kardeşim bilip bilmeden yorum yapma ben farm yapıyordum ardream da maradona gectım relog attım ban yemişim elinde her ok olanı koxp snaıp banlıyorlarsa bilemem
Printable View
Ne zaman böyle bir konu görsem aklıma şu konuşma geliyor;
https://i.hizliresim.com/qdyOvZ.png
yok kullansam oyle bişi eyw der kullanıyorum ban yedım gecerim inanki hiç bişi kullanmıyorum ne macro ne koxp hiç birini bilmemde kullanmamda ama arada bende kaynadım anlaşılan bari hapse atsalardı ona bil razıyım okadar emek harcadım 2tane 3200 cash aldım bugun ticket atmak için gittim bi 400 daha aldım daha ne yapayım
Server: AlTAR
NİCK: RequiemKarqa ben neden ban yedım sayın gm bana da bir cevap verırı msınız ??
Ya arkadaşlar kullanmışsınız işte. Biz neden ban yemiyoruz bu oyunu uzun yıllardır bir kere bile hapse düşmeden ban yemeden oynayanlar neden ban yemiyor da siz yiyorsunuz şurada insan içinde bari yüzsüzlük yapmayın yalan söylemeyin. Ha gerçekten o programı siz kullanmadıysanız da pcnize veya hesabınıza erişimi olan başka biri vardır onu araştırın. Siz değilseniz suçlu odur. Başka yolu yok bu işin. Çok uzadı bence bu konu kilitlenmeli. Eryudes'in ilk defa bir konu içinde birkaç kişiye birden dizin verdiğini görüyorum. Ona rağmen itirazlar devam ediyor. İlginç... bazen düşünüyorum yahu bu kadar fazla suçsuz olduğunu iddia edip de banlanan insan var ilginç acaba haklı olabilirler mi diye, ama sonra gerçekten legal olan kimsenin yıllardır sıkıntısız oynayabildiğini düşünüyorum.