katılıyorum ve gelmemesini istiyorum
Printable View
Çok olumusuz yorum var.
Anket nasıl çıkacak çok merak ediyorum.
Gereksiz Reb'den önce çözülmesi gereken çok farklı problemler var, onlarla ilgilenileceği ne bu tarz yeni kullanıcıyı uzaklaştıracak Cz kullanıcısını da kızdıracak bir sisteme geçmek gereksiz.
Genie atak hızı konusunda sana katılıyorum. Ayrıca eslant baseye troll çeke çeke troll slotuna çevirmişti bi tane hayırlı evlat :)
15 e kadar yolu var :D
anket sonuçları ne zaman yayınlanır forum üzerinden
Merhaba,
Ankete katılım süresi sona ermiştir, katılım gösteren tüm oyunculara teşekkür ederiz.
Reb 10 için şöyle bir açıklama yapar mısınız ?
Çoğu oyuncu gelebilir ümidi ile pre almıyoruz yeni pre cıkar belki diye.
Eğer gelecek olursa Kasım da ve ya Aralıkta gelir derseniz. Bizde o süreçte prelerimizi alalım.
Ama ucu açık kalınca biz şuan presiz bekliyoruz ya hemen gelir se diye.
anket bitti sonuçlar niye açıklanmıyor olumsuz sonuçlandı herhalde getirip getirmeme konusunda kararınızı mı bekliyelim ne diyorsunuz :)
Herkese tekrar merhaba, anket sonucunu görmek için konudaki ilk mesaja göz atabilirsiniz.
Ankete katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz.
bencede gelmemeli :)
bencede çok yerinde bir karar onca insanın emeklerine yazık olurdu zaten hali hazırda rebith 5 e kasmak baya bir zor
Olamaz. Olamaz. Ollamazzzz :mad:
Peki sonuç ne . Hani çıkan sonuç firmayı etkilemeyecekti ya o yüzden ne olacak şimdi. Firma olumsuz sonuca rağmen getirecek mi getirmeyecek mı ?
bence gelmeli , bukadar reb5 100%100 kasan karakterler ne yapacak, kasmak istemeyen kasmasın kimse kimseyi zaten zorlamıyorki , kasmak isteyen geniesini
çekip kasar , bence gelmeli reb 10 .
gelmesini isteyen arkadaşlar işsiz de gelmemesini isteyen arkadaşlar niye istemiyor onu anlamadım :S salın gelsin işsizler kasıyolar ya 83 /5 yapıp %100 de bekleyen adam var tam işsiz ya ben görev yapmaya eriniyorum adam o akdar exp ksmaya erinmemiş
anket sonucu verilmiş fakat gelip gelmeyeceği yazılmamış ayrıca gelmeyecekse şuan için mi gelmeyecek ileride tekrar gündeme gelebilir mi?
ne alaka ? ioniadan birleşe birleşe yılları alan oyuna gönül vermiş karakterler var, bir okadar diğer birleşen serverlarla beraber eventlerle otura otura görevlerle ,
chaos ve aktivitelere girerek bişekilde reb 5 olmuş ve stat bekleyen oyuncular var, yeni serverlardan ibaret değil oyun, erinenler kasmaz kasanlar işsizse bu mantıkla vay halimize :)
ilerleme iyidir arkadaşlar yenilik her zaman iyidir
Anket hiç yapılmamalıydı bence. Reb 10 kaçınılmaz zaten.
Gelecekse görevlerde sıfırlanmali .
Saçma sapan Rebith diye bir sistemin yerine yeni seviye yeni skiller gelse inanın şurda Rebirthe hayır yazanların çoğu evet dicektir. Rebith nedir ya yok 10 yan 5 yan :cool:
Umarım gelmez böyle daha iyi zaten reb 5 yapmak için baya vakit harcanıyorken dahada exp ile zaman geçirmek mantıklı degil
Eylülde görevleri sıfırlarlar. Ekimde de gelir...
Şimdiden hayırlı olsun.
Gelmesin böyle iyi
Yenilikleri flan boş verinde önce buglu olan durumlari oyundan kaldirin yenilik istemiyoruz bugsuz sikintisiz oyun istiyoruz olan sorunlari bitirdinizde yenilğiniz kaldi...
/10 olması gereken bir heycandı, umarım server birlşemi olur ve bu anket tekrardan oylamaya gidip ve kabul görülse...
gelmemesi yönünde oylama cıktı diretmenin mantıgı yok bencede en güzeli böyle
rebith sistemi gelicek fark olmıyacak genie aç monoton exp kas genie kalksın desteklerim ozaman arkadaşlık sohbet bağları kuvvetlenir..
Tekrar belirteyim böyle kalması güzel gelmesin..
Kesinlikle gelmemeli .
Yani eğer gelecekse;
- Mevcut XP görevleri artırılmalı veya yeni XP görevleri(şuan nasıl 75-77 rahat ulaşılıyorsa o şekilde ise 79-80 rahat ulaşılması lazım)
- Yeni özellikler eklenebilir veya yan skill olarak 2 point verilebilir
- Normal lvl alınırken gelinen özelliklerin gelmesi de düşünülebilir(hp-atak-def vb şeyler artıyor normal lvl alınırken)
- En önemlisi yeni kasılacak slotlar veya mevcut slotlarda XP artışı(veya biri söylemişti doğru mu değil mi diye yeni Premium varmış korekoda 80 üstüne özel xp)
- 83 üstü olanlara da BDW etkinliğinin gelmesi
Yoksa sadece 2 stat point için 5 lvl gelmesine karşıyım açıkcası
Merhaba,
Koreko'da ki Herşey USKO'Ya Uyarlanıyor Bazı Şeyler Hariç Ama Rebirth Seviyesinin Gelmesi Taraftarıyım Oyunda Sadece Pazar Ve CZ Yapanlar İstemiyor Benim Gibi Görev Yapanlar İçin Yapacak Birşey Kalmıyor Rebirh Seviye Ödülü Etkinliğiyle Beraber Gelmeli. Ayrıca Konuya Gelecek Olursak Yorum Yapanların Ve Hayır Diyenlerin Hepsi Mage Diyebiliriz Anket Harici Yorumlar Dolmuş Hep Warrior Güçlenecek Diye Hayır Verilmiş Herşeyi Kesen Mageler Olarak Bana Göre Mantıksız Bir Düşünce Etkinliğe Engel Olunmamalı Ve Herşeyde Magelerin Üstün Olması Engellenmelidir.
eklensin artık beklemekten usandık
Uzun bi süredir çarlarımız rebirth 5 acaba ne zaman eklenicek rebirth 10 artık rebirth 10 oyuna getirilmeli no reb yapma sc si oyuna getirilmeli.
Rebirth 10'dan Önce Artık Keremash Anahtar Görevleri Zombie Etkinliği Vs Exp Etkinlikleri Yani Tüm Koreko Etkinlikleri Gelsin En Son O Gelebilir, Ayrıca 3 GB +10 K NP Kim Verir Para Ve NP Gitmeside Ayrı Bir Saçmalık Rebirth Yerine LVL Gelmeside Artık Pek Sıcak Bakmıyorum.
Bence de gelmesi geç kaldı etkinliklerden faydalanamıyoruz Reb 6 olduğunda zaten oyun için etkinliklerden kasılan expler ile görevler ile kolay kazanabiliyorsun ancak exp gelmeyince artık bir amacı kalmıyor bazı şeylerin. 3gb +10k olayı düzenlenebilir 3 gb çok yüksek eskisi gibi 1gb + 10k np ister.