Merhabalar,
Müşteri temsilcisi olumsuz geri dönüş yaptıysa başka bir alternatif yolu bulunmuyor ne yazık ki.
İyi forumlar.
Printable View
Merhabalar,
Müşteri temsilcisi olumsuz geri dönüş yaptıysa başka bir alternatif yolu bulunmuyor ne yazık ki.
İyi forumlar.
Bu konuda bir düzenleme yapılmalı. E-mail şirketi artık hizmet vermeyi sonlandırdı ise bunun cezasını biz çekmemeliyiz. Sonuçta burada yılların zamanını içermekte karakterlerimiz.
İlgi ve alakanız için teşekkürler ben bu konu üzerinde olumsuz bir cevabının verilmesini mantıklı bulmuyorum ve konunun diğer arkadaşlar ile görüşüp tavsiyelerini alıp yeni biletler aracılıgıyla tekrar destek almaya calısmaya devam etmek istiyorum belkide kendim yanlış bir yol izliyorumdur olumsuz cevap verilmesi bir konuda ilk önce hesap sahiplik bilgilerinin kontrol edilmesinde ve kişiyi bu konularla ile ilgili soru sorulmasından gecer ben olumsuz cevapdan ileri gecemedim henüz karakterin tüm tüm sahiplik bilgileri benim tarafımda mevcut fakat bir noktada yönetici destek ekibi tarafından tıkanıyor benim bu tıkanıklıgı daha berrak olup gecmek istiyorum elbette benim yanlış oldugum kısımlar vardır bunları ben netleştirebilirim aynı desteği yönetici destek ekibi ile sağlayacagıma inanıyorum :)
2019 yılı ile birlikte e posta desteği kesildiği için bir ilerleme burdan sağlayamıyoruz bu konuda ekibide haklı buluyorum ve başka bir alternatif saglanabileceğini ve kullanıcıları mağdur edilmemesi gerektiğini hesap sahiplik bilgileri ekibe sağlandıktan sonra tekrar destek alabileceğimizi umuyorum mesela eksik olan bilgiler haricinde telefon numarası hala güncel 2013 yılından beri aynı hat hesap sahibi olduguna dair cok iyi bir kanıt oldugunu düşünüyorum destek ekibi bunada olumsuz cevap veriyor o yüzden forum kullanıcılarını kendi tecrübelerinden buraya aktararak bizleride bilgilendirir ise cok mutlu olurum
İyi forumlar
Saygılarımla
Daha önceden bu tarz bir durumda kalan ve destek alabilen oldu mu ?
Merhabalar,
Eposta konusunda direkt olarak sonuç alabilen olmadı.
Sonuç aldıkları şu durum oldu. Mynet'in paralı olduğu dönemde, mynet hesabınız varsa hesabınızı korumanız amacıyla mail firması belli bir süre verdi. Bu süre zarfında ödeme yaparak hesaplarını korudular.
Bizim oyunda da mynet hesabına sahip mail adresleri sorun yaşadığında, destek ekibi mail firmasına ödeme yapıp hesabını koruyan oyunculara yardımcı oldular. Ancak hesabını korumayıp mail adres değişikliği talep edenlere yardımcı olmadılar. Forumda mynet yazarak araştırma yapabilirsiniz.
Sizin gibi durumda olanlara destek ekibinin yardımcı olduğunu görmedim. Hatta geçtiğimiz ay destek ekibine sordum. Eposta değişikliği için değişiklik yapılmadığını, 16.02.2019'dan beri yardımcı olunmadığını ilettiler.
İyi forumlar
E-mail değişikliğinde destek olmama gibi bir hak kendilerinde nasıl görüyorlar? İş yükü/iş gücünü arttırdığı için nasıl olurda yardımcı olunmaz? O zaman şirkette personel sayısını arttırırsın olur biter. Burada mağdur olan müşteri. Bu hesaplarımızın maddi değeri az manevi değeri çok...
aynı sorun bende de var arıyorum arıyorum bir çözüm bulamıyorum forumda yazılanları tek tek okumaktan canım çıktı
bulucam ama taktım kafaya