abicim olympiada kro yokken akara manes geldi ya ne anlatıyosun? utc hepsine ortak geldi birleştikten sonra hey yavrum hey :D sabah akşam jr ft giren adamsın yeni servere karşısın bi de
Printable View
Nttgame haziran-temmuz ayında yaptığı bir canlı yayınında oyuna ve tüm sunuculara '' yeni silah '' craftı geleceğini söylemişti. Bu yeni gelecek silahlar muhtemelen utc silahı atağında olacak ( sadece tahmin )
yani krowaz-utc gibi etkinlikleri zaten yoğunluktan dolayı isteselerde getiremezler . Bu yeni silah craftını getirip serverleri sağlam itemlere boğacaklar ve +10 raptor , +10 md gibi elit itemlerin değerleri oldukça düşecek . Yani bu da yeni serverin önünü açmış olacak.
Bekleyip görelim :)
UTC silahı atağında olursa. Bu swlere ne kro gelse bi anlamı olur ne utc gelse bi anlamı olur. Er ya da geç kro utc gibi itemlerin eklenmesi gerekir bence. Ancak Krowaz ile Hepa silah'ların arası bi item getirilebileceği düşüncesindeyim ben açıkçası. Ne şimdiki itemleri çok öldürecek ne de şimdikilerden düşük bir item olacak. Senin de söylediğin gibi bekleyip göreceğiz.
Senin dediğin gibi de olabilir ama atıyorum +7 raptor 175 ap , +7 hepa raptor 180 ap . getirilecek silahın ap'si 175-180 arası olursa sadece çeşitlilik olur , çok bir etkilenme olmaz ama dediğim gibi utc ap'sinde yani +7'si 205 ap şeklinde getirilirse kavga çıkar,server karışır :D
hepsi gelecek krowaz da gelecek utc de gelecek dark knight da gelecek. Merak etmeyin. Boşuna inat ediyorlar. Bekliyoruz. Oyuncu kalmayınca mecbur getirecekler. Yeni sw de gelecek. Gelmesin diye kuduranları hep gördük görüyoruz.
Pandemi kısıtlamaları Türkiye'de bitti artık , daha da kısıtlama gelmez %90 ihtimalle.
yani aynı 2019 temmuz-2020 mart arasındaki dönemi yaşayacak serverler.
Bu durumda oyun çokta canlı olmayacak , en azından bunu gözlemleyeceğiz 2021 aralık , 2022 ocak ayından sonra.
muhtemelen max 2 tane yeni server getirirler.
Eskiden yaz kış demeden oyun full çekerdi ne hale geldi çok ücüzü gerçekten.. Yeni sw yeni kan yeni umut yeni oyuncu demek her zaman inş yakın zaman da böyle bir çalışma içersine girerler gerçekten bir çok ekip swlerde çok büyük item farkı olduğundan başlamak istemiyor
Kasım aralık gibi gelse tadından yenmez.
krowaz utc gelsin
Daha binlerce oyuncu +7 ayaklık +5 üstlük set yapmaya çalışırken yeni sw gelebilemez.
omo bo bozom soronomozz değil deyip haklı çıkamazsınız.
Birkaç sıfırlı 3/5 oyuncunun oyunu yalayıp yutması bitirmesi örnek teşkil etmez.
Maalesef ntt bunların hepsini görüyor :cool:
O binlerce oyuncu oyun oynama zevkinden mahrum bırakılamaz.
ki şahsen beni hiç ilgilendirmediği halde yeni sw gelmesini istemem.
** Oyun girmiş 21. yüzyıla adam daha +7 ayaklık +5 üst set yapmaya bonus kullanmaya çalışıyor. Şahsen playerin haline acıdım.
Merhaba sayın yetkili arkadaşlar. 2011 de Pathos serverinde instantlyMagic clanı olarak oyunu bırakmıştık. Şuan tekrar clan olarak başlamak istiyoruz fakat en yeni Server 3 yıllık ve bu bizi teşvik etmiyor. Yeni bir Server istiyoruz ve acılırsa 20 kişilik ekibimizle İnstantlyMagic Clanı olarak devam etmek istiyoruz. Saygılarımızla.
hayır altar vega siriusa da yeni diye gelmiştiniz çarlar dizili zarar etmemek için yeni servere karşısınız ne olacak yeni gelince karşı olan da gelecek eskiler birleşecek hep aynı hikaye... bu kış yeni server kesinlikle gelmeli
Kesinlikle katılıyorum bu kış gelmeli.
2022 ilk çeyrekte kesinlikle yeni sunucu(lar) gelmeli.
Aralık ayında duyuru gelir yılbaşında 2 tane yeni sunucu.
Merhaba, Yeni sunucunun adı PATHOS olabilir inş bu yıl bitmeden gelir beklemedeyiz.
bence xigenon :) anahar görevinin bile doğru cevabı xigenon :) 2 şık varya bilenler bilir 1. şık xigenon 2. şık manes :D anahtarın doğru cevabı xigenon :D galiba 4. anahtar yanlış hatırlamıyorsam :D Kısacası spoiler ı verdik artık. Gelsin xigenon :D Birdahaki scorpion da görüşmek üzere.
Valla dostum bu yıl beklicez ekibimizle birlikte, gelirse devam edeceğiz gelmez ise artık başka online oyunlar a yöneleceğiz. En yeni Server 3 yıl krowaz gelmemiş die yeni sunucu acmazlar diyenler var cok mantıksız yeni Server in krowaza utc ile ne alakası var yeni Server acsınlar tüm etkinlikleride olsun. Bekleyelim görelim. Bir sunucuya tüm etkinlikler geldikten sonra ve aradan 1 yıl sonra Server acarlarsa ittifakların ekmeğine bal sürmekten başka bişi değil. Etkinlikler gelmeden yeni Server acılmalı. 3 yıl olmuş.
Bu arada biz oyundan ev gecindirmek istesek gider hazır car alıp 20 kişilik ekiple çökeriz bir yere ama bizim amacımız yeni bir Server de sıfırdan oynayıp guzel keyifli vakit gecirip eğlenmek bunuda carı keyifle yavas yavas dizip pk atarak yapmak. Ve bunu yeni bir serverda yapmak istiyoruz.sunucu gelsin tüm etkinlikleri ile gelsin.
bencede önce yeni sunucu gelecek sonra altar vega sirius a krowaz gelecek. Benim tahminimde bu yönde. Ya da hiç fark etmez her zaman ki sıralama ile önce altar vega siriusa krowaz gelir. Sonra yeni sunucu gelir. Sıkıntı yok ama bunu bilerek geciktiriyorlar. İyi mi yapıyorlar kötü mü yapıyorlar zamanla çıkar ortaya.
ben ntt yerine olsam rutin dışına çıkıp şöyle yapardım.
sw sıralaması önemli değil.
ilk önce altara krowaz getirirdim. 2/3 yıl sonra
ondan uzun bir süre sonra wegaya 3/5 yıl sonra
ondan uzun uzun uzun bir süre sonra siriusa. 5/7 yıl sonra
miss gibi olurdu.
Valla dostum isterse 15 yıl daha krowaz getirmesinler ama yeni Server acsınlar hatta o 3 Server orda krosuz utc siz kalsın hiç gelmesin krolu sv istemeyen gider orda oynar ama yeni Server acma zamanı gelmiş artık.
Amaaa krowaz geldikten sonra utc geldikten sonra 6 ay 1 yıl arası sonrasına Server acılırsa itifakklar gelir ordada size bişi bırakmaz bu 3 Servera kro utc gelmeden mutlaka yeni bir Server acılmalı.
Yeni sunucu getirme çabası nedir anlamış değilim :D altar-vega-sirius sunucularında bu kadar +9 item olması oyuncudan kaynaklı parası bol olanlar deli gibi upgrade yaparak itemleri bastı bastı ve 3 yılda +9 setler +9 silahlar hatta reb +bilmemkaçlar geldi :D Eeee yeni sunucu açıldı diyelim orada da belli bir zaman sonra yine bu upgradeler olup +9 setler silahlar pazarlarda satılacak. Lütfen biraz mantıklı düşünün :D
Diğer bir konuda da birçok kişinin hemfikir olduğu gibi ben de hemfikirim, bu sunucularda krowaz, utc gelmedi ve delos bile yarım şekilde geldi. bu durumda yeni sunucunun gelmesi hayal :D
altar vega sirius 1. yılında berbattı. Sonradan düzelttiler spell stone powder. Cz farm yerleri felan. Gb eritme. Bu şekilde düzeldi. Dolayısıyla iki yönlü başlangıcı kötü sonu iyi. Dolayısıyla yeni sunucu oyunun iyi güncellemeleriyle gelecek dolayısıyla altar vega sirius dan kesinlikle daha iyi sunucu olacak.
Yeni sunuculara daha krowaz bf gelmemişken ne yeni sunucusu?
Yeni sunucu demek oyuncu cekmek demek şuan ntt kesin bir acıklama yapsın mesela bir daha knight e sunucu acılımı olmayacak dese 2 yılda oyun biter bunu biliyorsun deme oyuncuyu ancak yeni Server acarak cekebilirsin. Pandemi olmasaydı şuan 5 Server daha acmışlardı. Hem sen neyin kaygısını yaşıyorsun itemin değerimi düşecek yoksa playermi kesilecek player eksilirse Server birleşimi olur daha önce yaşadın deme buna şahit oldun birleşime böylece pk nı gene atarsın yok itemimin değeri düşecek dersen kusura bakma 20 bin oyuncunun oynaması senin iteminden daha kıymetli. Yeni sunucu oyuncu cekmek tir.
Bu arada daha öncede yeni sunucu lara krowaz utc delos gelmeden yeni sunucular acmışlardı. Unuttunuz sanırım
Size şöyle söyleyim.
Yeni sunucu beklemeyen 3 bin kişi varsa , yeni sunucu bekleyen bunun 3 katı vardır.
Mgame tarafından düşünün kaç milyon liralık pre ve cash satışı demek.
Altar vega sirius bir gün sıradanlaşacak bu kaçınılmaz.
Bu sene olmazsa ilkbaharda veya yaza monotonluktan illaki büyük oranda bırakmalar olacaktır.
neyse kankalar yarın akşam canlı yayın var bakalım bi spoiler bekliyoruz.