neyse yine bi exp event yaparsın sorun yaşayanlar için drakide exp gelmeyen yaratıktan x100... exp gelenden x2 gelir gönlümüzü alırsınız...
Printable View
neyse yine bi exp event yaparsın sorun yaşayanlar için drakide exp gelmeyen yaratıktan x100... exp gelenden x2 gelir gönlümüzü alırsınız...
destan server kapasitesine bir yetkili bakabilirmi ?
vodofon start yok lutfen ilgilenırmısınz :S
Vodafone start yok sabahtan beri saçma sapan dc yiyip durdum
Start yok beyler bıktık açın Vodafonuma dokunma ya.
Hala start yok :(
nedir bu vodafonelerin çektiği ya bütün pre'ler yalan oldu
Vodofone starti getİrİn artikkkk
Vodafone internet kullanıyorum 45 dk dır Dc olduk ve START gelmiyor problem nedir ???
Allah rızası için açın be Vodafone internet kapatmayın yeter
Benim anlamadığım nokta abi bi arıza var madem ki bu haftalardır devam ediyor madem tekrarladı çık şuraya yaz beyler bu arıza yine meydana geldi tahmini 2-3 anca düzelir diye eyvallah diyelim burda açıklama yapılmıyorum ama forumun diğer konularında maşallah postlar atılıyor.
Vodafonelular büyük ihtimalle gözden çıkarılmış bir kitle arkadaşlar yapacak bişey yok bekleyip dua edicez
evet bir tek bu post üzerinden hiç cevap verilmiyor
Bakinnn bendeee hayla bu sorun var 5 dk da bİr dc yİyorummm yetrrrrr artikk mahkemeyeee verİcemmm sİzlerrİİİİ yetrrrrrrrrrrr bİrrr cevappppp beklİyorummm sİzlerrrdennn İnsan cana sÖylÜyoruzz bİr cevapp bİleee vermİyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Start sorunu hala devam ediyo 45 dk dir start gelmiyor nasil yapildi acaba vodafone kullanicisiyim bende ama sorun giderilmesi falan yok
turkcell e geçince bu sefer orası patlayacak benim şanssızlığım mı sizin beceriksizliğiniz mi çözemedim
almanyadan oynuyorum ve 2 gündür start gelmiyor
ayrica cok lag var oyunda
Hayir bide ÇektİĞİmİz pre de hİÇ oldu telafi odulu diyo 1 gunluk loot veriyo hocan 10 gÜndÜr oyuna giremiyoruz bunun telafisi 1 gÜnlÜk loot mudur allahini seversen ya bu kadar sacmalik mi olurmus
vodafone giremiyoruz...
yani bize bi çözüm önerin artık. ya oyunu bırakın deyin ya da ttnet vs internet kullanın deyin. bu kadar insanı magdur etmenin mantığı ne ? zaten exp event dışında telafi de yok. anlamdım ben amaçlarını arkadaşların :S
exp bonus verdiniz kaç saattir oyuna giremiyoruz ya yeter artık
Evet yİne bİr gİrememe sorunu İle baŞbaŞayiz vodafone lerİ alalim lÜtfen arkadaŞlar bİ el atin bakem
En con uyuz oldugum nokta premium dün cektim problem bitmişti dediler diye. Bizde kek gibi güveniyoruz 1. pre zaten yalan oldu gitti bakalım 2. pre ne olucak keşke çekmeseydim !!!
SAYIN GM LER Sayın Moderatörler lütfen artık şu sorunları yaşamayalım nolur
iyice kabak tadı verdi artık oyuna 2 3 gündür giriliyor diye ki sıra beklememek için bronz pre çektim boşuna almışız. Gene hayal kırıklığı. Böyle beceriksizlik olmaz ya pvp lerde bile yaşanmıyor şu rezillik yazıklar olsun.
Ne güzel oldu %200 exp evet keşke bide oyuna girebilsek
vodafone de yine yok yine yok bi saate kadar girdik sonra kayboldu 5 gün DC pre yalan oldu exp yi boşver
DİEZİN ADREAMINDAKİ HİLELİ TREN YAPAN OKCULARA NE ZAMAN ÇÖZÜM ÜRETİCEKSİNİZ 50 metreden içimize 10 lu ok atıyor uçarak geliyor sureklı yeni karakterler açarak geliyor dieze online gm istiyoruz startın bile zor geldigi şu günlerde lütfen diezi şu hilelerden arındırın.
kaç saat oldu açılsın artık vodafone
Vodofonelular oooyuna giremiyor yeter artik aÇin su oyunu
kaç saat oldu açılsın artık vodafone
Halen start gelmeme durumu dewam etmekte 2 saat oynuyoz 2 saat start gidiyor tam olarak ne zaman duzelecek bu oyun artik
kaç tana yorum attı bunca insan. 1 kişide cıkıp demiyorki arkadaşlar durum şundan ibarettir diye bilgi vermiyor. yemin ederim aldığınız para haramdır size. Haram olsun. Yazıklar olsun. Başkada bir şey demiyorum.
la ben bu oyun sahibinin taaa mına koyam az kaldı dinden imandan çıkartacaksınız adamı illa sövelim mi bi yerlere düzeltin işte sizin bi boku halletmemeniz yüzünden onca pre. onca emek boşa gidiyo gelmişini geçmişini sildiklerim
oyun düzeldiginde 2021 e kadar inş halletceksiniz telafi olarak 2 günlük loot bekliyoruz.
yeter artık
Saygıdeğer Gmler insanlar kanser olmaya başladı.Vodafone la ne alıp veremediğiniz var?
lütfen bir açıklama yapın ve oyunu artık açın