AÇin lan artik vodofonelulara su oyunu yada bİze aÇiklama yapin yeter artik yeter
Printable View
AÇin lan artik vodofonelulara su oyunu yada bİze aÇiklama yapin yeter artik yeter
şuan Destanda aşırı bir lag ve DC sorunu var.
3 saat oldu start yok vodafon :S
açın artık bir zevkimiz var onuda elimizden alıyorsunuz
son 1 haftadır oyunda 1 gün kaldık 2 gün sürekli dc start gelmez oyun 1 gün kapalı kaldı vodafon kulanıyorum sözleşmeyi iptal edeyim tahaddüt ücretini siz ödeyin istediyiniz yada sorunsuz yada anlaşmalı mı diyelim hangi neti istiyorsanız ona geçelim götünüzü başınızı kıvırıp durmayın az adam olun
Allah belasını versin exp pre felan hep boşa gitti kimsenin umurunda değiliz
knightonline bu 2020 sizin sonunuz olacak oyuncularınıza bu şekil davranmaya devam ederseniz vodafonnet
artık açılsın
allah belanızı vercek sonunda acın artık şu oyunu !!!!!
Adamların kaybetcek veya birşeyler kanıtlamaya çalıştığı birşey yok resmen beğenmeyen gitsin der gibi kovuyorlarmış gibi hissetirdin bizleri
Telafİ olarak swİtch pre verİrsenİz 15gÜnlÜk Çok İyİ olur
Hala aynı giriyoz dc giriyoz dc bu 15 günde bu sorunu nasıl çözemeyecek kadar amatörsünüz bıktırdınız be kapatın madem düzeltip açın boşuna bizi ne uğraştırıyonuz defalarca girmeye
4 saat oldu start yok vodafon beklıyoruz çözün artık ::S
giderilen sorun dert değil ama vpn kullandığımız için ban yedik oynayacak karakter yok ortada artık hepinize lanet olsun bi oyun zevkimiz vardı onuda zehir ettiniz ne oyun oynattınız nede işinizi yaptınız lanet olsun hepinize. Knight Online Defteri Kapanmıştır. lütfen sizde bu covid19 dan beter oyuna emek ve zaman harcamayın oynamayın bırakın kendi başlarına oynasınlar
yaw bu ne böyle, karakteri pazarda bırakamıyoruz sürekli dc dc dc.......
Baglanti sorunu devam ediyo suan ben start alamiyorum
vodafone yok
vodafone halen yok
şuan ben giremiyorum start gelmiyor
Hoaydaaa gm lerİn eŞİtlİk yapasi İlgİlenesİ tutmus ttnette gİremİyo İnŞallah bu sefer adam gİbİ dÜzeltİrsİnİz Şu oyunu
şuan ben giremiyorum sorun devam ediyo
ben ttnetliyim xigncode dolmuyor. dns değiştirdim olmadı oyunu sildim kurdum olmadı format attım olmadı çözümü bilen biri varsa yardım etsin
TTNET'de İnternet Var Fakat Oyunda Lag Gİriyor Ve Dc Veriyor Sürekli Lütfen İlgilenilsin Sorunla
Hoaydaaa gm lerin eşitlik yapasi ilgilenesi tutmus ttnette giremiyo inşallah bu sefer adam gibi düzeltirsiniz şu oyunu
hoşgeldınız ttnetlıler bız hep burdaydık
herhangi bir açıklama yok . saattir start gelmiyor. saat 19:34 05.04.2020
iade verin prelerimi vodafone 10 günüm gitti rahat
yok aga kaç saattir pc başında bekliyoruz. ne açıklama yapan var ne bişey. ayıp ya valla. sıkıntıdan yarım paket içtim 4 saatte:S bi ssat verin bişe yapın da beklemeyelim
SAYIN GM LER SON KES YAZIYORUM AZERBAYCANDAN GIRIYORUM VE 10 dk OLMADAN DC YIYORUZ ILK LAG SONRA DC OLUYOZ PAZARDA 10 dk DURAMIYORUZ PROBLEMNIIZI BI AN ONCE HALL EDIN VALLAH CEKECEGIM PUS ISLERINI YAPMAYACAM..
APTAL EKİP YİNE İŞ BAŞINDA , ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN :o
Haydaaa vodafone 1 yıl giremiyecek heralde
Merhaba
Sayın GM ve moderatörler
Saat 2 gibi başlayan start gelmeme probleminden dolayı yazıyorum
Pus itemlerimizin boşa gitmemesi ve oyun zevkimiz almamız adına bu durumlar çözülene kadar Vpn programları kullananilirmiyiz lütfen
Farkındasınız ki corona virüs den dolayı hepimiz Evimizdeyiz ve bu zamanda daha iyi vakit geçirmemiz ve aktif olmamız hepimiz için iyi olacaktır
Lütfen geri bu mesaja geri dönüş sağlarsanız bu kadar yoğun gelen yorumlar azalacaktır.
Takdir edersiniz ki bu kadar insanın zaten can sıkıntısı varken bide bu olaylar yaşandığı için stresde oluyorlar ve okları size çeviriyorlar.
Bu önerim kendimce bu olaylar çözülene kadar bir çözüm olacağına inanıyorum.
TÜRKNET HALA OYUNDA ARKADAŞLAR SADECE VODAFONEDE GİRİŞ YOK. ARKADAŞLARIM OYNUYOR ŞUANDA , YANİ BURADA TTNET ve TÜRKNET GİREMİYOR GİBİ YORUMLARA BAKMAYIN.
Baglanti sorunlari nedeniyle CSW den de dustuk ve toparlanamadik lagtan. Bilginize.
DNS, modem reseti vs vs vs. hibirşey işe yaramıyor. belli ki vodafone kullananları başka bir firmaya çekmeye çalııyorlar. ben bunu anlarım bundan kimse kusura bakmasın. bu oyunu karantina döneminde vakit geçsin diye tekrar oynamaya başlamıştım. iyice düzeni bozulmuş oyunun zaten. neyse karantina bitince düzelir arkadaşlar rahat olun.
internetim vodofone girdiğimde start gelmiyor mobil internetimden girdiğimde sorun yasamıyorum ilgilenirseniz sevirinim internet paketim bitmeden :)
evet sayın vodafone maduru arkadaşlarım kime sövüyoz ... bi deyin ufaktan başlayak bunlara csv yalan oldu bu mına koduklarımın yüzünden
8 saat oldu yetti be artık