Oyuna artık giremiyorum. Loading ekranı bittikten sonra direkt runtime hatası direkt atıyor. 3. denemem ve 3. atışım. Yeter artık yeterr...
Oyuna artık giremiyorum. Loading ekranı bittikten sonra direkt runtime hatası direkt atıyor. 3. denemem ve 3. atışım. Yeter artık yeterr...
Çözüldü ! Çözüldü Win 10-11 için aşağıdakileri linklerdeki konuları deneyin ben çözdüm, en önemli konu: windows update i açmamanız lazım çünkü dx9 dosyası değiştireceksiniz güncelleme yiyince sistem silecek bilginize, önce onu kapatın.
Arkadaşlar sorun ne ses ne ds dosyası ne başka bişey sadece DirectX muhabbeti,
https://forum.nttgame.com/forum/show...96nerisi/page4
Bu konuda 4. sayfada Sariaslan nickli forum kullanıcısı (2. yorum) link paylaşmış birebir deneyin
Oyuna girince nickiniz ve clan isminiz kopkoyu olacak zaten oradan anlayacaksınız çözüldüğünü...
Hadi aslanlarım geç oldu güç olmasın (videodaki gibi birebir yapın Windows update önemli direk kapatın, zaten oyun bi yama hazırlıyor o zamana kadar geçiçi çözersiniz.)
İyi forumlar.
Bu güncellemede de düzeltilmeyen ilgili konudaki sebeplerden dolayı pk atmayı bırakmış bulunuyoruz.
abi bilmiyorsanız bir bileni işe alın nedır ya 3 ay oldu bı uzak bağlantıyı kapatacaksınız diye bizi rezıl edıyorsunuz 1 relog atıyoruz 1 saat sıra yeter
9 sayfa olmus net bi cevap yok :D güncelleme de yok. nasıl yapalım ?
Arkadaşlar denedinizmi bende düzeldi oynuyorum o zamandan bu zamana hiç hata vermedi
Nasıl bozduysanız yine öyle kendiniz düzeltmelisiniz. Siz bu sorunu çözene kadar Pk atmamaya devam edeceğiz.
Hamd olsun bu gece 2 kere üst üste mana silmeyle dc oldum teşekkürler.
ya sorunu çözün veya bir açıklama yapın artık
net çözümü bulabilen var mıdır ?
Oyun yönetimi böyle bir sorunun olduğunu biliyor mu ? Kaç ay oldu bıktırdı artık.Bazı sorunların çözülmesi için oyunu oynayanların tamamının mı sorunu yaşaması gerekiyor ? Oynayanların %50 lik kısmı şu saçma sorunla uğraşıyor.Çözülemiyorsa çözemiyoruz diye bir açıklama yapın millet başının çaresine baksın.
Çok berbat bir hal almaya başladı bu durum.
hata aynı şekilde devam ediyor çözüm yok
bu geceki güncelleme ile gelir mi diye bekliyorum directx11 güncellemesini.Oyun zulum olduğu gibi,asas oynamak daha da problemli oldu!sürekli hp mana bar buga girip 2-3 saniye boyunca ne attığın minör ne bastığın pot üzerine gelmiyor !
umarım yarın yazım notları ve ya highscore yerıne bunu düzeltirler :))
https://www.youtube.com/watch?v=cVrz_JNzqI0
oynunun suandaki en buyuk problemi budur . Mage ptler mana cektigi anda oyundan atiyor
bendeki sorun ise premium yokken sorunsuz hatasız girdiğim oyun dün premium aldım ve giremiyorum yükleme ekranında takılı kalıyor
Selam.
Tabii ki bilgileri mevcut bu konuyu da referans göstererek, emin olun GM ekibinden de ivedi olarak çözülmesi ile alakalı büyük baskı var.
Yapımcı bu konuda çalışmasını yapıyor bilgisi verildi. Umuyoruz en kısa sürede çözülecektir.
bu problem yüzünden oyunu bıraktım.Düzeltilene kadar da girmeyi düşünmüyorum.Asas oynuyorum,bu hata yüzünden (ya da en azından ben öyle düşünüyorum) minör,mana,hp buga giriyor! vs flan atamıyorum ya da pk esnasında attığım minör,bastığım hp-mana pot chara etki etmiyor.Günün stresinden uzaklaşıp keyif almak için girdiğim oyunda daha çok negatif yükleniyorum.Düzeltsinler bakarız duruma.
Akşamları 2-3 sc pk atıyoruz 20-30dk da bir dc olmamak mümkün değil insanların sinir uçlarına dokunuyor her pk da 2li 3lü partidekilerin bir anda dc olması.
Son 1-2 içerisinde eklenen ses dosyaları ile beraber bu sorunlar sııklaştı çözümü directx11 olabilir ancak bu yeterli olmayabilir şu konudaki videoya bakın böyle birşeye ihtiyacı var oyunun özellikle minörde mana gidip hp gelmemesi pot basınca mana hp gelmemesi gibi sorunların temeli https://forum.nttgame.com/forum/show...WN)-hileye-son
hey admınler 1 tane cevap yazın oyunda adım atamıyoruz
Yarın kore tarafına DirectX 11 ekleniyor büyük ihtimal sonraki bakım bizede gelir diye düşünüyorum
Lancuerdeki Optiondan da ayarlanabilir olacak
https://i.hizliresim.com/mpplklg.png
DRX de de duzelmezse bir daha düzelmez hepimişze geçmiş olson boşa cene yormaya gerek yok
Eski pc almak lazım, bende sorun çözüldü ama maradonda direk atıyor boş yerde atmıyo sadece pazara çıkamıyom resmen, k2 döneminde bile bele bişey görmedim.
Ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Hala bir çözümü yok.
4060 ekran kartlı pcde oyunu oynatamıyorsunuz.
Aynen pc performansı ile alakası yok
Şu oyunun oyundan atmasını düzeltmek bu kadar zor olmamalı.
hatadan dolayı oyuna giresim yok artık ya 1000 tl verip aylık premium alıyoruz yazık gerçekten , gelen güncelleme I Love ile I Will amblemlerinin yerinin değiştirilmesi şaka gibi
jrde içeri çekti partiyi ileri taşımak için blink attım call atıcam oyun hiçbir hata vermeden attı :D devam
abi pkdayız yürürken atıyor ya kafayı yicem
bunun üstüne şimdi de yurt dışındaki arkadaşlarımız oyuna girmede sorun yaşıyor iyice kör topal kaldı oyun
Pusları falan çekmiştim ama sırf bu yüzden oyuna girmiyorum. Pus açıyorum oyun donuyor. Alt tab yapıyorum oyun donuyor. Yeniden açıyorum bug report hatası alıyorum.. Sonra Pk ortasında pat diye oyun kapanıyor. deliricem:mad:
Beyler biraz araştırırsanız sorunun çözümü forumda mevcut, aynı sorunu ben de yaşıyordum RTX 4070 ve i7-13700H işlemcim var ve şu an hiç bir sorun yaşamıyorum, DirectX 11 gelene kadar ilgili yöntemi uygulayarak sorunu çözebilirsiniz
https://forum.nttgame.com/forum/show...=1#post2964015
jrdeyiz. partinin tek magesiyim. esc atıcam takkk hata yok gözlüklü yok oyun kapanıyo :D devam edin siz böyle umursamamaya