Server : EUROPA
CHAR İD: sanane50
nick: ElenooR
yardımlarınızı bekliyorum ticket attım ama uzun sürecek gibi... :(
Printable View
Server : EUROPA
CHAR İD: sanane50
nick: ElenooR
yardımlarınızı bekliyorum ticket attım ama uzun sürecek gibi... :(
arkadslar oyuna grerken arakterde dc verıyor napmam gerekıyo 4carımdada aynı
karaktere gelınce dc yıyorum neden olbılırrr
merhabalar öncelikle benim uskodaki charım gitti ve üyeligime hiç giremiyorum şifre ve veya kulanıcı adı hatalı diyor napmam gerekiyor acaba id:winston381 di id bi yardımcı olursanız sevinirim bide şimdi bi üyeligi kulanıyorum ve pazar kuramıyorum bu konu hakkında yardım istiyorum_?
BİR süredir girmedigim hesabım da aynı sorun ıd var mail dogru ama sifre yollamıyor failed yada guncelleme yanlis diyor..Oyuna denediğimde böyle bir hesap yok diyor..abimin hesabindan bilet attim Bir ay oldu cevap yok.Yeni bilet atma yerindede benim sorunum için bolum yok..zaten buradan hesabıma giremediğim için hesabımdan bilet atma imkanımda yok lütfen ilgilenirseniz çok mutlu olurum..çok yuksek level degil ama ilk actigim kendim kastıgim icin Benim icin onemli ..Birde ustunde yengemin magesinin itemleri vardı pazara ben koycaktım parasıyla başka item alcaktı kosp yuzunden ailece oyuna ara vermiştik .ntt game geciş yaptım hatırlıyorum ama ..lutfen ilgilenirseniz sevinirim..artik bilette atamıyorum hesabima giremediğim için ..kayıtlı sifremi kabul etmiyor sifrede yollamıyor o yuzden girip bilet atamıyorum..eğer ilgilenirseniz ID:nese1960 server olmpıya (dirilis) USKO saygılar..iyi günler dilerim..
Server: Europa
job: ALYKONE emin değilim nickden 74 level priestti
ıd:knightofdead2
bu ıd de usko dada euko dada hesabım vardı ve birlesme sonrası eukodaki europa serverindeki carım silinmis uskodakiler duruyordu . eukodaki carlarımında eklenmesini istiyorum carın ıd sini hatırlamıyorum icinde bayagı speed up potion vardı geregini yapın
karekterimin eklenmesini istiyorum speed up potionlarıyla birlikte
konuyla ilgilenilmiyormu artık ya?
Server: Europa
job: ALYKONE emin değilim nickden 74 level priestti
ıd:knightofdead2
bu ıd de usko dada euko dada hesabım vardı ve birlesme sonrası eukodaki europa serverindeki carım silinmis uskodakiler duruyordu . eukodaki carlarımında eklenmesini istiyorum carın ıd sini hatırlamıyorum icinde bayagı speed up potion vardı geregini yapın
karekterimin eklenmesini istiyorum speed up potionlarıyla birlikte bu isin pesini bırakmammm
valla su için dediler üstüne...nasıl silinir bir hesap çözemedim..üstelikte hala kayıtlı görünüyor oyuna..aynı ıd ile hesap açamıyoruz..maili kullanamıyoruz..ama el cevap silinmiş geriye almamız mümkün değil...
rosetada charım vardı ne char a girebiliyom ne şifremi deyiştirebiliyorum
id : eu#FARUK13 olmuş mail.var ama şifre yok deyişemiyorumda
yetkililere sesleniyorum düzeltinde oyuna dönelim o kadar emek boşa gitmemesı lazım
ıd:eu#navigators
Hesap sorunu: Şifremi euko zamanında unutmuş bulunmaktaydım euko&usko birleşiminden sonra şifremi unuttum seçeneğini kullandığımda bilgilerin doğru olmasına rağmen game update false hatası veriyor fakat id'mi unuttum seçeneğini kullandığımda ise mail adresime id'mi gönderiyor.
Hesabımın şifresini unuttuğum için hesabıma tüm alternatifleri kullanmama rağmen giriş yapamıyorum.Birleşimden beri bilet atıyorum fakat herhangi olumlu sonuç alamadım. Sizden ricam e-posta değişikliğine giderek hesabımın kurtarılmasıdır.
Birleşimden beri attığım biletler ;
http://i.hizliresim.com/Gn7klV.jpg
Ben knightı 2011 yılında bırakmış eski bir playerım tekrar dönücem yanlız karakterlerime giriş yapınca yeni gelen serverların hiç birinde çarımı göremedim tüm çarlar silindi ve böylemi kalacak ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
eski euko troya da hesabım vardı. aynı id ile uskoda da hesap vardı. eukoda ki hesabın başına eu# gelmiş. siteye bağlaabiliyorum fakat oyuna bağlanamıyorum. no such registered id hatası veriyor yardım edin lütfen.
id: eu#eraq0n8
SERVER: ROSETTA
NICK : old nıck MillionDollarBaby ,GuardofNelly,CyDonia
ırk : human
lwl:81
1 yıl olucak hala yok
aynı ıd sıfre ıle usko ve eukoda karakterım vardı bırlesme sonrası uskodakı 54lwl char gorunuor
rosettadakı karakterım sılınmış artık 1 çözüm bulsun
id : eu#SERTAN203 bi turlu carıma ulasamadım sıfre harıc her seyımı bılıyorum fakat ulasamıyorum yuzlerce kez tıcket attım bır sonuc alamadım
car ıd : tearsofdarkness car 80 lw prıesttır
e maıl : [email protected] id ıstıyorum bana eu#SERTAN203 atıyo fakat sıfre ıstedıgımde maıl kabul etmıyor lutfen su sorunu cozun.
++++++++++++++++++
birleşmeden önce hem usko da hem de euko da aynı id lerde hesaplarım var idi eukoda olanın başına eu# getirilerek değiştirilmiş ama oyuna girilmiyor. lütfen bu konu hakkında ilgi gösterir misiniz?
euko id: EU#im900hard
server (eski): rosetta.
nick: lSharingan
ırk: karus
bunca emeğin boşa gitmesi sizi günümüz oyunlarından çok çok daha geri bir plana atmaktadır. sorunumla ilgilenmenizi önemle rica ediyorum. şu anda ise yeni açtıgım hesabımdan yazıyorum lütfen benimle iletişime geçin
ben ve benim gibi bir çok insan madur durumdalar.
Merhaba.
euko ve usko birleşeminden sonra oyuna dönmeye karar vermiştim fakat giremedim.. uzun süre ara verdiğim için şifremi hatırlamıyordum..
şifremi unuttum dediğimde 'Game Update False ' denilen hatayı almaktayım. fakat iid unuttum dediğimde e-mail adresime gelmektedir ilgilenirseniz sevinirim
euko id :eu#PEGAAA
server: europa
nick: 4TamuRaBattuSai
ırk:human..
emeğimin boşa gitmesi üzecektir ilgilenirseniz sevinirim
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charım banlandı.
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim .
usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
attığım tickete gelen cevap
lütfen artık bu konuya bir çözüm*
A comment has been added to the following support ticket.*
Ticket #: 1700460
Subject: 27 eylülden sonra erişilemeyen hesaplar hakkında
Status: Closed
Solution: [Nov 1 2013 7:31PM] - Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Hesabınız ile ilgili sorundan dolayı özür dileriz. Sorunun farkındayız ve ekip olarak bunu çözmek için çalışıyoruz. Ne yazık ki sizlere kesin bir zaman söyleyememekteyiz.*
En son haber ve duyuruları Resmi sayfamızdan, Facebook ve, Twitter ‘dan takip edebilirsiniz.
http://www.knightonlineworld.com
http://www.facebook.com/pages/Knight...62397760484902
https://twitter.com/#!/KnightOnline
Guncel tutun arkadaslar ... +++++++++++++++++++++++++++++
konuya yazıp sonuç alan var mı?
benim de europa serverındaki karakterim kayıp.
nick: Xea
portala bile giriş yapamıyorum şans eseri şifreyi buldum girdim 0 hesap gibi
up up up up up up up up up up ....................
Bir yetkılı artık bu duruma cewap wersın barı cewaplardan damı yoksunsunuz anlamadım kı sızın yuzunuzden oyun oynuyamıyoruz :S Bır yetkılı cewap wersn artık.!!!!!!!!!!
Tatilden geldim charımın banlı olduyunu gördüm Str priest oynuyorum birleşmeyle alakalımı bi bakarsanız sevinirim...
buraya yazıpta sonuç alan var mı acaba??
Sayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charlarım gözükmemektedir
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
Mailime yeni şifre alamıyorum LÜTFEN YARDIM!
ID: eu#tosun34
Merhabalar ben en son 2 yıl önce girdiğim id deki karakterlerim gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim. id: byhufo7 e-mail: [email protected]
Euko da Europa serverinde akrabamın asas karakteri vardı fakat şu an o id pw ile siteye giriş yapılmıyor ve oyuna girebiliyor oyunda ise europa serverinde karakter yok yardımlarınızı bekliyoruz.
Server : Europa
Id : Ugur1985
HALA BEKLEMEKTEYİZ LÜTFEN BİR AÇIKLAMA
Sayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charlarım gözükmemektedir
Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz3HpkVep8Q
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on FacebookSayın Knight Online Ekibi Server Birleşiminde kaybolan hesablar için çalışmalar yapacagınızı söylediniz ticketime gelen cevaptada beklenmem söylendi ancak hala hiç bir ilerleme yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
SERVER= Rosetta
ID= svbest99
birleşme esnasinda karakterim kayboldu yardımcı olursanız sevinirim tskler
İyi günler aynı olayı bende yaşamaktayım lütfen yardımcı olun..Kullanıcı adım Casper86 server Europa
Server = Rosetta
ID = eu#llsrares54
Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz3RnhFJ4QC
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook
Euko sunucusunda Davidson isimli wariorum vardı ve bir kaç yıl ara verdikten sonra tekrar başlama kararı aldım, başladığımda euko ve europa nın birleştiğini ve usko ya taşındığını öğrendim. 5 tane 73 level ve 1 tane 79-80 level hesabıma forum üzerinden girebiliyorum fakat oyun içerisinde girmeye çalıştığımda ID-Pass yazıyorum ve ID nin yanlış olduğunu söylüyor.Bana cevap gelirse karakterlerin hepsinin oyun içi isimlerini verebilirim ve bu hesaplar için açtığım hotmail adreslerinide, teşekkürler.
Galiba Benim Char da Bu Ara Gitti.... Cypher Serverın da Full İtemli Bir Charım Vardı... Kullanılmayan Hesaplar Silinecek Tarihini Gördükten Sonra Oyuna Gireyim Char Kalsın Dedim... Fakat ID ve Şifre İle Giriş Yaptıktan Sonra Bakıyorum Hiçbir Server da 1 Tane Bile Hesap Gözükmüyor... Acaba Bununla Alakalı Olabilir mi??? Hesap Silinmesi Tarihinden Önce Oyuna Girdiğim de Eski Cypher da Olan Charımı Bulamadım Yani.... Yardımcı Olursanız Sevinirim... En Azından Cevap Dönerseniz Yeterli Olur....
Benimde karakterim silinmiş oralarda hala yardımcı olabilecek varmı ?
Merhabalar İlk server MANES sonrasında Attilla ve şimdi ARES
Class:Priest
Level:83 EXP %100
EUKO ve USKO birleşmesinden dolayı karakterim silinmiş yan karakterim 68 lw priest 11BeLek0mA11 karakterime de girerken dc veriyor.
Düzeltmesini talep ediyorum.