Genie kullanırken oyundan çıkıp tekrar girmeniz veya Genie’i açıp kapatmanız sürenizi sıfırlayacaktır. bundan bişey anlayamadım ne anlama geliyor genia kapatıp açtığımda 30 dk varsa 0 a mı düşecek fullenecekmi
Printable View
Genie kullanırken oyundan çıkıp tekrar girmeniz veya Genie’i açıp kapatmanız sürenizi sıfırlayacaktır. bundan bişey anlayamadım ne anlama geliyor genia kapatıp açtığımda 30 dk varsa 0 a mı düşecek fullenecekmi
genie açılır da slot bulursak hileciler hileciye ks atıyor slotlarda oyunun umrunda değil
herkese 2 k lık buf sc (x30) + sw sc (x30) verilmesi lazım jr de sc bastık cezanızı kestim mgame ekibi.
Net bir şekilde 2x silver ve sc vermenız gerek
genie etkinliği yapılmış genie sandıktan daha pahalı farmcılara olmuş bu etkinlik hani eşitlik nerede farm atacak slot mu var oyunda
18:00-00:00 arası bdw - ft - jr - ultima ne kadar etnlik varsa o saat diliminde . 20 mlik kutu için etknlikten gelecek ödülleri kaçırmak için mi genie kullanmamızı tavsiye ediyorsunuz ? Biz size superior old draki box verelim saatin süresini değiştirin . Ve herkesinde kanayan yarası olan şu lag - dc ve kospa çözüm bulunması elzem durumda . Millet yatırdığı hizmet bedelinin karşılığını böyle almamalıdır..
ödülde çok yetersiz zaten Destanda o kutu 15 m falan civarında
26 gün boyunca her gün 2 saat genie aççam daha çok zarar yazar bana karşılığı sadece kutu oda satılmıyor :) kıracam % 99 çöp atacak
Ben bu işten hiç birşey anlamadım
Telafi ödülleri istiyoruz. Duyarsızlık yapmayın. Oyuna para veriyoruz hizmet alamıyoruz.
Selam,
Örneğin etkinlik saatleri içerisinde Genie'yi çalıştırdınız ve 1 saat boyunca aktif kullandınız. 2 saatlik süre tamamlanmadan Genie'yi kapatır, yeniden açar veya oyundan çıkış yaparsanız, biriken süre sıfırlanır.
Yani 1 saat kullandıktan sonra kesinti yaşarsanız, kalan 1 saati tamamlamak yerine tekrar baştan 2 saat kesintisiz Genie kullanmanız gerekir.
PARAMUNCULAR KRALIYETI SATARAK KAZANDIKALRI YETMemıs gıbı bırde ödül verılmıs.mgame cok garıp bır yonetım sanırım turkıyede olanlardan haberı yok.koreye yonelık guncellıyorlar