eyvallah kardeşim teşekkür ederim :)
Printable View
KARAKTE ID:Oksijenki server:athena merhaba karaterim 1sene önce Transferring stolen items banned olarak kapandı ancak hiç bir şekilde illagel program kullanılmadı karakterimde 40 gb vardı 1ci günü blri duryodu 2 ci günü gidimde çar boştu 3. cü gün gidim karakterim bomboştu yardımcı olursanız sevinirim oyuna tekrar geri dönmeyi düşünüyorum...
dostum sen kesinlikle dalga geçiyorsun.Destek olarak hiç bir yol katedilmiyor.Biletler aleyhime cevaplanıyor ve sonuçlandırılıyor.hala biletmi göndermem gerek?yada bu olayların hepsı bir hayal ürünümü?Yardım istememize bu tür yanıtlar geldiği sürece ben dahil oyunu oynayan tüm insanların aklında soru işareti kalacaktır.Ama bununda suçlusu oyuncuların geneli olduğu kesin kendi hesapları aktif olduğu sürece bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla takılıyorlar.Yazık çok yazık..
destek çalışanlarıda naptığını bilmiyor bence her tickette farklı bir cevap,insanlar item alırken üstüne çalıntı item almayınız yazmıyor azcık oyuncuların hakkını gözetin tüm emekleri bir çırpıda silmek bukadar kolay olmamalı !
sorun halen devam etmekte ve hiç bir yetkili yardım etmiyor NTTGAME hak yemeye devam ediyor.
gb satısı ban sebebıymıs bak hele bak ban polıtıkasına bak :) dalgaya alıyorlar bızı baskan sız yıyemıyorsunuz paranızı getırın bız yıyelım dıolar :D