Online GM ya da moderatör yok ki ilgilenen olsun yazık.
edit: varmış ama anca videoları kaldırmak için gelmişler ksperları banlamak için değil.
Printable View
Online GM ya da moderatör yok ki ilgilenen olsun yazık.
edit: varmış ama anca videoları kaldırmak için gelmişler ksperları banlamak için değil.
Niye siliyorsunuz ? O videoları silerek itibarınız yükseltemezsiniz girip oradaki tüm ksperları banlayarak yükseltirsiniz. Merak etmeyin burada işinizi yapmadığınız için yeriyoruz ama yaptığınızda övmesini de biliriz onun da ss'leri ni atarız.
iki günden fazladır atilla serverine uğrayan game master yok. hile kullanarak adamlar sabah saatlerinde krovaz haritasındaki yaratıkları yok ediyorlar. madem ilgilenmicektiniz haritayı neden açtınız. hile kullananlar rahat rahat işini görsün diye mi ? bütün konularda yalvar yakar ettiniz beni game masterler ilgilenmek bu kadarmı zor . yedi gün yirmi dört saat online diye yazıyorsunuz . iki günden fazladır servere uğramıyorsunuz ! şikayet edilen kanıt sunulan karakterler bugünde oradaydı arkadaşlarınız mı bunlar ? yoksa karakterler size mi ait ? alakasızlığınız için teşekkürler
Attila serverındaki sorun hala devam etmektedir. Video eklediğimizde siliniyor. Ne yapmamız gerekiyor ? Yorum video silme yerine bi yardımcı olsanız ne güzel olur.
Oyunun etkinliklerinden olan krowaza kosperlar yüzünden katılamıyoruz. Yönetim Attila serverına adıne hiçbir şey yapmıyor.Gerekeni yapın artık ve şu serverda legal oynayan 4-5 clanda oyunu bırakmasın. Yoksa birleştirmeniz bile bir işe yaramayacak.
Acaba ne zaman ban yiyecek o cosperler adamlar zaten totali vurdu
şu gaia serverında ronark landda 2 tren party felankor kesmekte :)
işte krowaz haritası (Atilla)
https://www.youtube.com/watch?v=VnKC...ature=youtu.be
Anlaşıldı bu oyunda emek verip bir şeyler yapmak yasaklanmış.
Hile kullananlara %100 prim var.
Şu oyunda o ksper partinin tamamını report ettim hepsinin tek tek kiminle tradeden alışverişi olmuş görebilme imkanınız var ama en ufak bir yaptırımınız yok.
Bırakalım illegaller oynasın bu oyunu.
En üzücü olanı ise ufacık bir cevap bile alamıyoruz yetkililerden. 8 kişilik ksper partiden 1 tanesini göstemelik banladılar ve başka hiçbir gelişme yok.
20.02.2015 tarihinde 71 saat bronz premium varken chas ile plat cektim nttgame sitesinden fakat chas gitti ama premium yok suan bronzun sureside bitti ortada hiç bişey yok bunu sorunu ne olabilir ?
Krowaz haritasına giriş serbest ama içinde yaratıklar yok ki keselim.
Bu felankorun çıkma süresi gerçekten 8 saat midir? Bugün Dieste sabah 9.15 civarı kesildi tekrar 14.05 gibi respawn oldu ve kesildi. Arada 5 saat bile yok. Bilgili birisi acaba işin doğrusunu söyleyebilir mi?
Şuna bile razıyım. Mesela en erken 5 en geç 8 saatte bir respawn olur gibi yetkili bir açıklamaya...