türknet start yok
Printable View
türknet start yok
Türktelekom girmiyor bende vodafon hattımdan girim dedim 51 level oldum parti ile sabah 6 da uyudum akşam bi kalktım xcode hatası tekrar giriş yaptım hesap engellendi diyor varya. Bu nttgame kadar saçma bir yönetmelik görmedim lafa gelince herşeyi biz biliyoruz havasına girerler. ( BU ARADA OYUNA DÜZENLİ PARA YATIRANLAR BAN YEMİYOR BU OYUNDA ÇOK AYRIMCILIK VAR)
Bu ekip keŞke oyunla uĞraŞacagina komedyelİkle uĞraŞsaymiŞ gayet baŞarililar bu konuda
Of be kardeşim düzeldi diyorsunuz yine gidiyor drakide gidiyor farm da gidiyor preler bitiyor düzeldi diyip inanıyoruz pus çekiyoruz gene gidiyor gidip 15 gün falan premium verirseniz sadece gerçekten yazıklar olsun yani 2 gün oyuna girdik gene giremiyoruz ya
adamlar preleri cektirdi :D oyunu kapadı 15 gün yok :D oyun artık
Charları satın keyfinize bakın daha 1 ay daha adam olmaz knight online...
suan launcer yok pre cekelı 2 gun oldu oyunu oynayamıyoruz suan cok pişmanım
türknet gene start yok ? yeni pre cketık oldu diye bune böyle arkadas yeter artık
30 dk öncesine kadar sorun yoktu.
Şuan saat : 23:14 Tarih : 5.04.2020 Servis : Türknet.
Start yok.
Türknet start yok, daha bugün premium aldım
wadafone start geliyor mu
Son yapılan bilgilendirme aşağıdaki gibidir.
https://cdn.discordapp.com/attachmen...guncelleme.png
Oyundaki yoğunluğu azaltmak için malesef türknet ve vodafone lular günah keçisi seçilmiştir. Kapasiteleri yetmiyor. Okul açılana kadar bu şekilde devam edecek. Yıllar önce de böyle olmuştu. Kapasiteyi artırmak yerine oyunda 8-16 pc ile giren hırsızlara çalışmaya devam edecekler. Hırsız diyorum çünkü oyundan para kazanmak için milletin emeğini çalıyorlar. Bu oyun para kazanmak için bir kazanç kapısı değildir. Allah'a inananlar zaten emin olsun o kazandıklarını sandıkları para bir şekilde onlardan çıkacak hatta kat kat fazlası çıkacak. Çok muazzam para kazanıyorlar oyundan o paranın nereye gittiğini bilemicekler. Şöyle düşünsünler olurda onlardan biri okursa diye yazıyorum. Devletten çalmak çok daha tehlikelidir. Çünkü kimden helallik alacağını bilemezsin.
telefonun neti ile gireyim dedim :D oda vodafon sıkıntı ya walla su oyunu bi sıkıntısız oynayamadım 15 yılı gecgindir her sene 1 ay oynaırım 2 pre yi cekmem cunku oynamamıza izin vermıyorlar sacmalık bi yerde darm yapım desen okcular var yaratık dogmadan oluyor :D bende de aynı genie var benım genie oyle acık beklıyor :D atak yapmak yok cunku mop dogmadan oluyor adam sırtından arkasındaki mopa donmeden ok sıkıyor :D
burayı neden kapatmıyolar discord kapalı ?
burayada bekleme süresi getirmişler şaka gibi abi yemin ediyorum şaka gibi
Oyunda lag geçmiştir. Türknetlileri atınca rahatlamıştır oyun.
Vpn ile Baglanmak Yasakmı Arkadaslar biri söylesın ??
çalışan şey durduk yerde nasıl arzalnıyor ?
Dalgamı geçiyorsunuz siz bizimle ya ulan yeniden premium aldık düzelttik dediniz diye birini hiç ettiniz gitti 2 hafta bitti premium aldık başladık oynamayı hiç bir sıkıntı yoktu ne lag ne dc vallahi bu sefer peşinize düşerim yedirtmem hakkımı cılkını çıkartmayın şu mevzunun kurumlarda çalışmalar geriledi diye turknet ile konuştum hiç bir sıkıntı yok bağlantı olumlu şekilde alınıyor şimdi yatıyorum sabaha kalktığımda yine 2 hafta olacak şekilde saçma sapan bi sorunla karşılaşırsam benden günah gider bu sefer yeter kardeşim bu nedir ya kalkıp üstüne 3 günlük telafi yapıyorsunuz birde yok bu sefer öyle bi dünya
vpn le baglanılmıo kı yasak olmasa nolcak
abi bu nasıl bir oyun ya anlamadım bende
sabahtan beri DC yiyorum ya ne oluyor böyle bir oyun oynayamadık arkadaş
ben hala giremiyorum page gelmiyor sorun yaşayan varmı hala ?
KNİGHT ONLİNE START GELMİYOR, arkadaş bu sorun nerdeyse 1 aydır sürüyo hala neyin çalışması.
Lan artik yapin Şu oyunu oyuna gİrmek İstİyoruz yeter ya paramizla rezİl oluyoruz
dÜzeltİn artik su oyunu vodofonelularda oynasin
Yeter da . Sözünüze de güven olmuyor artık. Düzeldi dediniz 1 gün için mi?
Oyunda aşırı lag ve dc olduğu için sunucuları biraz rahatlattılar sorun falan olduğu yok. Türknett ve vodafone lu olanların şansı
NTTGAME'de Çalışmak istiyorum benim bulun, merak etmeyin öğrenmem çok sürmez max 1 hafta, bak bakalım 1 tane k0xper macro kalıyormu oyunda duman cıkartırım oyundan nediyon sen Dimi ayşe abla :D
Allahtan korkmuyorsanız kuldandanmı utanmıyorsunuz derler adama.Bizim paralar yanıyor.Millet sefa sürüyor biz cefa çekiyoruz.
Adamlarda yÜz yok geÇmİŞler dİscorta hafta sonu etkinlik yapicaz %200 diyor millet oley diyor ulan bunlar kullaniyor sizi uyanin bk 2 gun rahat oyun oynatmiyorlar agziniza bir parmak bal Çalip kavanozu eve goturuyorlar haram zikkim olsun daha 2 gun olmadi dc pre cektik ya allahsiz kitapsizlar durduk yere aÇ kapa yapiyor sankİ musluk
oyuna giremediğimiz günlerin telafisini nasıl yacaksınız cok merak ediyorum aldıgımız prelerin bosa gitmesini giremedigimiz için diger oyunculardan geri kalmamızın bedelini nasıl vereceksiniz bize 2.PAKETİ merakla bekliyorum
En verimli saatlerimizde start vermiyorsun. aç gece 3 de biz oyuna bakak oyun bize baksın öküzün trene baktığı gibi.Vodafonelulara yaptığınız muamele kanser etme projesidir.
öncelikle kolay gelsin . Benim pc de hiç bir bağlanti sikintisi olmamasina rağmen sadece ko da problem yaşiyorum denemediğim şey kalmadi herşeyi yaptim fakat sonuc gine ayni premium aldiğim halde kullanamadim bu starttin bir an önce gelmesi için ne yapmamiz gerekiyor ? Lütfen bir an önce bu mağduriyetmin giderilmesini istiyorum. Gb cash pre hepsini alip da böyle ortada kalmadim hiç bir zaman . Ko ilk çiktiğindan beri oynayan biri olarak ilk defa böyle şeylerle karşilaşiyorum en kisa zamanda yardim ederseniz sevinirim. Saygilarla ...