Bir problem olmadığı kesin bence. Bilerek ve isteyerek açmıyorlar. 70 lvl ile ilgili bir açıklama da gelmemişti. Boşu boşuna çektik DC preleri. Yatacak yeriniz yokkk..
Printable View
Bir problem olmadığı kesin bence. Bilerek ve isteyerek açmıyorlar. 70 lvl ile ilgili bir açıklama da gelmemişti. Boşu boşuna çektik DC preleri. Yatacak yeriniz yokkk..
Dc pre aldık 70 lwl sınırı dediniz eywallah olduk. Şimdi maden yapıyoruz çıkan item kırdırılmıyor. Böyle bir şey var mı?
Hala şu saçmalığı düzeltmenizi bekliyoruz. Giden sürelerden de geçtik yeter ki fixleyin şunu.
Böyle saçma bir durum daha yok serverde gold mine dropu var ama kırdırılmıyor.
Bu insanları böyle çıldırtıyorlar, sonra kötü konuşunca yine sen suçlu oluyorsun. 3 gün oldu mağduriyetimizi hala iyi niyetli şekilde dile getirmeye çalışıyoruz. Ne bir geri dönüş var, ne de bir çözüm!!!!!
Kadopogaze Merhaba,
Bu durumun bilgilendirmesi neden önceden yapılmadı ve insanlar mağdur duruma düşürüldü?
Örneğin ben görevleri yapmayıp, Maden'den Monster Stone kasarak seviye geliştirmeyi planladığım için DC Premium SATIN ALDIM!
Durumun böyle bir güncelleme içerisinde olduğu bilgisi verilse ona göre EXP Premium alır şuanda genel kitle gibi 65+ olurdum fakat 47. seviyelerde sürünüyorum.
Bunun da ötesinde, hadi anlarım illegal yazılımlara bir önlem olarak bunu yaptık derseniz eğer o zaman neden Free Mattock'tan Küçülme topu vs her şey düşmeye devam ediyor? Golden Mattock'un drop oranlarında bir artış var mı? Kime nasıl hizmet ediliyor anlamış değilim. Böyle köklü bir oyunda, 20 gün önceden geleceği belirli olan yeni bir sunucularda insanların bu şekilde mağdur etmeniz akıl almaz bir durum. Çözüm veya bir destek istiyoruz bu konuda.
AYNEN KATILIYORUM
Yüzlerce insana dc pre aldırdınız. Yanlış bilgi verdiniz. Ben Dc pre için verdiğim parayı geri istiyorum.
tüketici haklarına gideceğiz illa. hadi hayırlısı.
Ayıptır artık yaaa... Yeter şu rezillik... İnsanların bu mağduriyetini ne zaman gidereceksiniz acaba????
Bu ilk konum. Bunun haricinde 2 konu daha açtım madenle ilgili. Arkadaşlar sanırım buraya yazdıkça dikkate alınmıyoruz. Kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz. Herkes en azından 1 konu açarsa bu mağduriyetimizle ilgili belki bir nebze olsun dikkate alınırız.
Benim anlamadığım hadi droplar kırdırılmaya başlansın eyvallah. Bu 3-4 günlük kırdıramama olayını kim nasıl telafi edecek? Golden mattock ya da premium sürelerinde uzatılmaya gidilecek mi? Gidilmeyecekse büyük bir hata söz konusu.
DC pre ile konu açtım arkadaşlaar oraya yazın lütfen
+++ güncel
güncel +++++++++
server açılalı 4. gündeyiz ve hala cevap vermediniz işinize gelince +70 dediniz +70 diyen moderatör hadi bu kadar kişiyede cevap ver niye hala cevap vermiyorsunuz
mysterious gold mine kırılmıyor 70 lvl oldum yine kırdırılmıyor ??
güncel ve bezmiş +++++
135 TL verip oyuncu dc pre çekiyor yeni serverda oynayacak bunu belki mattock özelliği için seçiyor.
Ama ne oluyor 1 saat sonra oyun kuralları değişiyor oyuncu bundan faydalanamıyor.
Kişi bu özelliği kullanamadığı için ürünü iade etme hakkı olmalı iyi hizmet bunu gerektirir ya da bu tür şeyler yaşanmaması için önceden bilgilendirmeyi.
ticket atıyoruz cevap yok 6k görüntülenme var konuya bakan yetkili yok modlar bile cevap vermiyor rezillik
Return kağıdı L den çekilmiyor birde maden sorunu bu 2si acil çözülmesi lazım neden bekliyoruz ki ? 2dk bakım yapsanız halledemez misiniz.
75 lvlim hala daha kıramıyorum mysterious gold mineları npc görmüyor bunu çözün artık golden mattockun süresi bitcek
71 olduk gene kıramıyoruz. Açıklama bekliyoruz!
5 GÜN SÜRESİ geçti, ben telafi istiyorum parayı çöpten kazanmıyoruz kazmanın telafisi acilen yapılmalıdır ! HAKSIZLIK BU maddi ve manevi olarak kayıplar yaşıyoruz, ha madenden nasıl kayıplar yaşayabilirseniz derseniz bu benım zevkim arka planda video izlerken madenden para kasıyorum sonuçta parasını verdım istediğim gibi sefasını sürmem gerekiyor ama nerde sefa cefadan başka birşey göremedik acil telafi lütfen.
mattock boşa gitti where is the adalet??
nerde bu gmler??
Arkadaşlar ticket atarak iade talep edilebiliyormuş. Bilginiz olsun. Bir arkadaş yazmış, konusu da burada:
DC premium Cash Olarak Geri İade Ediliyor.Mattock Bugu Yüzünden.
Ya eyvallah da biz iade etmek istemiyoruz ki biz kırdırmak istiyoruz ne saçma bi bugdur oyun başından beri var ve 70+ 70+ diye diye itelediler adream oynıyacaktım sırf madeni de yanda yapabiliyim diye 70 lvl char kastım ama hala maden yapamıyoruz dalga mı geçiyosunuz kaçıncı gündeyiz itelemeyi bırakında düzeltin şu problemi
biz kırdırmak istiyoruz dionda zaten kırdık 5gün boşa gitti car iade oluosa pre bende iade talep ediorum salı aksam 6da kırdım mattocku girip kontrol edebilirler
Geri İade Talebınde Bulundum Umarim Geri İade Ederler 8 yıl Sonra Donus Yaptım Donus yapın oyna gerı gelın Diye Aglamayı Biliyorlar Ama oyunu Mahf etmısler Neyse İade Etmezlerse Silecem Oyuna Tabi Birdaha Gelmemek Sarti ile :)
+++++++++ up
80 levelim Golden mattock kullanamıyorum bunun telafisi için premium süremi ve silahın düzeltilmesini istiyorum.
+++++ +++ +++ up
10m para verip aldım gerçekten kul hakkı en ufak bir bilgilendirilme yapılmadı 3 günde kastım 10m'i olmaz böyle haksızlık
Tamam mevcut konudan devam edelim ama bu ne haksızlık premium bir item ama kullanılamıyor ? Ve karakterim 70 olmasına rağmen ? Düzeltme ve telafi yok. Madenin 70 üstü olması güzel olmuş tren charlardan dolayı sıkıntı oluşuyordu. Ama Golden Mattocku düzeltmeniz lazım acilen.
Yöneticiliern hala cevap vermekten kaçmaları ne anlam geliyor gerçekten bu yazılanları hiçbir yönetici görmüyor mu yoksa ? bizde inandık
@Khenarth @Eryudes @CluuTah @Patheoz
Ben bu kadar vizyonsuzluk görmedim. Afedersiniz de o aptal madenden sanki çok değerli bişi atıyormus gibi 70 lwl sınırı getirdiniz onu da buga soktunuz ?
Altı üstü 1 saatte 1 kere ms atıyor . Server dengesini değiştirecek herhangi bişi atmıyor. Eğer madene bu kadar karşı bir tavrınız varsa komple madeni kapatın sadece olta ile flash kasılsın. Bu nedir ya . Millet ilerler biz geriliyoruz.
keske 80 lwl yapsalar madeni ama aktif olsa boşa 6gün gitti yazık ya
ayıplı ürün satışı bu ve yaptırımı olmalı..bize DC satılırken satılan ürünün özelliklerinde maden de var ..başka bişey demiyorum. gereği acilen yapılsın ..