bencede düzenleme gelmeden gelmemeli yoksa 2 aya reb 10 yapıcaklar zaten üst seviye olanlar dahada arada uçurum olucak
Printable View
bencede düzenleme gelmeden gelmemeli yoksa 2 aya reb 10 yapıcaklar zaten üst seviye olanlar dahada arada uçurum olucak
Bence gelmeli. Exp kasan insanların yanında her zaman yeni oyuncularda faydalanıyor. Exp slotlarının dolu olması kimsenin zararına değil.
Destekliyorum gelmelidir
Gelmesinin oyuna olumsuz etki yapacağını düşünmüyorum. Oyuncular genelde 1-2s aat pk attıktan sonra pazarda durmakta ya da oyundan çıkmaktadır. Ayrıca eski sunucularda oyuna yeni başlayan oyuncular boş exp slotları yerine, exp kasan oyuncuların olduğu slotlarda daha kolay seviye atlayacaktır. Gelmesinin olumlu olacağını düşünüyorum.
keslinlikle GELMEMELİ ! Biz oyuncuların çoğu eski sürümlere hasretken , yeni açılacak serverin 80 sınırında açılmasını talep ederken siz rebirth sistemini artırıyorsunuz.Eğer oyuncuların gerçek düşüncesine değer verirseniz rebirth sistemi açık ara farkla ret oyu alır.
Oyuna yenilik gelmesi taraftarıyım. Diğer online oyunların gerisindeyiz buna inanıyorum. Ancak yeni bir etkinlik oyuncuyu mağdur etmemeli. Koreko da yeni bir exp premium var. 83'e kadar exp premıumun özelliğini vermekte ancak rebith kasanlar için bu exp %200 olmakta yapımcı koreli böylelikle bu mağduriyeti gidermiş gözüküyor. Bu sistemin gelmesi iki fayda sağlayacak.
1. Oyuncuları reb kasmaya teşvik.
2. Bir serverda exp kasan artıkca o server dağılmaya müsayit olmuyor. Mesala yeni başlayan bir oyuncu Ares Diez Gordion Olympia ve Akara'da exp kasmakta zorlanıyor. Uzun soluklu bir exp sistemi bu eski sunucuların çabuk dağılmasını engelleyecektir.
Getirilmeli ancak üstteki şartlar ile beraber.
Teşekkürler.
bu oyunu lwl kasmak için oynamıyoruz
kesinlikle getirilmesin
Rebirth 10 gelsin ama önce nts basamadığım karakterimin buğu düzeltilsin :) ilk önce buglar düzeltilsin sonra rebirth 10 mu geliyor 20 mi geliyor ne geliyosa gelsin.
Şunuda söliyim reb 10 gelirse belliki gelicek kapalı anket yapılmış SERVER BİRLEŞİMLERİ KAÇINILMAZ OLUR PK TAMAMEN BİTER HABERİNİZ OLA .
Herkese merhabalar, öncelikle konu içerisinde yer alan olumlu veya olumsuz her yorum ve görüş için teşekkür ederiz. Bazı yorumlarda anketin sonucunun anlık olarak takip edilememesinin sebebini rebirth sistemini zaten getirmeye karar verdiğimize yoruluyor olması dikkatimizi çekti.
O yüzden anketin neden yapıldığı ve sonuçların anlık takip edilememesi hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak istedik;
- Kore sunucusunda oyuna eklenmiş ve eğer talep var ise bizim sunucumuza da eklenebilecek olan bir güncelleme için ilk olarak sizlerin yorumlarını öğrenmek istedik.
- Bazı kullanıcılarımızın söylediğinin aksine henüz kesin olarak bu güncellemenin Knight Online'a eklenmesi yönünde alınmış bir karar yok.
- Forumda yapabildiğimiz anketlerin dışında daha kapsamlı içeriğe sahip bir Google Form anketi ile oyuncularımızın etki altında kalmadan kendi düşüncelerini rahatça bizimle paylaşmalarını istedik. Bunun sebebi ise sonuçların durumunu beğenmeyen kullanıcıların daha önce anketlere yön vermeye çalışmasıydı.
- Anket sona erdiğinde sonuçları şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşacağız ancak şunu da belirtmek isterizki ankette çıkan sonuç bizim alacağımız kararı belirlemeyecektir.
Merhaba,
Ben gerekli bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum. Belki oyundaki tüm buglar düzeltilir, tüm eksiklikler tamamlanır, tüm etkinlikler kusursuz hale getirildikten sonra 83/10 ayrı bir büyük güncelleme ile getirilebilir.
Örneğin yeni bir zindanla birlikten 83/10 un getirilmesini çok daha mantıklı buluyorum. (tabi mevcut tüm etkinlikler, utc, jr, ft eski sunucularda hem daha anlamlı hale getirilmeli hem her sınıf için adil)
Bu oyunu çok daha güzel hale getirmek hem işletmeci hem yapımcının elinde. Mevcut etkinlikleri kusursuz hale getirip üzerinede ek bir büyük güncelleme ile yeni içerikler ekleyebilirseniz bu oyuncular zaten yıllardır sadakatle oynadıkları bu oyuna harcama yapmaktan çekinmiyorlar.
Herşey şirket stratejisi ve teknik ekibin yeteneklerine bağlı.
Bu arada başka bir mmorpg oyununda 83/5, 83/10 gibi saçma bir durum ne grdüm ne duydum. Yıllardır bir 85 lv güncellemesi tasarlayamıyormu noah-mgame ?
Çoğu oyunda yıllık seviye güncellemeleri, yıllık zindan güncellemeleri, yıllık yeni sınıflar oyuna eklenirken bizde 83/5, 83/10 gibi bir sistemin olması; üretkenlik anlamında basiretsiz insanlarca teknik anlamda yönetilen bir oyunu oynadığımız acı bir gerçeği yüzümüze vurulmuş oluyor.