Sorunumuz devam etmekte. Bilgilendirme yapsanız da yeter.
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
Server : Rosetta
Printable View
Sorunumuz devam etmekte. Bilgilendirme yapsanız da yeter.
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
server: rosetta
nick: lYaralaraMerhem
karakterim silinmiş gözüküyor
Hala karakterime giremiyorum lütfen ilgilenilmesini istiyorum..
Merhaba SuperSaıyajın
Benım characterım portal bırleşmesınde delete olmuştur ve hala açılma söz konusu değildir ne tıcketlar ne forumda konular actım ama pek ılgılenen olmadı yardımcı olurmusunuz ?
CHARACTER : MAGE
IRK : ORC
ID :LethaLLeviiyosA
SERVER :ROSETTA HELP ME PLEASE
PORTAL BIRLEŞMESINDEN ONCEKI ID :wallcot23
PORTAL BIRLESMESINDE SONRAKI ID :qwertyoh355
id değişikliği yapmasamda oyuna eukodaki id şifremle girebiliyorum. fakat rosetta serverina tıkladıgımda karakter seçim ekranı geliyor. yardı olur musunuz?
Character: 58/80 level Rogue
Irk: Human
İd: kalamar1
Karakter ismi: Shadow_Fiend ve ShadowFiend_
Merhaba Usko ve Europa birleşmesi sonucu ID değiştirme işlemini gerçekleştiremiyorum Id değiştirme ekranındaki bilgileri doldurduktan sonra şifremide yazıyorum falat benden eski şifremi istiyor :( şifremi defalarca yenilememe rağmen herhangi bir değişiklik olmadı karakterimin tüm bilgileri elimde mevcut.
Ticket atmama rağmen birleşmeden beri her hangi bir dönüş alamadım ve halen beklemekteyim lütfen konuyla ilgili artık yardımcı olun
teşekürler
ID :JOKERLAND
SERVER :EUROPA
KARAKTER İSMİ : D
Sayin forum moderatörleri;
ben 45 yasinda bir bayanim sizden bir ricam var...
Maneste bir karakter açmiştim 83 lwl asasti 2006 senesiydi 5 sene emeğim vardi yok yere banlandi 2011de bir karakter açtim 80 lwl e kadar yükselttim yan karakterini mage olarak 81 lwle kadar yükselttim oda euko usko birleşimi sonrasi blocked'lendi ayni id olmasindan dolayi karakterlerim hem manes yani suanki ismiyle atilla ve rosettada bulunan 81 lwl mage karakterim bakilsin suclari kontrol edilsin ama suclari yoksa ikisininde açilmasini rica ediyorum.iki karakterimde de para olsun göz nuru olsun cok emeklerim var.bunlarin yok yere sayilip karakterlerimin kapatilmasi insanin zoruna gidiyor.umarim bu yazilarim dikkate alinir ve bana geri dönüş olur...integrasyondan da sonuc alamiyorum... Id yeni mail dogum tarihi yazdiktan sonra you cant denied character hatasi aliyorum...
Ilginiz için teşekkurler iyi çalişmalar
saygilarimla....
Id: Coso27nic (atilla $ rosetta ) ayni id oldugundan dolayi blocklular,
ORHUNTAS26 ACCOUNT
ROSSATE
İcerisinde bulunan carlar yok. ne zaman bakacaksınız ticket atıyoruz cevap yok kac ay oldu!
Forum Moderatörleri..
1 hafta once charlarıma giremedigimi foruma yazdım tek bi cevap bile gelmedi charlarıma bakılmadı bile ticket attım yine cvp yok siz ne için moderatör oldunuz sorunları cozmiyecekseniz, bu kadar başıboşluk gormedim kimse tınlamıyor biz kime diyoruz burda kendi kendimize konusuyoruz surekli, ben demedim usko ile eukonun birleşsin diye bunun boyle olacagı belliydi eğer bu işe kalkıstıysanız sorumlulugunuda ustlenin bi sorun varsa ortada ya çözün yada bırakın bu işi biz emek verdik para verdik bu oyuna bunun için degil.. Herkez işini yapsın yapmıcaksa yapacak biri bulunur..
2 aydır beklemekteyiz fakat hala bir çözüm yok.
lütfen artık birşeyler yapın .
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ