Ekibe bilgi vermeye devam mı? Üstünden bu kadar para kazanılıp bu kadar yalnız bırakılan bir oyun olamaz.
Printable View
Ekibe bilgi vermeye devam mı? Üstünden bu kadar para kazanılıp bu kadar yalnız bırakılan bir oyun olamaz.
Bu konuyu neredeyse her hafta klasik açıyoruz ama en sonunda konuya hiçbir şekilde bir açıklama yazılmadan kapanıyor ama sorun devam ediyor. Yine dc olduk. 22:33
Exp zararının telafisi için değerli moderatör arkadaşların desteklerini rica ederiz.
Kalıcı çözüm istiyorum, birader; telafileri kendilerine saklasınlar. Ben artık oyundan ZEVK ALMAK İSTİYORUM. Kimin en ufak bir sorumsuzluğu varsa haram zıkkım olsun, bütün ailesinden çıksın.
FT zamanı oyun gidiyor. Eğer telafisi olmazsa hakkım haram olsun, sorumlu/ilgilenmeyen kimse gün yüzü göremesin.
bu ne arkadaş toplu dc buna eyvallah ta neden 10060 hatası çekıyoz kaç aydır
Merhabalar sayın yetkili Bu problemlerin çözümü maksadı ile ilgili herhangi bir açıklama yaparmısınız. Etkinliklerde sürekli dc olma sorunu var bu sorun oyun kalitemizi gerçekten çok etkiliyor. Eskiden arada bir yayın filan açılır güncel sorunlar ile alakalı fikir alışverişi öneride bulunurduk artık bunlarda yok. Bizim sesimiz siz değerli yöneticilere ulaşıyor mu bilmiyorum ama yine bir umut buraya yazarak rahatlamaya çalışıyoruz. Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
Beyler 2 ay önce içerisinde yüzlerce girdi olan DC konusunu kapattılar. Çok da bir şey beklememek lazım böyle bir kitleyi bulmuşlar.
%1M bu konu da kapatılacaktır, oyuna giriş yapmayan user'lar konuyu manipüle ediyor sebebiyle :)
3 aydır Dc devam ediyor. Zerre açıklama yok tek bildiğimiz teknik ekibe bilgi verildiği
ft vakti oyun patladı arkadaşlarımız expe öldü biz etkinliğimizden madur kaldık ne olacak şimdi?