıyorum çarı. Asasız diye party almıyolar :D
@SkCLucky evet burdan devam edelim cevaplayın hadi neden ????????????
Herkes iade talebi için ticket atsın arkadaşlar burada bizler mağdur oluyoruz.
22 ocakta yapılan bakımda yapılan açıklama doğru bir açıklama yapılmamış üstelik deneme yapılmamış.
Golden mattock kırılması bir süreliğine durdurulması gerekiyor.Sorun devam ederken daha çok kişinin mağdur olmasın.
ben dc premium iadesi için ticket attm umarım geri verirler kcmi boşuna dc pre almış olduk
saçma felan değil 35 levele kasıp madene bota bırakıyorlar asıl saçma olan o.
Bu mesajı cevap olarak kime yazdın bilmiyorum ama ben sana bir cevap vermek istiyorum. Konuyla bir alakan olmadığı belli bu arada!
Asıl saçmalığı ben sana söyleyeyim:
-Eğer böyle bir niyetin vardı, bunu baştan herkese oyun başlamadan bildirecektin. Tıpkı diğer bildirdiklerin gibi.
-70 sınırı getirdin, tamam çok güzel, düşündük gayet mantıklı. Ee ama DC pre çektik ve yanında bi sürü pus itemi de çektik 70 olduk hala yapamıyoruz.
-İşin en saçma yanını da sana söyleyeyim: Adam free mattock la maden yapıyor "35 LEVEL" dikkatini çekiyorum "35 LEVEL", DC Flash ından tut TS, MS vb. her türlü drobu alıyor.
Hadi şimdi sen bana söyle: Ben DC pre çekmişim, 2 tane Magic Bag çekmişim, 70 lvl e kasmak için 5000 lik poth lar çekmişim 70 lvl yapmışım, ilk günden Golden Mattock u kırdırmışım. Ben maden yapamıyorum da senin tabirinle o BOT a bırakan 35 lvl Bronze preli char lar çatır çatır maden yapıyor. Belki Bronze Pre leri bile yok.
Hadi sen bana cevap ver bekliyorum...
Bu uygulama asla ve asla nttgame e yakışmadı. bekliyoruz hala. 6 gün olmuş kimse oralı bile değil. aslında çoğu sıkıntılı yanları var nttgame in ama bekliyoruz.
Konuyla ilgili dönüş bekliyoruz. Mağdur durumdayiz.
Bende aynı şekilde ilk gunden dc pre alıp golden matroku actım ve ne goreyim oreler kırdırılamıyor. neyse dedim kastım 70 yaptım şuanda gene de kırdıramıyorum . net bir lvl söylerseniz onuda kasacam. ama açıklamada "70 seviye ve üzeri "diyor yani 70 lvl olanlarda gold oreyi kırdırabilir bi sınır yok denmiş.
71 yapıp kırdırabilen varmı veya herhangi bir levelde
+++++++++++++
Moderatör ve game master arkadaşlar halen cevap bekliyoruz? Bir şey söyleyin.. Düzeltiyoruz, düzeltemiyoruz, olacak olmayacak diye. Neden susuyorsunuz? Amaç ne?
72 lv oldum halen mysterious gold mine kırdıramıyorum.
Kardesım 1 tane yetkili gelipde tek kelıme bile etmemis yazıklar olsun baska hıc bisey demıyorum arkadaslar pre cektik bosa gitti 400 kusur saat kaldi mattock bosa gitti :D bız burda bosa aglıyoruz adamlar parayı Aldi Rio de Jenevra da 39 derece hava sıcaklıgında korono iciyolar :D bız turkler olarak hic akılanmayız :D ya wallaha suan sesli bagıra bagıra guluyorum su halimize :D
Buradan devam edebilirsiniz diyorsunuz ve hala saçma sapan konuşmaktan başka birşey yapmıyorsunuz tek bir geçerli lafınız yok
Hala bir açıklama yok resmen umurlarında değil ya
Neden kimse bu konunun üzerine gitmiyor
upupupupupupupu
1 hafta oldu bir madeni düzeltemediniz. Konu PUS olunca, milletin para harcayacağı bir şey olunca 2 saat içinde düzeltmesini biliyorsunuz. Önce kimseye haber vermeden level saçmalığını getirdiniz, deli gibi kastık 70 olduk ona rağmen kırdıramıyoruz. Üstüne üstlük attığımız ticketlara cevap veren de yok. MMORPG tarihindeki en rezil yönetim, en rezil oyunsunuz açık ara. Hakkımı zerre helal etmiyorum hiç birinize. Allahtan trinayı dc flashları falan satıp bi kaç gb kasıp verdiğim paranın bir kısmını çıkarabildim. Size tavsiyem aynısını yapın arkadaşlar. Bir daha ne bu paragöz heriflerle ne de bu oyunla işim olur.
Gene milleti takmıyorlar
hiç umurlarında değil sizin yani birilerinin para vermesi :) Zaten haddinden fazla burgun yaptılar yine klasik nttgame ilgilenmiyorlar
Açıklama bekliyoruz!
Hala Beklenior Patheozzzz PLS
Açtığımız konuların başlıklarını değiştiriyorlar önemsiz gibi göstererek konuyu kapatıyorlar. Bunlar bu kadar işte.
para öde sonrada burda bır muhatap ara 24 saat ıcınde sorun cozulmezse chas larımız geri iade edilmezse oyunu kalici olarak silip birdaha da yakın olmamak sartıyla KO ya veda edecem yeter artık bu sacmalıga bı son verın
70 ve üzeri Level dahil kırılmıyor arkadaşlar boşuna lvl kasmayın maden yapmak için muhtemelen bf taşını önlemek için kapatılmış
Tamam da bilgi verilseydi dc premium yerine plat veya exp premiuım almaya yönlenirdik
konu şişti ama halen bi muhatap yok konuyu guncel tutalım her 5 dk bir konuyu gunceleyeleım kimsenın umrunda degılız bunu bılıyoruz ama bukadarda olmaz basıt bi acıklama yapsanız insanlar burda zaman gecırmek yerıne oyunda zaman gecırırler basit biacıklama beklıyoruz hepsi bu
Tek konu altına toplayıp forum kirliliğini önlemeye diğer konulara bakmaya çalışıyorlar. Diğer bir olay ise bu problemi konuşanları bu ortama toplayalım burada konuşsunlar en son düzeldi yazarız mantığıdır.
Bilet atıp bekleyelim arkadaşlar nihayetinde sorun çözülecektir.
Ya çözülmeyecek değil elbet çözülecek de niye böyle birşeyi bilgi vermeden yapıyorlar