Merhaba asetten aldigimiz hero wing kırdırdım %3 atak özelliği gelmedi
Printable View
Merhaba asetten aldigimiz hero wing kırdırdım %3 atak özelliği gelmedi
Tek secenek vardı bende kırdırdım yeni açılan kairada sonra ap eklenir dedim ama gelmedi
Güncelleme gerçekten çok yetersiz. Zaten normal güncellemeler hem içerik açısından zayıf hem de tekdüze ilerliyor. Yıldönümü etkinlikleri ise, bir şeyler veriyormuş gibi gösterip aslında hiçbir şey vermemek üzerine planlanmış gibi. Kanatlar kafasına göre atıyor, Neden? Baby Dragon için 1 saat Genie harcıyorsun ama 10 tane Onion bile atmıyor. Verilen ödüllerin çoğu zaten kırık şekilde geliyor, onion elde etmek bu kadar zorken. Kimsenin yüzüne bakmadığı exp görevlerini 5M'den 10M'e çıkarmışsınız, bunu da büyük bir yenilikmiş gibi ünlemlerle duyurmuşsunuz. Yeni 12M ve 15M’lik exp görevlerden bahsetmiyorum bile...
Etkinlikleri ve güncellemeleri kim hazırlıyorsa KORE veya bu tarafta açık konuşmak gerekirse işini layıkıyla yaptığını düşünmüyorum. Yada gerçekten oyuncular uzun zamandır ciddiye alınmıyor.
Ben Manager'den kırdırdığını düşünerek yazmıştım. Evet kaira'dan kırdırdığında attack seçeneği çıkmıyor. Bu da güncelleme hatası sanırım. Foto ekleyelim belki bir sonraki güncellemelerde düzeltilir.
Kaira Ticket Exchange Use'de hero wing kırdırılırken attack seçeneği çıkmıyor.
https://i.hizliresim.com/ekj5d4o.png
Sanırım oradaki matematiksel işlemde bir hata var. Bazı kişilerde kod çalışmıyor, buda bilgisayarda kurulu olan visual studio sürümünden kaynaklı olabilir. Level almak için ihtiyacın olan expi gösteriyor sanırım. Visual studio güncellemesi varsa alın. Ya da tüm windows güncellemelerini yapın. İş için kullandığım otomasyona windows hesap makinesinden kopyala yapıştır yaptığımdan virgülü algılamayarak yapıştırma işlemi yapıyordu. 12,34 olarak yapıştırmak yerine 1234 olarak yapıştırıyordu. Storedan hesap makinesini güncelleyince sorun çözüldü. Öyle bir durum var sanırım oyunda.
Nasipse giant gavolt görevi içinde bekliyorum sorun kesmekte değil çok uzakta olması gavolt göreviyle aynı anda açılması efsane olurdu yetkililere duyurulur.Quote:
* Bazı görevlerin seviyeleri ve şartlarında güncellemeler yapıldı.
Dreads için ne zaman 2 fragment ile dragon scale alınabilecek artık ?