oyun yönetimi yeni karar almış 2 hafta vodafone ve türknet'liler oynadı sıra türktelekom'cularda 2 haftada böle
Printable View
oyun yönetimi yeni karar almış 2 hafta vodafone ve türknet'liler oynadı sıra türktelekom'cularda 2 haftada böle
bi tarafa giriş yaptırıp dıger tarafa sorun oldugunun farkındayız dıyorlar komedi gibi ekip
gene dc olmaya başladık bilginiz olsun sayımmoderatörrler 2 gündür hiç dc yemiyordum vodofonla bu gün dc olmaya başladım
dc olmuyordum ne güzel helal olsun lan size valla bravo arkadaşlarıma sorayım dc olmayanlar var ise size bildireyim de onların da işlerini bitirin :)
yine gitti. dns değiştirdim ama yine de girmiyor. bağlantı hatası veriyor sürekli
abicim lütfenn ama yaa 15 yıldır oynuyorum böyle bi şey görmedim daha . otp bile kuramıyoruz çarlara
discord da dc oldum su netten bağlanıyorum diyen-2-3 kişi olunca kendi sorunları yada netten miş gibi algılanıyor .. sonradan o nette bağlanan diğer kişilerde aynı sorunu yazınca sorun olduğu anca anlaşılıyor ..spam yapma diyerek discord kapatmak çözüm oluyor .
aha valla pre yukluodum dedım duzelmıs hazır ama bı son kez bakıyım foruma XD
vallada start yok XD
Bilader baştan söyliyim herkesin bi nevi adina söylüyorum ve benim gibi düşünen eminim vardir bu yaşanan aksaklik sizin sorununuz sikintiyida biz çekiyoruz eğerki bizim sorunlarimiz çözülmez giden şeyler geri gelmezse ben oyunu birakiyorum oyun çiktiğinda ilk oynayanlardan biriyim seneler sonra girmişim adam gibi oyun oynayamadim bunuda yetkili kişiler dinlesin emin olun benim gibi bir çok kişi vardir dikkate alin lütfen
Start gitti uzun bir süredir yok, JR'ye kadar gelir mi acaba?
TTNET start yok.
Khenarth bugün saat 20:12
Turknet ve Vodafone alt yapısını kullanan oyuncularımızın yaşadığı kopma ve start gelmeme problemleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.
superonline ım 12:40 dan itibaren char oyundaydı suan start giti 5 dkdır.
kablo tv de start an itibari ile gitti
bende ttnet ve d-smart var 2 sınıde gelmıo start XD hıc kımseyı ayırmamıslar busefer
Superonline-Turksat kablonet an itibari ile start yok(20.16)
Start vermiyor şimdi de girsem bile hata kodu aliyorum bilginize başkan
Khenarth bugün saat 20:12
Turknet ve Vodafone alt yapısını kullanan oyuncularımızın yaşadığı kopma ve start gelmeme problemleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.
TTNET tede start yok dns değiştirmiş olmama rağmen çıkınca girilmiyor.
Neden öyle bir sorun çıktı şimdi
Kablonet kullanmaktayım. 13.00'dan beri DC olmadım.
oyundan çıkmayın çıkınca girilmiyor.
Merhaba, 2 Saat önce dc oldum Türknet kullanıyorum start gelmiyor şuan oyuna giremiyorum telefonum Türktelekom hotspot ile bağlanıp girdim oyuna bi ara 15dk sonra ondanda dc oldum start geliyordu bu sefer xncode yüklemiyordu dns ayarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım bir şey değişmedi şimdi hem telefon hemde ev interneti ile start alamıyorum DC pre süresi o kadar cash noah genie boşa gidiyor şuan kullanamıyoruz lütfen seri bir şekilde çözüm bulunsun insanların yatırdığı paralar boşa gidecek yoksa bugün bakıma girmeden önce arkadaşım süperonline kullanıyordu evinde o 3-4 gündür start alamıyordu bakımdan sonra o girebiliyor şuan bu sefer biz giremiyoruz. tam olarak sorun nedir bir açıklama yaparsanız sevinirim.
Haydaaaa start gİttİ yİne gelmİyor aloooooo. Yav ana kasayi bİ kapayin aÇin dÜzelcek oyun ne uĞraŞtiniz yav :d
Kablonet kullanmaktayım. 13.00'dan beri DC olmadım.
Gün geçmiyor ki diyemiyoruz artık saat geçmiyor ki yeni bir sorunla karşılaşalım. Şimdi nereden çıktı bu start gelmeme olayı?
oyundayım ama launcher açtığımda start gelmiyor.
olum ya exp yattım d2 d1 yapmak için çıktım oyuna giremiyorum start yok sad :D
Ttnet te start gitti.
çıkınca girilmiyor, ttnet de de aynı sorun var teşekkürler.
Superonline, Vodafone pert. Biri gidince diğeriyle oynuyorduk, o da gitti. Hehe.
Neyse, büyük bir firma değilsiniz. Kötü kriz yönetimi, kötü çözüm üretimi. İşsiz kalırdınız yoksa :(.